發表主題 回覆文章
芸迪
XXX.XXX.130.249

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 9:38 am

廣告贊助 [隱藏]
Chinchilla 寫到:
芸迪 寫到:
lingling: 幾時到你post d靚相黎睇下呀~

我呢排好忙呀,等多一等啦

哦~ post左相, 記得通知聲呀, 我驚我miss左~
回頂端
芸迪

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 9:39 am

poe1128 寫到:
今日同家姐2母女上左去影相...有小小花絮分享

冠宇好勁..對付小朋友有一手哈哈 Laughing

哈哈, 原來你家姐都帶囡囡去影相, 囡囡著花女裙好可愛呀~
回頂端
芸迪

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 9:49 am

寶寶: 我輯全家福收哂相啦! 好滿意呢! post多3張俾你睇~

***** 多謝收看 *****

芸迪 在 Tue Nov 03, 2009 9:47 am 作了第 1 次修改
回頂端
阿依
XXX.XXX.42.43

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 10:08 am

poe1128 寫到:

poe的家姐都係靚女一名....

好期待你地的相啊~
回頂端
阿依

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 10:10 am

芸迪 寫到:
寶寶: 我輯全家福收哂相啦! 好滿意呢! post多3張俾你睇~

第3張相, 睇得出雅視覺好有心機執相.... ^^
佢地好似得1-2個graphic designer咋.... 都咁有心機幫你執相 =) 怪不得依家佢地出相慢左咁多啦~ Smile
回頂端
阿依

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 10:12 am

tata 寫到:
阿依 寫到:
tata 寫到:
應丞左豬姐姐 Wink , 呢張係我既新相 Embarassed
...好耐無放過相, 搞左好耐先放到.... Rolling Eyes

好鐘意院長呢2張新張.... 好soft ... 有初春的感覺.... 好舒服的feel...

邊度黎架? 有個咁大的摩天輪的.... ^^

thx, 初秋得唔得? Laughing 其實果日流晒汗, 都幾熱....
我唔記得果度叫乜, 淨係知去影長城...
不過果度無木馬....

呵呵..... 因為綠色多... so 似初春囉...
當然, 初秋都得啦.... 總之個feel 係好soft.... 好舒服 =)
回頂端
poe1128
XXX.XXX.160.231

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 9:33 pm

芸迪 寫到:

靚媽我睇左...好有韓國feel室內個d, d度第2張都好good...
回頂端
poe1128
XXX.XXX.160.231

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 9:38 pm

阿依 寫到:
poe1128 寫到:

好期待你地的相啊~

哈哈..今日收到2張...

调整大小 IMG_2401s.JPG  Filesize: 31.38 KB  瀏覽次數: 1130 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

poe1128 在 Thu Nov 05, 2009 8:04 pm 作了第 1 次修改
回頂端
芸迪

發表發表於: Tue Nov 03, 2009 9:48 am

poe1128 寫到:
芸迪 寫到:

靚媽我睇左...好有韓國feel室內個d, d度第2張都好good...

多謝~ 室內有韓國feel?!?! 我自己又唔覺~
回頂端
芸迪

發表發表於: Tue Nov 03, 2009 9:51 am

poe1128 寫到:
阿依 寫到:
poe1128 寫到:

好期待你地的相啊~

哈哈..今日收到2張...

姨甥女好可愛呀~ 表情又自然, 泡泡又透又閃, 配合得好好呀, good~
回頂端