發表主題 回覆文章
Chinchilla
XXX.XXX.19.172

發表發表於: Wed Oct 07, 2009 10:32 am

廣告贊助 [隱藏]
jessicawang 寫到:
Chinchilla 寫到:
今日要返工喇......
大家玩得開心嘛........... Smile Smile Smile

你係大陸返工架,放咁多日假既?

haha......屋企做小生意.......時間都算自由充足滴喇..........

做咩生意呀,唔跟香港假期咁奇怪既 Question
回頂端
alisha
XXX.XXX.84.217

發表發表於: Wed Oct 07, 2009 11:21 pm

今日終於收到大部份相啦
不過都係未收齊囉
由影相都而家都18日
之前收頭幾張都麻麻地滿意
一直都好擔心
不過今日收到咁多, 原來仲有好多都好滿意架
希望之後果D都咁滿意啦
回頂端
poe1128
XXX.XXX.122.135

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 1:14 am

alisha 寫到:
今日終於收到大部份相啦
不過都係未收齊囉
由影相都而家都18日
一直都好擔心
希望之後果D都咁滿意啦

我到今日都係得9張相...我同你同一日影...等到有d嬲 Twisted Evil
回頂端
tintin09
XXX.XXX.83.93

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 1:18 pm

alisha 寫到:
今日終於收到大部份相啦
不過都係未收齊囉
由影相都而家都18日
一直都好擔心
希望之後果D都咁滿意啦

幾時會再放相俾我地睇呀 ?
回頂端
阿依
XXX.XXX.42.43

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 3:41 pm

poe1128 寫到:
alisha 寫到:
今日終於收到大部份相啦
不過都係未收齊囉
由影相都而家都18日
一直都好擔心
希望之後果D都咁滿意啦

我到今日都係得9張相...我同你同一日影...等到有d嬲 Twisted Evil

係唔係因為中間夾左個國慶呀.... 我最近果輯都等左半個月有多...
我估佢地真係要請多個人執相排版了..... ^^" 人多左.. 等的時間又長左了...
回頂端
阿依

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 3:43 pm

Chinchilla 寫到:
今日要返工喇......
大家玩得開心嘛........... Smile Smile Smile

你係大陸返工架,放咁多日假既?

haha......屋企做小生意.......時間都算自由充足滴喇..........

啊... 不過 jessica 唔係sz人嗎? 我一直都以為係喎~
回頂端
阿依

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 3:46 pm

見人少少, 我又放番張先.....

呢張好似葬身花海咁..... wakakakakakaka

*********** 多謝收看 ************

阿依 在 Mon Oct 12, 2009 2:56 pm 作了第 1 次修改
回頂端
tintin09
XXX.XXX.83.93

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 5:03 pm

阿依 寫到:

人花合一 , 葬身花海舒服嗎 ? 哈哈
回頂端
poe1128
XXX.XXX.124.243

發表發表於: Fri Oct 09, 2009 12:00 am

阿依 寫到:

哈哈葬身花海,,,,,靚靚 Embarassed
回頂端
poe1128
XXX.XXX.124.243

發表發表於: Fri Oct 09, 2009 12:10 am

阿依 寫到:
poe1128 寫到:
alisha 寫到:
今日終於收到大部份相啦
不過都係未收齊囉
由影相都而家都18日
一直都好擔心
希望之後果D都咁滿意啦

係唔係因為中間夾左個國慶呀.... 我最近果輯都等左半個月有多...
我估佢地真係要請多個人執相排版了..... ^^" 人多左.. 等的時間又長左了...

好野..今日收灑d相lu...唔該灑冠宇...原來我影左好多大頭

调整大小 IMG_9811s.JPG  Filesize: 31.8 KB  瀏覽次數: 853 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
调整大小 IMG_9854s.JPG  Filesize: 96.93 KB  瀏覽次數: 857 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端