發表主題 回覆文章
奇偉石
XXX.XXX.84.139

發表發表於: Fri Sep 04, 2009 12:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
angel54hk 寫到:
之前早餐西柚半個,2隻炒蛋,2塊煙肉
午餐生菜青瓜沙律,炒雞肉,西柚半個.
晚餐生菜青瓜沙律,炒雞肉,西柚半個.
keep 住一星期做三次以上gym或游水

你做得好好lu喎,
真係一磅都無輕到嗎?
你減多幾耐??
回頂端
穿拖鞋的貓
XXX.XXX.223.122

發表發表於: Sat Sep 05, 2009 4:41 pm

依呢個餐10日,減左6-7磅, 停3日,多返2磅...

我食呢個餐都依得好偷雞呀,有食忌廉湯~

到停3日又食飯,米線,朱古力tim !

我之前try過12日停2日,面生左好多粒粒,又去唔到大大...(不過真係work)
所以今天都係唔好咁博喇, 而停3日入面,我會盡量小食肉, 食素食為主...咁樣好似平衡返d咁

我11月就影相喇,可以瘦幾多就聽天由命喇, hahaha
回頂端
Tobywongtoby
XXX.XXX.124.165

發表發表於: Sun Sep 06, 2009 6:34 pm

我唸住開始食依個餐單, 但我平日有時都會同朋友飲酒.. 唔知會唔會影响度個進度呢.. 我主要都係飲白酒..
回頂端
EIP
XXX.XXX.240.98

發表發表於: Tue Sep 08, 2009 11:14 am

Tobywongtoby 寫到:
我唸住開始食依個餐單, 但我平日有時都會同朋友飲酒.. 唔知會唔會影响度個進度呢.. 我主要都係飲白酒..

會架
酒其實都有糖份架
回頂端
cgl
XXX.XXX.156.138

發表發表於: Wed Sep 16, 2009 3:42 pm

Helo, 我見大家咁成功, 所以我都係琴日開始左西柚餐呢.

而家:134lbs 目標:120lbs

day 1
早:西柚 + 2片煎煙肉 + 2烚蛋
午:西柚 + 大雞脾 (走皮) + 大caser salard
晚:西柚 + 炸菜蒸牛肉 + 好多既烚菜
宵:脫脂奶 150ml

比你地來講我好似食得太多, 不過無澱粉質個人好似頭暈暈, 個身又好熱tim, 訓覺時仲出晒汗呀~

day 2 (今朝磅重左2磅呀!!!!嗚......)
早:西柚 + 2片煎煙肉 + 2烚蛋
午:西柚 + 7粒雪吞 + 好多既烚菜 + coke zero
晚:西柚 + 雞caser salard
宵:脫脂奶 150ml
回頂端
miss anna
XXX.XXX.146.177

發表發表於: Mon Nov 02, 2009 11:55 am

大家好~
我想問早餐的煙肉,係咪一定要食埋白色果d肥肉架?
今日我day 1試呀~~~~

目標減到5 lbs
回頂端
EIP
XXX.XXX.240.98

發表發表於: Tue Nov 03, 2009 8:59 pm

miss anna 寫到:
大家好~
我想問早餐的煙肉,係咪一定要食埋白色果d肥肉架?
今日我day 1試呀~~~~

目標減到5 lbs

係丫...不過,我通常煎到乾晒...唔覺肥
回頂端