發表主題 回覆文章
camaytang
XXX.XXX.19.213

發表發表於: Wed Aug 26, 2009 12:36 am

廣告贊助 [隱藏]
我地要令LEE 個POST多D正能量先! Very Happy
回頂端
angel54hk
XXX.XXX.14.220

發表發表於: Wed Aug 26, 2009 1:12 am

mrs chan to be 寫到:
小貓丁丁 寫到:

小貓丁丁,
你10月3呀? 我10月2呀! 都係join顯卓, 你有冇得轉款? 幾時會再上去呀?

哈~~又會咁o岩ge~
你果日係迎月喎~~
我就係中秋正日 Cool
你租左幾多套??
我係8套,宜家揀左1掛,1婚紗,3晚裝,1男禮,1媽咪,1奶奶
因為係上年o係會展book ga,,,所以係冇得轉款
我諗我再上去都會係final fitting喇~

我租左1婚紗, 3晚裝, 1男禮, 2媽咪 共7套
遲d再睇下男禮會否租多套
我都係上年會展book, 但有得轉款, 我11月book, 你會唔會係12月book所以冇得轉?

其實我想問下你,你租7套總共幾多錢呀.同埋我見你無租伴娘裙.係唔係d伴娘裙唔掂呀.因我星期一去睇時無乜見到伴娘裙.所以多口問句你.tks~
回頂端
Wo1628
XXX.XXX.149.173

發表發表於: Wed Aug 26, 2009 10:52 am

我都想知呀, 因為我都諗住帶99嚟呀.....
麻煩你....

qqwy_0822@yahoo.com.hk
回頂端
Wo1628
XXX.XXX.149.173

發表發表於: Wed Aug 26, 2009 10:53 am

mango_vivi 寫到:
Jessie@Chung 寫到:
我試衫就有d唔好的經歷:

1. 有件著o係公仔的款我一望到已經好鍾意, 初初叫佢比我試, 佢應左我就算, 攞左第二d款比我, 後來叫左4-5次個sales先肯攞比我試, 但著左之後不斷話個款點樣唔好點樣唔好...

2. 由第一次揀衫到轉款, 即係上左去兩次, 婚紗款總共只係試左6-7件左右, 好似冇乜款比我試咁...

3. 第二次試衫時, 試返第一件hold左的婚紗, 發現拖尾有一撻漬, 雖然佢話會處理, 但我冇乜信心, 最後都轉左款, 返屋企睇返之前影的相, 其實第一次試時(三四個月前)撻漬已經o係度...

4. 我要求一件紅色直身裙要黎敬酒, 都滿足唔到我, 兩次加埋只試左3個款, d款好阿嬸, 好leung! 揀唔落手!

仲有一樣好嚴重的問題, 詳情我唔敢o係呢度公開, 想知可以pm我!

呢間野, 加網紗的晚裝款就算多, 但婚紗同直身款的晚裝就太少選擇!

Mrs. Chan, 可否pm 我, 我都好想知呀!

可否話我知呀??因為我打算join ar!!
many thanks!!!

我都想知呀, 因為我都諗住帶99嚟呀.....
麻煩你....

qqwy_0822@yahoo.com.hk
回頂端
咩咩妹
XXX.XXX.134.81

發表發表於: Wed Aug 26, 2009 2:08 pm

2百幾頁.........有冇jm贊成開個新post呢?
回頂端
mrs chan to be
XXX.XXX.122.109

發表發表於: Thu Aug 27, 2009 1:26 pm

angel54hk 寫到:
小貓丁丁 寫到:

小貓丁丁,
你10月3呀? 我10月2呀! 都係join顯卓, 你有冇得轉款? 幾時會再上去呀?

哈~~又會咁o岩ge~
你果日係迎月喎~~
你租左幾多套??
我係8套,宜家揀左1掛,1婚紗,3晚裝,1男禮,1媽咪,1奶奶

我都係上年會展book, 但有得轉款, 我11月book, 你會唔會係12月book所以冇得轉?

其實我想問下你,你租7套總共幾多錢呀.同埋我見你無租伴娘裙.係唔係d伴娘裙唔掂呀.因我星期一去睇時無乜見到伴娘裙.所以多口問句你.tks~

我個package係2980 五套, 之後加一套就照除返, 好似係$596!
伴娘上去試過十多件, 都冇件鍾意, 伴娘的comment係: 太成熟, 有d似睡衣, 同埋著到佢好肥...不過補充一句, 伴娘試的全部係短裙, 長裙質責係點就唔清楚!

ps. 呢排非常忙所以好耐冇上黎, 之前件事已經冇再pm比各姊妹, 請諒! 我已經o係羅浮宮租過另一套婚紗, 不過仲未通知顯卓唔駛幫我hold件婚紗! 唔知到時sales會唔會黑面對我...
回頂端
WF安東尼
XXX.XXX.200.26

發表發表於: Fri Aug 28, 2009 1:04 pm

Pls pm or send me contact details & price list!!

wfanthony@gmail.com

Many Thanks!!
回頂端
garfield0604
XXX.XXX.66.161

發表發表於: Tue Sep 01, 2009 12:44 am

hihi, pls pm me the price, comment & details, many thanks!
回頂端
bbme
XXX.XXX.208.66

發表發表於: Tue Sep 01, 2009 1:37 pm

angel54hk 寫到:
小貓丁丁 寫到:

小貓丁丁,

哈~~又會咁o岩ge~
你果日係迎月喎~~
你租左幾多套??

我個package係2980 五套, 之後加一套就照除返, 好似係$596!
伴娘上去試過十多件, 都冇件鍾意, 伴娘的comment係: 太成熟, 有d似睡衣, 同埋著到佢好肥...不過補充一句, 伴娘試的全部係短裙, 長裙質責係點就唔清楚!

ps. 呢排非常忙所以好耐冇上黎, 之前件事已經冇再pm比各姊妹, 請諒! 我已經o係羅浮宮租過另一套婚紗, 不過仲未通知顯卓唔駛幫我hold件婚紗! 唔知到時sales會唔會黑面對我...

oh.. 咁你而家晚裝仲係唔係係呢度租
回頂端
sillybb
XXX.XXX.0.196

發表發表於: Tue Sep 01, 2009 10:24 pm

mrs chan to be, pls pm me what's matter you have experienced, thanks!!
回頂端