發表主題 回覆文章
alisha
XXX.XXX.182.53

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 11:34 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
你打上去問下嘛
通常都係等兩個月就有啦

我入細相簿都 cut 得好勁呀
不過如果唔係咁 cut
人就變得好細
所以我覺得 ok 呀
softcopy 冇 cut 出去鍾意點哂都得啦
回頂端
EIP
XXX.XXX.201.151

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 11:56 am

alisha 寫到:
你打上去問下嘛
通常都係等兩個月就有啦

不過如果唔係咁 cut
人就變得好細
所以我覺得 ok 呀

問下喇......
今日可以出貨..不過可能要下星期先送...
我等左4個月喇.......
回頂端
annabb^^
XXX.XXX.179.197

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 12:35 pm

EIP 寫到:
alisha 寫到:
你打上去問下嘛
通常都係等兩個月就有啦

不過如果唔係咁 cut
人就變得好細
所以我覺得 ok 呀

問下喇......

我都要等4個月呀....唉~好漫長.....!! 仲要等多個多月......
回頂端
snufkin snufkin
XXX.XXX.41.30

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 4:16 pm

annabb^^ 寫到:
EIP 寫到:
alisha 寫到:
你打上去問下嘛
通常都係等兩個月就有啦

不過如果唔係咁 cut
人就變得好細
所以我覺得 ok 呀

問下喇......

我都要等4個月呀....唉~好漫長.....!! 仲要等多個多月......

他地等咁耐係唔係要做排版呀???
回頂端
annabb^^
XXX.XXX.179.197

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 5:16 pm

snufkin snufkin 寫到:
annabb^^ 寫到:
EIP 寫到:
alisha 寫到:
你打上去問下嘛
通常都係等兩個月就有啦

不過如果唔係咁 cut
人就變得好細
所以我覺得 ok 呀

問下喇......

他地等咁耐係唔係要做排版呀???

snufkin snufkin,
係呀, 我係做排版果D !! 做0左兩本呀, 可能因為咁所以耐D 掛!
回頂端
心理學家
XXX.XXX.200.12

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 6:24 pm

EIP 寫到:
點解個個都有早收相...我既相仲有有架..

我同你都有同一疑問, 我都係四月影, suppose 今日已經要起貨, 我應該要收到相.... 但仲未有聲氣, 我個fd 佢雖然係影lamer (比我貴o既plan), 但已經可以早兩個幾星期收相, 我之前都聽聞有好多人可以早收相....

我無要排版, 相簿都只係一大一小, 又無乜effect 要做喎, 我唔明點解仲未有... 我打過去兩次問架啦, 佢地只話廠個邊整完會通知我 @_@ 最驚係, 雖然我揀相個時寫埋個地址比佢, 但個sales 係無寫送貨地址係張單到架囉, 我怕最後係要自己去拎.... Rolling Eyes

你地係咪通常都遲左收貨架?
回頂端
EIP
XXX.XXX.199.254

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 10:41 pm

心理學家 寫到:
EIP 寫到:

我同你都有同一疑問, 我都係四月影, suppose 今日已經要起貨, 我應該要收到相.... 但仲未有聲氣, 我個fd 佢雖然係影lamer (比我貴o既plan), 但已經可以早兩個幾星期收相, 我之前都聽聞有好多人可以早收相....

我無要排版, 相簿都只係一大一小, 又無乜effect 要做喎, 我唔明點解仲未有... 我打過去兩次問架啦, 佢地只話廠個邊整完會通知我 @_@ 最驚係, 雖然我揀相個時寫埋個地址比佢, 但個sales 係無寫送貨地址係張單到架囉, 我怕最後係要自己去拎.... Rolling Eyes

我係3月影架.......不過要排版....
張單係7月24日起貨.....但一直都收唔到電話...
(我見好多人都早成個月收貨)
真係等到變左長頸鹿...
終於打去問...話個畫框未得 (上午)

下午就收到電話....星期日可以送貨喇......
回頂端
ki319
XXX.XXX.118.63

發表發表於: Fri Jul 24, 2009 11:23 pm

[quote="glee"]我4月3映完相喇, 12號就揀相, 當日大致上都好滿意, 我cam man係marco, mua係irene, 兩個我都好滿意呀...
我自己偷映左d相, 有興趣可以pm我.[/quote

can you pls send the photo to my email:sukisuen@hotmail.com
thanks
回頂端
心理學家
XXX.XXX.182.223

發表發表於: Sat Jul 25, 2009 11:38 am

EIP 寫到:
心理學家 寫到:
EIP 寫到:

(我見好多人都早成個月收貨) => 我都有聽聞過真係等到變左長頸鹿...

我張單都係24號起貨架...@_@

你係咪打去珀麗灣問? 點解佢可以check 到你上午個畫框未得o既? 個次我打去問佢可唔可以check 到仲爭d 乜, 大約要幾時先有貨, 佢就話check 唔到, 佢部機淨係見到係 "processing".

我同你一樣都等到變長頸鹿喇, 連我上次去ml 影個fd 都成日問我點解咁耐未有 (因為佢個輯真係可以早兩星期收到囉)..... 咁多人早收貨無理由我個d 咁耐都無架嘛....
回頂端
hhhw
XXX.XXX.253.183

發表發表於: Sat Jul 25, 2009 4:56 pm

心理學家 寫到:
EIP 寫到:
心理學家 寫到:
EIP 寫到:

(我見好多人都早成個月收貨) => 我都有聽聞過真係等到變左長頸鹿...

我張單都係24號起貨架...@_@

你係咪打去珀麗灣問? 點解佢可以check 到你上午個畫框未得o既? 個次我打去問佢可唔可以check 到仲爭d 乜, 大約要幾時先有貨, 佢就話check 唔到, 佢部機淨係見到係 "processing".

我同你一樣都等到變長頸鹿喇, 連我上次去ml 影個fd 都成日問我點解咁耐未有 (因為佢個輯真係可以早兩星期收到囉)..... 咁多人早收貨無理由我個d 咁耐都無架嘛....

我係3月影,因為5月2日先至揀相,所以ml話8月1日才起貨,我都沒有整排版相簿,聽有d jm講可以早d就收貨,都唔知點解依家都冇
我今日打去問,要星期一才答我....
好慘呀,等左好耐啦
回頂端