發表主題 回覆文章
bebe4
XXX.XXX.24.47

發表發表於: Wed Jul 08, 2009 11:12 pm

廣告贊助 [隱藏]
可以PM裝修師父/公司比我嘛?THX

Alec wong 寫到:
經過朋友介紹,自己又周圍問,終於搵到間幫我手啦>.<"
起初見到係女仔都會諗跟得好唔好...
直到完成,做完出黎令我十分滿意..
由設計,度尺同cf夾,所有野都跟得好足。
所以真係唔可以睇少現時d女性-0-"
值得一讚^^
同大家分享下我既新居先。
好鐘意清清地既感覺 Cool
回頂端
Alec wong
XXX.XXX.73.3

發表發表於: Sat Jul 11, 2009 6:58 pm

bebe4 寫到:
可以PM裝修師父/公司比我嘛?THX

Alec wong 寫到:
經過朋友介紹,自己又周圍問,終於搵到間幫我手啦>.<"
起初見到係女仔都會諗跟得好唔好...
直到完成,做完出黎令我十分滿意..
由設計,度尺同cf夾,所有野都跟得好足。
所以真係唔可以睇少現時d女性-0-"
值得一讚^^
同大家分享下我既新居先。
好鐘意清清地既感覺 Cool

已pm了^^
回頂端
Carrie1125
XXX.XXX.223.67

發表發表於: Sun Jul 12, 2009 12:12 pm

can u pm the details to me? thx!
回頂端
Alec wong
XXX.XXX.73.3

發表發表於: Mon Jul 13, 2009 12:47 am

Carrie1125 寫到:
can u pm the details to me? thx!

已pm Embarassed
回頂端
PC2
XXX.XXX.48.31

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 12:37 am

你間屋好靚好舒服呀....D色襯得好好, 電視櫃都ok,感覺好relex
可唔可以俾資料我參考下呀....

同埋你D窗簾係邊度做? 好靚呀...

可唔可以send d detail 比我
我都找緊裝修,咩price$$
pandacarry@gmail.com
or pm me thx
回頂端
miffylove
XXX.XXX.122.140

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 3:16 pm

please pm the info to me as well, thanks!
回頂端
小矮人
XXX.XXX.185.75

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 4:14 pm

我都找緊做全屋傢俱的店, 可否 pm 我呢 ?
回頂端
yoyosuki
XXX.XXX.227.130

發表發表於: Wed Jul 15, 2009 2:20 pm

Hi, please PM me the designer detail and the price.

Thank you very much
回頂端
P.P.
XXX.XXX.3.45

發表發表於: Wed Jul 15, 2009 9:52 pm

Would you please PM me also? Thanks~
回頂端
Bar
XXX.XXX.193.238

發表發表於: Thu Jul 16, 2009 1:47 am

真係幾靚, 我會用時尚o黎形容
可唔可以pm個contact俾我, 有埋少少裝修details的話會更好

唔該晒先
回頂端