發表主題 回覆文章
wingwingdi
XXX.XXX.22.145

發表發表於: Mon May 11, 2009 6:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
pls PM me for the info

wingdi@gmail.com
回頂端
小小晶
XXX.XXX.193.126

發表發表於: Mon May 11, 2009 10:05 pm

hihi ~~pls pm me also ~~thanks ar ~~~
回頂端
august2828
XXX.XXX.81.123

發表發表於: Mon May 11, 2009 10:59 pm

Hi, pls pm the detail to me, tks.
回頂端
S.pun
XXX.XXX.20.55

發表發表於: Mon May 11, 2009 11:57 pm

i am also looking for MUA, please pm me your mua..thanks.
回頂端
wing123
XXX.XXX.237.74

發表發表於: Tue May 12, 2009 9:29 am

Please PM your MUA thanks
回頂端
HC chu
XXX.XXX.173.65

發表發表於: Wed May 13, 2009 4:01 pm

sylvia2 寫到:
各未來新娘子搵左MUA未呀?其實我PLAN 2010年結婚...都冇諗住咁早就搵MUA...但係我身邊有個朋友...佢就係搵左佐敦一間黑店..事關佢幾個月後已經要結婚...已經好趕...佢上去試妝果時已經問清楚人地有冇期俾佢...果個MUA話有..我朋友先上去試..仲要成600蚊~~~之後又冇講到幾時要覆佢CONFIRM..亦都冇打電話俾我朋友....咁好啦...我朋友其實仲BOOK埋佢影外景相架...到我朋友打電話再問佢果時...佢竟然話俾我朋友知...個期俾左人..咁HOLD個期俾人有咩意思~~~但係佢係冇打個電話問我朋友架...又唔俾返果600蚊我朋友..之後結婚相果邊又係...佢BOOK果個攝影師原來走左..成間野又得返一個攝影師..又話我朋友BOOK果日冇人幫佢影...唉...激死我朋友..佢\仲要請晒假架喇~~果間野仲要奸到唔俾單我朋友...話冇寫低果日日期...真係黑店黎架~~都冇誠信既~~

就係咁...所以我就一早搵定MUA先...唔想好似我朋友咁...我今次BOOK左既係CARRIE MOK....其實我家姐結婚果時就係搵佢...佢好有交帶....同埋有早冇遲既...最緊要係...我果時係做我家姐個伴娘....我地2個都有勁黑眼圈...佢都攪得掂..個個都話好自然....我好多時朋友結婚...問有冇MUA介紹...我都會俾我同我家姐化妝前後既相俾佢地睇...HAHAH..個個都嘩嘩聲~~~

所以係喥真係要同咁多姊妹講....真係要早D BOOK定個好MUA...唔係就慘喇

我都係2010年結婚架, 而家都煩緊搵mua, 唔該pm籪禤琝琝r, thanks!!
回頂端
HC chu
XXX.XXX.173.65

發表發表於: Wed May 13, 2009 4:01 pm

sylvia2 寫到:
各未來新娘子搵左MUA未呀?其實我PLAN 2010年結婚...都冇諗住咁早就搵MUA...但係我身邊有個朋友...佢就係搵左佐敦一間黑店..事關佢幾個月後已經要結婚...已經好趕...佢上去試妝果時已經問清楚人地有冇期俾佢...果個MUA話有..我朋友先上去試..仲要成600蚊~~~之後又冇講到幾時要覆佢CONFIRM..亦都冇打電話俾我朋友....咁好啦...我朋友其實仲BOOK埋佢影外景相架...到我朋友打電話再問佢果時...佢竟然話俾我朋友知...個期俾左人..咁HOLD個期俾人有咩意思~~~但係佢係冇打個電話問我朋友架...又唔俾返果600蚊我朋友..之後結婚相果邊又係...佢BOOK果個攝影師原來走左..成間野又得返一個攝影師..又話我朋友BOOK果日冇人幫佢影...唉...激死我朋友..佢\仲要請晒假架喇~~果間野仲要奸到唔俾單我朋友...話冇寫低果日日期...真係黑店黎架~~都冇誠信既~~

就係咁...所以我就一早搵定MUA先...唔想好似我朋友咁...我今次BOOK左既係CARRIE MOK....其實我家姐結婚果時就係搵佢...佢好有交帶....同埋有早冇遲既...最緊要係...我果時係做我家姐個伴娘....我地2個都有勁黑眼圈...佢都攪得掂..個個都話好自然....我好多時朋友結婚...問有冇MUA介紹...我都會俾我同我家姐化妝前後既相俾佢地睇...HAHAH..個個都嘩嘩聲~~~

所以係喥真係要同咁多姊妹講....真係要早D BOOK定個好MUA...唔係就慘喇

我都係2010年結婚架, 而家都煩緊搵mua, 唔該pm籪禤琝琝r, thanks!!
回頂端
kamkaren
XXX.XXX.137.179

發表發表於: Sun May 17, 2009 3:30 pm

可唔可以send你個化妝師資料,價錢同相比我參考下??
kamkaren@ymail.com
THZ!!
回頂端
winnie the pooh @
XXX.XXX.167.22

發表發表於: Sat May 30, 2009 11:56 am

can you sent me the details : ycm2461@yahoo.com.hk
回頂端
sylvia2
XXX.XXX.188.117

發表發表於: Mon Jun 08, 2009 2:04 am

SORRY呀...因為呢排都好忙...所以都冇上呢喥check野....

我已經pm晒你地架喇~~

我驚我之後都會忙到冇時間上黎...你地有野問就pm我啦~~我check pm會快d...heehee

我上次影pre_wedding就係搵carrie mok架喇...佢真係跟得好好...
你想睇我化左妝既樣...你可以去web site既婚紗外影....果個cover就係我同我男友黎...heehee...之後你可以係婚宴都搵到下我個樣...因為我有時做伴娘姊妹..佢地都係搵carrie 架..同埋我係大細眼架...最勁係我一笑就真係分別好大...我d朋友都話我影pre-wedding果時...唔會唁認得我...我好驚果d化完唔似先生果d...
.carrrie呢期好似去左日本進修...你可以send email搵佢架..or 問我...我再msn搵下佢呀~~

http://www.fotop.net/makeupplus
回頂端