發表主題 回覆文章
chifu
XXX.XXX.210.20

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:23 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問強哥手機no.係幾多號?
回頂端
meltykiss
XXX.XXX.119.162

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:24 pm

~亞樹~ 寫到:
i'm back~ Cool

樹))))))))))) 你仲咩跟蹤我呀
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:25 pm

鈴目 寫到:
古古力點解你可以出聲O既﹖

我唔理la
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:25 pm

鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
早呀!
我返黎喇!

早呀, 06~

早呀!樹樹!!

06)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:26 pm

鈴目 寫到:
meltykiss 寫到:
鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
w&y 寫到:
其實片皮鴨同炸奶同蟹拑係送唔到飯架喎,即係我地其實得五個送夠唔夠送飯呢? Rolling Eyes

我4月3唔可以勁食呀!因為4月6要影相呀! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

o... side晒, 不過一餐半餐唔緊要架喎, 唔會肥得去邊ge, 4-5號食返少d咪得囉, 呵呵~
不過諗諗下, 我都好似4月中要影相喎..... Confused

咁你4月中都有一段時間嘛!
我差成3日咋!
我本來住果幾日吊蜜糖,而家唔得啦!!

你又學古古力蜜糖吊命呀??

唔係學,係佢介紹我呀!!
得嘅怕乜同人分享呢!!
不過我未試過咖!!

真係得架, 我輕咗6磅呀~~~ 你哋有睇我個blog 都知架la~~~~
不過真係勁辛苦架, 成日都好攰好眼訓

你又話唔會攰嘅﹖

一攰就食蜜糖, 食完就唔攰, 咁算唔算唔會攰呀
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:27 pm

鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
今朝一早落咁大雨仲黃雨tim, 希望到郡主出門果刻天公做美停晒雨啦~

應該冇落啦!
因為郡主出門喎!會即刻停雨咖喇!

梗係, 個天都要比面邵主架嘛
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:28 pm

~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
w&y 寫到:
其實片皮鴨同炸奶同蟹拑係送唔到飯架喎,即係我地其實得五個送夠唔夠送飯呢? Rolling Eyes

我4月3唔可以勁食呀!因為4月6要影相呀! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

o... side晒, 不過一餐半餐唔緊要架喎, 唔會肥得去邊ge, 4-5號食返少d咪得囉, 呵呵~
不過諗諗下, 我都好似4月中要影相喎..... Confused

我差成3日咋!

得嘅怕乜同人分享呢!!
不過我未試過咖!!

真係得架, 我輕咗6磅呀~~~ 你哋有睇我個blog 都知架la~~~~

咁你輕左係水定係脂肪?? 之後食返野咪重返囉? Rolling Eyes

呢幾日我狂食, 都係重番1-2磅之嘛, 成個wk 架la
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:31 pm

鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
~亞樹~ 寫到:
鈴目 寫到:
w&y 寫到:

我差成3日咋!

得嘅怕乜同人分享呢!!
不過我未試過咖!!

咁你輕左係水定係脂肪?? 之後食返野咪重返囉? Rolling Eyes

佢話之後食番野都唔會重番好多咖~

係呀, 到目前為止, 我都係重番1磅多啲, 未夠2磅

我係上星期一影相架, 影完相仲去食好多好多嘢tim, 仲有最肥嘅炸豬大腸, 條大腸入面勁多肥膏
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:33 pm

鈴目 寫到:
kimberley 寫到:
唔好意思~ Embarassed
有個勁白痴的問題想問下大家~ Embarassed

婚假係未要放俾我ga~
咁我放完婚假係未可以照放年尾個大假ga~
我係呢間公司做咗3年幾ga喇~

KIMKIM)))))))))))))))))))))))))

梗係可以放la

但我聽人講唔係間間公司都有婚假嘅!
不過你地D公司咁好,實有啦!
有D公司有,不過係冇薪囉!

kim kim 意思唔係話公司係有婚假, 佢想放完婚假, 再放埋年假咩???

唔通我理解錯咗????
回頂端
meltykiss

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:35 pm

無人嘅~~ 閃先)))
過09版先
回頂端