發表主題 回覆文章
kamankit
XXX.XXX.204.202

發表發表於: Mon Jun 11, 2007 3:02 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我朋友做AGENT出機票,
    我自遊行都係找她,
    有興趣PM問我拿資料!
    (**我唔想係度公開,以為我賣告白! Rolling Eyes )
    回頂端
    Siu Siu Chan
    XXX.XXX.94.96

發表發表於: Wed Jun 18, 2008 9:47 pm

可不可以send d contact比我?
    e-mail: siusiuchan1979@yahoo.com.hk
    回頂端
    malibu
    XXX.XXX.208.54

發表發表於: Sun Jul 20, 2008 11:20 pm

其實可以問下一心同三通,因為公司關係,我知道佢地係本地比較大的機票代理,一般來講都比其他公司平,而且可靠。
    回頂端
    bear bear cei
    XXX.XXX.144.184

發表發表於: Sun Aug 24, 2008 4:39 pm

歐陸旅運都信得過嘅,佢地做左好多年嘞,好多時都有特價機票,不過日子、數量就多d限制,同埋只收cash或銀行入數。

另外,如果訂法航,就一定係自己去法航網站online book最抵,因為佢地有最低價保證,同埋可以入埋會,有里數回贈,又可以用埋卡比錢,又贈多d積分。
    回頂端
    YY JOEY
    XXX.XXX.165.105

發表發表於: Tue Feb 24, 2009 12:52 am

bear bear cei 寫到:
    歐陸旅運都信得過嘅,佢地做左好多年嘞,好多時都有特價機票,不過日子、數量就多d限制,同埋只收cash或銀行入數。

另外,如果訂法航,就一定係自己去法航網站online book最抵,因為佢地有最低價保證,同埋可以入埋會,有里數回贈,又可以用埋卡比錢,又贈多d積分。

我次次去長途旅行都會book歐亞旅行社,我覺得都幾老實。
    回頂端
    spinkim
    XXX.XXX.221.250

發表發表於: Fri Mar 20, 2009 5:28 pm

我覺得三通幾好,我全家都用佢 n
    回頂端