發表主題 回覆文章
Merci2046
XXX.XXX.155.111

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 5:06 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
I booked at Jan 2008
回頂端
luckygirl09
XXX.XXX.44.76

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 6:23 pm

大舞臺飯店 2009-2010 最新價目

http://tinyurl.com/d76emc
回頂端
Tammylee
XXX.XXX.64.246

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 10:01 pm

sasasasab 寫到:
Merci2046 寫到:
Tammylee 寫到:
sasasasab 寫到:
我係2月26日都book 左果度2010年擺

不過佢地樣樣都企得好硬
無咩送~ 仲係話可以送個名牌~

另外轉東星 要500蚊~~我覺得 好貴la > <"
都仲諗緊...

不過我join 果日係有8折..所以佢話無咩可以再減再送
大家有無見過佢地送既 帖
唔用 有無得退錢 我知有d 酒樓會有...

你都好啦..送個名牌,...我乜都冇..

Hi! I have booked the Grand Stage and the big day would be 2 Oct 2009.

你幾時book 架..優惠如何?!

我舊年五月起expo book...問佢\0個時就話乜都冇得送.....too bad!!!!! Twisted Evil
回頂端
TESTTTTTTTTTTTT
XXX.XXX.209.82

發表發表於: Wed Mar 18, 2009 6:02 pm

可唔可以add 埋我呀..我都係你長期讀者, 不過冇做blog 友..
thanks thanks ! Very Happy

冰公主 寫到:
JV_VJ 寫到:
Tammylee 寫到:
小茄 寫到:
冰公主 寫到:
kellypet 寫到:
冰公主 寫到:
Mel_mama 寫到:
好似話包晒場內佈置,^布、^花個d,簽名桌佈置都包……..唔洗煩!

對丫..基本佈置都會有^^

我都係煩緊..煩緊電梯一上去的四方形位置放咩來遮住...因為我會用埋二樓., 咁0的人客係上面望下去時會好礙眼...有諗過用氣球...但點可能..要好多好多個才能遮得晒喎.....唉..

你去我個BLOG....我ADD左你好友先....(因為我LOCK左佈置篇野)
咁你就可以看到我結婚個日點佈置個位
http://hk.myblog.yahoo.com/icemoon0214

我結婚個日點佈置個位 : (已ADD左好友先見到)
http://hk.myblog.yahoo.com/icemoon0214/article?mid=9859

can u add me as well? ths!!

I added u la, pls add me too...I would like to see yr decoration ar!! THANKS THANKS!!!! Smile

我都add左喇~麻煩你add埋我丫~

你地灼我BLOG留個言..我先ADD到你架~!THX
回頂端
JV_VJ
XXX.XXX.127.177

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 1:13 am

Haeyeong 寫到:
冰公主, 多謝你add我呀~ 其實我睇左你個blog同esdlife都一段時間, 只不過我一直都無留過言~ 睇到你個blog, 真係覺得你個婚禮攪得好好呀~ 而且仲會share番d心得出黎, 真係好有用~

我都打算可以自己一手一腳去整的就自己整, 所以我都預左好多時間籌備呀~ 其實我同男朋友睇過大舞台, 都好鐘意個場, 不過我地去睇果時, 就覺得d員工唔係好sale 我地, 唔知係咪因為太耐, 都唔會咁快落訂呢.... 另一個concern就係呢個時勢, 唔知會唔會執, 事關之前同一集團既君豪會都出左問題~ 我知佢地4月26會有open day, 到時我地都會再去睇下先~

anyway, 祝你新婚快樂~

我係3月婚紗展前去book既~
問過佢地~計埋今年同西港城仲有5年租約~

另外~佢地會晌擺酒前兩星期再同你confirm多次圍數架~
回頂端
sasasasab
XXX.XXX.201.227

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 9:13 am

JV_VJ 寫到:
冰公主, 多謝你add我呀~ 其實我睇左你個blog同esdlife都一段時間, 只不過我一直都無留過言~ 睇到你個blog, 真係覺得你個婚禮攪得好好呀~ 而且仲會share番d心得出黎, 真係好有用~

我都打算可以自己一手一腳去整的就自己整, 所以我都預左好多時間籌備呀~ 其實我同男朋友睇過大舞台, 都好鐘意個場, 不過我地去睇果時, 就覺得d員工唔係好sale 我地, 唔知係咪因為太耐, 都唔會咁快落訂呢.... 另一個concern就係呢個時勢, 唔知會唔會執, 事關之前同一集團既君豪會都出左問題~ 我知佢地4月26會有open day, 到時我地都會再去睇下先~

anyway, 祝你新婚快樂~

我係3月婚紗展前去book既~
問過佢地~計埋今年同西港城仲有5年租約~

另外~佢地會晌擺酒前兩星期再同你confirm多次圍數架~

你big day 係幾時呀?!
有無咩特別優惠呢?!
其實 大舞台 應該幾安全 close機會相對其他酒樓細la~~
男友話佢係文物 就算唔掂 到時都會有某程度既保護架...所以可以放心~
回頂端
@lice~b
XXX.XXX.90.200

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 10:39 am

因為同bf都幾鍾意大舞台個場,
暫時大舞台係first choice, 而博藝係第2選擇~
擒晚搵資料時, 見到有d新人話2個場都有mini charge...
想問下有冇人知詳情丫....今朝想打去問又冇人聽電話~.~
另外...只係擺10~12圍....佢地會唔會唔收單呢/ . \

希望手頭上有資料既可以幫忙解答~thx
Embarassed
回頂端
JV_VJ

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 11:35 am

[quote="sasasasab"][quote="JV_VJ"]

你big day 係幾時呀?!
有無咩特別優惠呢?!
其實 大舞台 應該幾安全 close機會相對其他酒樓細la~~
男友話佢係文物 就算唔掂 到時都會有某程度既保護架...所以可以放心~

如果你係問我既呢~我就係2010年12月01日=^^=

佢地無新既優惠~都推返2月14果個~不過就無左榮華85折喇~其實呢個優惠去婚紗展都有~

其實如果係呢一兩年想去果度擺都唔使驚既~之前九龍灣係因為租約問題姐~轉個頭又晌紅磡開返~
回頂端
Heidy
XXX.XXX.135.2

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 11:43 am

冰公主 寫到:
kellypet 寫到:
冰公主 寫到:
Mel_mama 寫到:
好似話包晒場內佈置,^布、^花個d,簽名桌佈置都包……..唔洗煩!

對丫..基本佈置都會有^^

我都係煩緊..煩緊電梯一上去的四方形位置放咩來遮住...因為我會用埋二樓., 咁0的人客係上面望下去時會好礙眼...有諗過用氣球...但點可能..要好多好多個才能遮得晒喎.....唉..

你去我個BLOG....我ADD左你好友先....(因為我LOCK左佈置篇野)
咁你就可以看到我結婚個日點佈置個位
http://hk.myblog.yahoo.com/icemoon0214

我結婚個日點佈置個位 : (已ADD左好友先見到)
http://hk.myblog.yahoo.com/icemoon0214/article?mid=9859

hi 冰公主,

我都想睇下你大舞台既decoration呀
我係你blog到留左言架啦
My email is heidylmw@yahoo.com.hk
回頂端
JV_VJ

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 12:04 pm

@lice~b 寫到:
因為同bf都幾鍾意大舞台個場,
暫時大舞台係first choice, 而博藝係第2選擇~
擒晚搵資料時, 見到有d新人話2個場都有mini charge...
想問下有冇人知詳情丫....今朝想打去問又冇人聽電話~.~
另外...只係擺10~12圍....佢地會唔會唔收單呢/ . \

希望手頭上有資料既可以幫忙解答~thx
Embarassed

lice~b~
前十多版有好多你想知既答案架~各位姊妹都答得好詳細~
而mini charge平日(唔記得星期五計唔計)就11萬~六日就14萬~總數再另收+1~
如果只係擺10~12圍~就要自己計下數喇~可能係要揀d貴d既plan~咁計落感覺上無咁蝕~上面luckygirl09 post左d plan既收費~可以參考下~
想問多d~可以等午市落左場打去問下~如果有心~可以閒日(因為星期六日佢下午茶又多人~夜晚又要搞婚宴~無人得閒)walk in去搵其中一個經理問下~佢地雖然唔多會sell你~但係有問必答~

我地去睇左3次場~最後果次先決定~最後一次係閒日5:00pm~6:00pm~人地搞緊婚宴~我都驚阻住人~不過個經理好識做~一早晌電話叫我唔好上去住~晌下面等佢接我地上頂層傾~晌上面望返落個場~佢再解釋點解人地會咁set個場(因為唔同人會有唔同set法)~

你可以同另一半夾下時間~再打去問下佢邊晚有人搞婚宴再去睇下個場~不過千祈唔好行離行去~將心比已~到果晚係自己既~都唔想有外人走離走去~如果想周圍行睇下下面個層同個化妝間~就早d 2~3:00pm去睇(我地第一次就係呢個時間喇)~
回頂端