發表主題 回覆文章
美佛絲
XXX.XXX.240.21

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 2:51 pm

廣告贊助 [隱藏]
benben&mandy 寫到:
sasaman, 我都想睇下你d傑作~~
jessisBB, 我都想睇下你d相^^
可唔可以pm我

妍楓d佈置同d staff ok嗎????
因為我都未搵deco~~

我都好想知妍楓得唔得??
不過我o個日o係婚展問o個時o的態度就麻麻啦, 仲要黑面o添 Rolling Eyes
回頂端
喵喵桃
XXX.XXX.252.140

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 2:55 pm

各位jm可以放心~ 我3月8日完成婚宴~ 擺33圍包場~ 一切都好滿意~
但我近來為新居忙碌中~
詳細report容後補上~

另外~我用髐h多啤梨做飯後果~
好多人都覺得好特別(個人覺得用橙比較土)~又襯個場地~
但要自己出去訂~你地可以考慮鴰
回頂端
luckygirl09
XXX.XXX.44.76

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 6:21 pm

呢個Decoration 都幾靚喎!

http://tinyurl.com/da3484
回頂端
benben&mandy
XXX.XXX.19.207

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 7:49 pm

美佛絲 寫到:

我都好想知妍楓得唔得??
不過我o個日o係婚展問o個時o的態度就麻麻啦, 仲要黑面o添 Rolling Eyes

係WOR!!
EXPO果時佢COUNTER又多人, D STAFF好多都係o靚仔o靚妹, 好亂, 所以我睇完相拎完資料就走~
所以都會睇多幾間deco
回頂端
PiguluAL
XXX.XXX.88.206

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 9:07 pm

喵喵桃 寫到:
各位jm可以放心~ 我3月8日完成婚宴~ 擺33圍包場~ 一切都好滿意~
但我近來為新居忙碌中~

Happy Wedding! 我想問下用士多啤梨要預幾多一圍呀?
回頂端
麗斯
XXX.XXX.78.33

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 9:35 pm

sasaman, 我都好奇想睇, 唔該pm 我丫, 謝謝
回頂端
阿銀
XXX.XXX.68.160

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 10:52 pm

我同bf都唸緊天澄閣呀, 個場我地好鐘意, 係payment佢要我地半年前比一半...真係有d擔心...而家個市唔好嘛...唔知大家會唔會驚呢樣野...
回頂端
芝士芬
XXX.XXX.100.241

發表發表於: Wed Mar 18, 2009 12:05 am

喵喵桃 寫到:
但我近來為新居忙碌中~

喵喵桃~~ 我都有咁諗過呀~~~~ yeah~
好似矜貴d 又無咁娘~~
回頂端
芝士芬
XXX.XXX.100.241

發表發表於: Wed Mar 18, 2009 12:12 am

阿銀 寫到:
我同bf都唸緊天澄閣呀, 個場我地好鐘意, 係payment佢要我地半年前比一半...真係有d擔心...而家個市唔好嘛...唔知大家會唔會驚呢樣野...

我上次去睇佢d booking,2009年年尾full 到插針都插唔到....(weekday to weekend 都有人擺)
我估佢淨係做banquet 都好好賺... 所以都放心好多...
回頂端
sasaman
XXX.XXX.23.99

發表發表於: Wed Mar 18, 2009 1:39 am

喵喵桃 寫到:
但我近來為新居忙碌中~

喵喵桃,多謝你的好好提議...不過會唔會好貴呀,同埋點樣上呀?一人一粒呀?就快到我啦...好緊張呀.
回頂端