發表主題 回覆文章
Gemini06
XXX.XXX.8.243

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 9:40 pm

廣告贊助 [隱藏]
happy gloria, CHIP 'n' DALE, 我都想睇吓你哋既相呀!可否PM我呢?
回頂端
happy gloria
XXX.XXX.25.30

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 10:17 pm

jenny bear bear 寫到:
happy gloria 寫到:
肥o者o者 寫到:
af333, happy gloria,

咁幾時先可以拎到 softcopy 呀? 揀完相有冇得即刻拎走揀左果 d 相 o既softcopy 架?

揀完相係冇得拎走家. lisa話佢會e-mail比我, 大約3月12號前就有e-mail. 即2個幾禮拜啦

係咪即係兩個星期後 e-mail 比你o既係未作修改o既相, 寄 vcd o既係修改左呀?

我21/4影, bd 係 29/8, 已經好趕, 我仲要用張相o黎印餅咭, 好彩兩個星期就有 soft copy, 就算未修改都可以用嘛~~~

其實我都唔係好清楚, 不過佢第一次修相應該係冇修過, 除非你選相當日有叫佢修. 如果你8月係big day, 咁你記得到時同佢地講你幾時, 最好講早少少. 等佢地知道你係急的. 我地11月, 我都講早d, 咁會安心d...
回頂端

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 10:35 pm

CHIP 'n' DALE 寫到:
我收到相了,但EMAIL收到的相UNZIP後每張都是百多K,所以會麻煩LISA3月中來時帶給我!
有興趣可PM大家!
另外af333, happy gloria, 我都想睇鴽A]既相呀!可否PM我呢?

我有興趣, 請你pm比我. 我都會pm比你的, 謝!!
回頂端

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 10:37 pm

Gemini06 寫到:
happy gloria, CHIP 'n' DALE, 我都想睇鴽A]既相呀!可否PM我呢?

pm髐F
回頂端
CHIP 'n' DALE
XXX.XXX.7.17

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 11:53 pm

ALL PMed 啦!
回頂端
wood8494
XXX.XXX.9.222

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 12:01 am

下星期去影啦, 好擔心會落雨!
有無人知果邊D天氣好唔好?

P.S.: happy gloria, CHIP 'n' DALE 可以SEND D 相比我睇??
回頂端
jenny bear bear
XXX.XXX.99.21

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 2:05 am

jenny bear bear 寫到:
肥o者o者 寫到:
af333, happy gloria,

咁幾時先可以拎到 softcopy 呀? 揀完相有冇得即刻拎走揀左果 d 相 o既softcopy 架?

揀完相係冇得拎走家. lisa話佢會e-mail比我, 大約3月12號前就有e-mail. 即2個幾禮拜啦

係咪即係兩個星期後 e-mail 比你o既係未作修改o既相, 寄 vcd o既係修改左呀?

我21/4影, bd 係 29/8, 已經好趕, 我仲要用張相o黎印餅咭, 好彩兩個星期就有 soft copy, 就算未修改都可以用嘛~~~

其實我都唔係好清楚, 不過佢第一次修相應該係冇修過, 除非你選相當日有叫佢修. 如果你8月係big day, 咁你記得到時同佢地講你幾時, 最好講早少少. 等佢地知道你係急的. 我地11月, 我都講早d, 咁會安心d...

我仲好老實咁講左我係 29/8 bd 呀~~~~
佢覆左兩次 e-mail 都話冇問題, 其實我都知比較趕, 所以佢只要o向 bd 前一星期比到o的製成品我我都ok啦(不過我當然唔會咁同佢講), 不過我要印相落餅咭呀, 所以要叫佢地早o的 e-mail o的 soft copy 比我, 不過聽講o的 file 好細, 我諗到時要選定兩三張, 叫佢地幫手e-mail 個大 size o既 coft copy 比我啦~~~~
回頂端
Poohpooh11
XXX.XXX.175.246

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 3:06 am

Poohpooh11 寫到:
Happy Gloria:

咁好似俾台朋幣抵好多WOR.....你去邊度影呀.....??車費都真係幾貴
我地BOOK左五月底去影.....仲未決定路線....有乜好提議?
另外你收到相不未呀.....想知係咪真係要HKD1000運費咁多..?
我都好想睇你D靚靚相....可唔可以PM我?
thanks so much~

我去鬙x中 - 古堡, 西湖同花海. 其實我覺得台中d景靚d, 不過真係好遠, 會好趕時間. 我想影鬱金香同古堡, 所以選鬙x中. 你有冇想要影d咩?例如係海灘, 花海定湖?
我未收到相. 我唸要幾個月後攪定埋個美編先可以收到.
我pm個blog比你啦

Happy Gloria
睇左你D相啦. thank you so much
你好高好瘦又靚女, 好羨慕.......我好驚減唔切肥.....咁就死啦...
你套藍色晚裝好高貴....D造型都好好.....你有無俾定D相個化妝師睇?
仲有呀....個攝影師COOL唔COOL GA?會唔會好識得引人笑....
我都有D擔心到時影D相唔自然......
同埋呢......你揀相時佢係咪哂出來俾你地揀GA? 咁D相係咪未執GA (揀個陣時)?
回頂端
Poohpooh11
XXX.XXX.175.246

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 3:10 am

CHIP 'n' DALE 寫到:
我收到相了,但EMAIL收到的相UNZIP後每張都是百多K,所以會麻煩LISA3月中來時帶給我!
有興趣可PM大家!
另外af333, happy gloria, 我都想睇吓你哋既相呀!可否PM我呢?

CHIP 'n' DALE:
我好想睇下你D製成品參考下, 可否PM給我...
謝謝
回頂端
twinkle dor
XXX.XXX.52.120

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 3:37 am

happy gloria, CHIP 'n' DALE, af333,

你好!
我都剛剛在絶色拍了婚照,
可以分享你們的婚照給我看看嘛?

謝謝你!
回頂端