發表主題 回覆文章
GOW
XXX.XXX.207.193

發表發表於: Sat Feb 14, 2009 10:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
OliveJac 寫到:
anyone know what is the expo offer?

1. 2009酒席買11送1
2. 所有酒水全免
其它大致同平時差唔多....

我一早book咗09年,都想攞番多D着數,要同佢地傾下
回頂端
little ko
XXX.XXX.124.200

發表發表於: Sun Feb 15, 2009 3:08 am

我已經落左訂,22圍,...
不過2010年3月30....
超心急....

但係我一直都以為佢比哂個場我.
咁而家...即係會cut我個場ma????

早知唔好咁心急啦 ,問清楚先啦Crying or Very sad
回頂端
牛年十月新娘
XXX.XXX.17.135

發表發表於: Sun Feb 15, 2009 3:20 pm

GOW 寫到:
anyone know what is the expo offer?

2. 所有酒水全免

昨日去過expo 問過百 D 人,我問佢點解宜家會有 2009酒席買11送1? 我話咁樣咪對我地早book 唔底囉, 佢地解釋我知原來2009 年好多旺日都無旺,比如我09年10月結婚果個月,呢個月所有星期六、日已經FULL 晒了,所以剩反果D 都只會係平日 or 無咁好日囉。我又覺得佢地都係想做多D 生意之嘛... 所以其0實呢D 對我地影響都唔太大。 Wink 除非你係book 平日果班啦....
回頂端
素姖
XXX.XXX.182.51

發表發表於: Sun Feb 15, 2009 7:41 pm

牛年十月新娘 寫到:
GOW 寫到:

2. 所有酒水全免

昨日去過expo 問過百 D 人,我問佢點解宜家會有 2009酒席買11送1? 我話咁樣咪對我地早book 唔底囉, 佢地解釋我知原來2009 年好多旺日都無旺,比如我09年10月結婚果個月,呢個月所有星期六、日已經FULL 晒了,所以剩反果D 都只會係平日 or 無咁好日囉。我又覺得佢地都係想做多D 生意之嘛... 所以其0實呢D 對我地影響都唔太大。 Wink 除非你係book 平日果班啦....

佢依加出呢d offer, 都係針對一些仲未有人HOLD 的日子啫.. 如果唔早d book, 我地又未必book到星期六日的日子呢... 譚小姐話, 我個日子落左訂了, 都仲有人打黎問我地會唔會唔要呀, 一定有其他人揀呢.... 所以早book就無咁多著數ga, 但係會keep得住個日子呢~
回頂端
小露寶
XXX.XXX.253.143

發表發表於: Tue Feb 17, 2009 10:06 am

我都有咁諗過,我上次expo book左,有10席送第11席俾我,不過冇免酒水,之前都同佢地d經理傾,佢地話未做過唔駛錢 or 好似尖東咁............

不過點都好,個場hold左大家,大家有心水地方,當而個係earn左囉,我果時book都見12月連平日都冇晒啦
佢跟本唔怕冇生意
回頂端
vanilla ice-cream
XXX.XXX.75.92

發表發表於: Sat Feb 21, 2009 10:53 pm

我想問下訂金要俾幾多架?
回頂端
小露寶
XXX.XXX.253.143

發表發表於: Mon Feb 23, 2009 9:26 am

vanilla ice-cream 寫到:
我想問下訂金要俾幾多架?

訂既圍數 *500蚊
回頂端
各位美人
XXX.XXX.108.215

發表發表於: Tue Feb 24, 2009 11:55 am

禁我們早訂的人咩優惠都冇晒,之前訂個時講過,如果09年有新優惠一定會比番我們,但現在又冇晒
回頂端
小露寶
XXX.XXX.253.140

發表發表於: Tue Feb 24, 2009 2:02 pm

各位美人 寫到:
禁我們早訂的人咩優惠都冇晒,之前訂個時講過,如果09年有新優惠一定會比番我們,但現在又冇晒

你果時咁好既,我又冇聽過呀
回頂端
各位美人
XXX.XXX.108.215

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 12:35 pm

得個講字,最後都係冇
回頂端