發表主題 回覆文章
SiSaSi
XXX.XXX.130.100

發表發表於: Sun Feb 01, 2009 10:31 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
To jm who booked Emman,

i just talked to her and she said she would like to do makeup for us. But she doesn't have our phone numbers.
If you want still want to book her, pm me your phone number, date and name and I will pass them to her.
回頂端
graceyip
XXX.XXX.152.141

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 10:29 am

大家好, 想知大家追錢追成點, 我look恒生, 但都now都未拎到form, 有無人都係用恒生咭, 可唔可以幫下我, 因為聽人講要係婚期前追, 唔係更加就追返
回頂端
RonnieVV
XXX.XXX.90.138

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 10:32 am

graceyip 寫到:
大家好, 想知大家追錢追成點, 我look恒生, 但都now都未拎到form, 有無人都係用恒生咭, 可唔可以幫下我, 因為聽人講要係婚期前追, 唔係更加就追返

graceyip,
你好似就快bd 喇. Emman contact o左你未呀??
回頂端
graceyip
XXX.XXX.152.141

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 10:51 am

contact , 不過我搵左另一個mua lu
回頂端
RonnieVV
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 11:28 am

graceyip 寫到:
contact , 不過我搵左另一個mua lu

點解呀???
另外搵過一個貴唔貴呀?
回頂端
yiman
XXX.XXX.230.108

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 4:22 pm

我都 book 左另一個 mua la~~

之前諗住用返 CYI 那個...

但因一些原因所以最後決定唔用佢... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
回頂端
RonnieVV

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 4:44 pm

yiman 寫到:

但因一些原因所以最後決定唔用佢... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

why ??
因為佢地收得貴呀??
回頂端
yiman
XXX.XXX.230.108

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 5:40 pm

RonnieVV 寫到:
yiman 寫到:

why ??
因為佢地收得貴呀??

好長篇... 你係那個mua﹖
回頂端
RonnieVV

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 6:05 pm

yiman 寫到:
yiman 寫到:

why ??
因為佢地收得貴呀??

我已經過o左bd o架, 當時係emman 做mua.
不過, 想關心下大家...
怕如果係d mua 有問題, 不妨同大家share 下, 等大家有個心理準備
回頂端
yiman
XXX.XXX.128.31

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 8:00 pm

yiman 寫到:
yiman 寫到:

why ??
因為佢地收得貴呀??

我已經過o左bd o架, 當時係emman 做mua.
不過, 想關心下大家...
怕如果係d mua 有問題, 不妨同大家share 下, 等大家有個心理準備

ic..我個 mua 係 vincci Evil or Very Mad
回頂端