發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.169.221

發表發表於: Wed Nov 17, 2004 7:31 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
IVERY VERY SUPRISE IN THIS RESTAURANT 本人為#21655;自己呢個婚宴去過好多不同酒樓同酒店,比較上#22175;酒席价$佢未必最平但我覺得佢真係做到一分$一分貨 我自己花#21655;好多$同time去試睇其它,大舞臺service真係無得頂,非常有teamwork,我要求既都好願幫手場內員工個個都好整潔又有禮貌,有#21874;大酒店都無#22021;service,佢#21707;真係會幫你,好同唔好都同你講,好似今日我去到本想自己放#21874;羽毛同絲花圍住個台,陳生就話不如用白羽毛加燈泡一定仲靚,我話我已經買#21655;紅羽毛同絲花咪省曬,佢即刻話放心啦咪用係掛婚紗相到啦.仲安慰我唔駛比自己太大壓力,我一定會配合你#22021;,聽完之後我好安心同感動,大舞臺真的非常多謝你仲有陳生多謝你呢幾個月的欣勤服務!!!!!!
回頂端
guest
XXX.XXX.79.6

發表發表於: Wed Nov 17, 2004 11:32 pm

Hi KK

Can you share some more experience with us? 我出年會在大舞臺擺酒, 都是 contact 陳先生的,有什麼要注意呢? Thanks.
回頂端
guest
XXX.XXX.223.143

發表發表於: Sun Nov 21, 2004 10:30 am

hello,

i am booked the grand stage on dec 04. Great to hear KK said their service is professional. KK, are u decorated the grand stage by yourself?...is there any thing shall be noted for the banquet...can u share with us???
回頂端
guest
XXX.XXX.50.208

發表發表於: Sun Nov 21, 2004 3:43 pm

大家好,我都會在大舞台擺,但驚會影相出來的效果較暗,怎辦?
回頂端
guest
XXX.XXX.210.89

發表發表於: Mon Nov 22, 2004 1:07 pm

各位,

咁些食物質責如何?新娘房大嗎?我看婚紗書覺得個景釨有hotel feel?

請分享

回頂端
guest
XXX.XXX.225.48

發表發表於: Tue Nov 23, 2004 4:43 pm

本人都曾打算在大舞台擺酒, 但最終因為廁所太不潔, 以及伙計太阿伯而放棄!! 但本人就非常喜歡這個地方的格局....好好feel.....

但廁所同新娘房真係唔係几得
回頂端
guest
XXX.XXX.169.221

發表發表於: Fri Nov 26, 2004 6:30 pm

唔好意思#21873;回來hk,very 難忘因婚禮攪得非常十分very good good,所有guset都讚場地很靚,食物非常大睇,service非常好,尤其mr.chan非常照顧同協助我同我husband好似成為#21655;我#21707;個friend,你話可以#28857;傾,其實$都好FIRM,DRINK$都好RESAONABLE,因為做得太好了,所以找數時佢未講TIPS,我HUSBAND即刻已經比#21655;,因為好難#25598;到而又做到比想像中更好#22021;WEDDING,而家最WORRY懾影‵,因為2FLOOR我就#25598;#21655;1PHOTO,1懾影,你#21707;最好#25598;多1個懾影就無錯,新娘房好大,好啦我又去玩啦.BYE.祝你#21707;同我一樣,諗緊#21874;GIRL,DONT WORRY,你一定無選錯地方,我#21707;愛西港城大舞臺飯店!!!!!!!!!!!!!YEAH!!!!!!
回頂端
guest
XXX.XXX.251.40

發表發表於: Tue Nov 30, 2004 2:07 pm

be honest, I found it only so and so... the bride's room is not equipped with a washroom... *** cold there... the feel is ok as it looks old. Service ok but one of the female staff was super impolite... It may be too gloomy to take picture with the chinese setting there...
回頂端