發表主題 回覆文章
Rice
XXX.XXX.103.15

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 1:39 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
重有三個月到我擺酒la
回頂端
小豬女^.^
XXX.XXX.205.40

發表發表於: Wed Dec 17, 2008 1:00 pm

我上個月係迎喜擺完婚宴
D人講D食物好似一般....話份量好似唔多夠
塊鮑魚太細同太薄,所以有D人可能食多過一塊都唔知!
另外...敬酒果陣帶得太快,搞到攝影師影唔到相
我拎去既小禮物有六十幾份剩,但未完場就發現唔見晒
初時以為係屋企人拎左返去
第二日打俾酒樓經理,佢話交左俾司儀
我打去問個司儀,個司儀話無見過
再打去問個經理,又話就咁擺左係張枱度
但張枱根本就無
我睇返攝錄影片段同埋當晚既照片,果張枱上從來都無出現過果堆小禮物
好明顯係酒樓員工自己拎左
我追問左經理好多次
佢都只係話搵唔返同唔同意思就算
因為小禮物上有我地既私人資料,所以我好介意外洩俾其他人
佢地實在太唔負責任

另外...進場時忽然發現多左部吹泡泡機
我地都係進場果陣先至見到!
回頂端
acky
XXX.XXX.28.40

發表發表於: Wed Dec 17, 2008 2:10 pm

小豬女^.^ 寫到:
我上個月係迎喜擺完婚宴
但張枱根本就無
我睇返攝錄影片段同埋當晚既照片,果張枱上從來都無出現過果堆小禮物
我追問左經理好多次
佢地實在太唔負責任

好多謝你的分享呀! 我想問酒樓有無現場直播的? 仲有係邊個經理serve你的?
回頂端
未來曾師奶
XXX.XXX.128.63

發表發表於: Fri Dec 19, 2008 1:37 pm

小豬女^.^ 寫到:
我上個月係迎喜擺完婚宴
但張枱根本就無
我追問左經理好多次
佢地實在太唔負責任

多謝你的資料呀~
睇完你既評價...我有d擔心喎...下個月我就擺酒喇~~
講真我對佢食物質數係有期待嫁, 因為之前我個妹係旺角個間擺, d客人都話d野幾好食...之前見到其他人既評論都話幾好...我好希望d客人食到好味既食物...但而家睇你講完...真係有d擔心喎...
至於小禮物方面...會唔會係佢地d員工攞左呀!咁我諗我都要搵d兄弟姊妹幫手跟進下, 我個d就無乜私人資料, 我有多比佢地都唔係問題, 但如果係佢地不問自取, 又真係幾難接受....
敬酒個個太快呀~咁我要同佢地要求下行慢d先得...請得攝影嚟影野, 更係想每一刻都有得記錄起做回憶啦...
吹泡泡機...佢地有幫你放泡泡呀?
除左呢幾樣野之外, 你對佢地既安排, 仲有無咩評價, 或者我地要留意嫁, 婚期越近就越擔心同緊張呀~
回頂端
可愛小妹
XXX.XXX.90.120

發表發表於: Fri Dec 19, 2008 10:18 pm

聽見d意見都好多過唔好我就放心喇 我出年2月28日呀
回頂端
Rice
XXX.XXX.86.128

發表發表於: Sun Dec 21, 2008 11:03 am

今日上去拿帖
回頂端
Rice
XXX.XXX.213.158

發表發表於: Sun Dec 21, 2008 11:13 am

吳經理話一月底會有海潚優惠...大約8折左右
回頂端
acky

發表發表於: Mon Dec 22, 2008 11:41 am

Rice 寫到:
吳經理話一月底會有海潚優惠...大約8折左右

係咩海潚優惠呀? 唔知我們用唔用得呢? 如果係菜單8折就好了 Rolling Eyes
回頂端
acky

發表發表於: Tue Dec 30, 2008 4:59 pm

大家知唔知酒樓有無包現場直播呀??OR 自己要有DV自己駁線嗎??
回頂端
KK小肥
XXX.XXX.170.121

發表發表於: Wed Dec 31, 2008 2:52 pm

acky 寫到:
大家知唔知酒樓有無包現場直播呀??OR 自己要有DV自己駁線嗎??

現場直播係有...
不過自己要有DV機,腳架&線, 佢地會幫你駁線!
回頂端