發表主題 回覆文章
CTKK09
XXX.XXX.5.77

發表發表於: Wed Dec 03, 2008 1:01 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
haha_cheung 寫到:
咁係唔係即係唔會大裝呀???

睇個勢就唔會啦... ... 問佢地會唔會裝修,佢地就答:"會,裝led燈啦!"
大家都俾d comments 佢地啦,等佢地拾拾4M!
回頂端
RICCI
XXX.XXX.17.27

發表發表於: Wed Dec 03, 2008 10:59 pm

好贊成呀~4m內籠真係要整整佢啦~由其d水晶燈....
而且led都係裝係外面~外面係會靚左.
但d賓客係長時間留係個廳度ga ma.客人係會feel個內廳,而非出面呢~

講真呀~每一次擺酒,就係博藝會的一大宣傳機會.講緊係每次二百多人睇住個場~
如果個場靚,service正.博藝自然又多d生意啦~
老闆真係要考慮下~
回頂端
eeemily
XXX.XXX.103.7

發表發表於: Wed Dec 03, 2008 11:02 pm

本來都對4m 有d 好感...but 真係好殘..仲考慮緊, 如果佢執一執其實已經好靚
回頂端
haha_cheung
XXX.XXX.123.110

發表發表於: Wed Dec 03, 2008 11:25 pm

係 lor...其實依家睇已經見到好多殘舊位啦...
到左2009 都唔知點算...

都唔奢求4m 有4/f 咁靚...
不過只係唔想失禮人je...
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.98.203

發表發表於: Thu Dec 04, 2008 10:08 am

4/F & 4M 既最大可座既座位係幾大呢?
回頂端
小千
XXX.XXX.12.189

發表發表於: Fri Dec 05, 2008 5:57 pm

AMY LEE 寫到:
之前4樓帝皇廳裝修完后我有上去影相ar, 你地睇D相la!! 我仲有好多相ar但post 得一張咋, 想睇留e-mail la, 我send 比你地ar!!

CAN U PM TO ME?
回頂端
Ursola
XXX.XXX.185.249

發表發表於: Fri Dec 05, 2008 6:20 pm

小千 寫到:
AMY LEE 寫到:
之前4樓帝皇廳裝修完后我有上去影相ar, 你地睇D相la!! 我仲有好多相ar但post 得一張咋, 想睇留e-mail la, 我send 比你地ar!!

CAN U PM TO ME?

me2, thanks!
回頂端
meishan
XXX.XXX.139.106

發表發表於: Sat Dec 06, 2008 11:07 am

萬豬莎華 寫到:
hi!各位朋友!我下星期就會係帝皇廳擺酒!
不過最近有朋友係博藝會擺酒唔比放花炮!
但我打去問佢又話只要射唔到水晶燈就ok!
有無人知道其實可唔可以放花炮呢?
我買左十幾支花炮唔知點算。

我同 Kalvan 開會嗰時佢話可以用非氣壓嗰種花炮,但佢話個效果無氣壓嗰隻咁好。佢又話唔係水晶燈下面可以用氣壓嗰種花炮,但我book 嘅係帝后廳,得一條進場走廊,好少範圍唔係响水晶燈下面。
Sad
回頂端
wingwing小姐
XXX.XXX.225.48

發表發表於: Tue Dec 09, 2008 12:06 pm

大家好呀,
初黎報到, 希望大家可以比下意見

我考慮緊明年年尾既平日係博藝會擺酒
但擔心d賓客會感到交通不便
話哂都係放工後
想問下你地有無遇過呢d問題?

仲想問下你地會唔會有shuttle bus往返tst既安排?
回頂端
piano_081
XXX.XXX.224.247

發表發表於: Thu Dec 11, 2008 2:30 pm

各位好, 尋日睇左場之後, 都發現4/f 靚好多, 4m d燈真係好殘, 不過佢感覺就獨立d似包場, 4/f 就驚帝后廳都有人擺就好多人會噪d, 但因為圍數多, 所以依家都諗緊book邊個room, 想請問各位個場0個度會唔會另外搵人黎佈置??定係佢本身0個個已經ok呢?? thx
回頂端