發表主題 回覆文章
豬豬~
XXX.XXX.185.122

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 11:03 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
唔駛咁緊張~~
你去到..d攝影師好勁架..
你地可以盡情笑出黎..笑得好自然~好可愛~
如果到影cool相..我地都忍唔到..係咁笑..
不過我個攝影師會用好多方法.去影我地cool唔笑既一刻..正!!
所以你放鬆d~去影靚相啦~
回頂端
Shirlemily
XXX.XXX.245.8

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 1:48 pm

其實...Masalili會唔會有MUA跟出街的...需要加$請MUA外出
還是Masalili只提供在店化妝服務而不設外出?
回頂端
釘釘
XXX.XXX.252.161

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 3:35 pm

Shirlemily 寫到:
其實...Masalili會唔會有MUA跟出街的...需要加$請MUA外出

唔會有mua跟出去ga,係個男燈光助手會幫你補粉同轉頭,唔好睇佢係男仔,我都覺得佢ok的
回頂端
Shirlemily

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 4:02 pm

釘釘 寫到:

唔會有mua跟出去ga,係個男燈光助手會幫你補粉同轉頭,唔好睇佢係男仔,我都覺得佢ok的

補粉同轉頭都得...勁...咁咪無得轉MakeUp咯...咁有無問題架...?!!
另外...如果Join 2 個Package又加埋其他雜費咁...要70至80張相左右的話...
around要用幾多$ hk dollars呀...(要count下個預算先)
回頂端
Shirlemily
XXX.XXX.245.135

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 4:12 pm

各位jm...又有事要麻煩你們了
如果係Join 2個Package而又入住黎客...那麼...Package是包3晚還是4晚酒店的...?!!
回頂端
釘釘

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 4:29 pm

釘釘 寫到:

補粉同轉頭都得...勁...咁咪無得轉MakeUp咯...咁有無問題架...?!!
另外...如果Join 2 個Package又加埋其他雜費咁...要70至80張相左右的話...
around要用幾多$ hk dollars呀...(要count下個預算先)

我好易出面油的,但係果日雖然有d地方曬住,又冇乜油喎!另外去海邊吹到流鼻水,明明覺得個妝吹溶晒,但又唔覺喎!可能佢同你電腦執晒!
我有82張相,2個package,相簿轉了複合本,加多了一晚黎客,用了HK$24,000(我仲有指定攝影師)
2個package應該有4晚黎客的
回頂端
Shirlemily
XXX.XXX.245.6

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 5:13 pm

釘釘 寫到:
釘釘 寫到:

我好易出面油的,但係果日雖然有d地方曬住,又冇乜油喎!另外去海邊吹到流鼻水,明明覺得個妝吹溶晒,但又唔覺喎!可能佢同你電腦執晒!
我有82張相,2個package,相簿轉了複合本,加多了一晚黎客,用了HK$24,000(我仲有指定攝影師)
2個package應該有4晚黎客的

Hi...咁你本身Join果個係咩Package來架...?!! 係15"定18"果個...?!!
And...如果係指定攝影師...Join 2 個Package的話...係咪要俾nt3000 x 2日架...?!!
回頂端
釘釘

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 5:16 pm

我都唔記得係幾多吋,好似係15”
兩個package 都係同一個攝影師,所以都係nt3000
回頂端
Shirlemily
XXX.XXX.30.252

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 6:31 pm

釘釘 寫到:
我都唔記得係幾多吋,好似係15”
兩個package 都係同一個攝影師,所以都係nt3000

Oh...原來2個package都係同一個攝影師都只係收nt$3000
Good...因為我想Book Martin 啊
回頂端
Shirlemily

發表發表於: Tue Dec 02, 2008 11:53 am

Masalili咪無謝咭送既...我問過masalili果邊啦...如果要謝card...就要俾600nt 1盒...共1款...100張一盒咁
唔知各位jm...響咁既情況...會真係幫masalili買600nt既謝card...定返到hk至再整架...?!!
回頂端