發表主題 回覆文章
SNOOPY鼠鼠
XXX.XXX.183.219

發表發表於: Tue Nov 11, 2008 12:46 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
還有更多小禮物:

http://hk.myblog.yahoo.com/red-giftshop/gallery

歡迎聯絡:memegap@hotmail.com
回頂端
QPUR987
XXX.XXX.129.155

發表發表於: Sat Nov 15, 2008 11:15 am

租花車及旅遊巴
可試打27805050林生,大埔門市.
回頂端
奧莉公主
XXX.XXX.77.71

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 9:53 am

定左過大禮的日子未呀?
回頂端
排骨
XXX.XXX.73.83

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 2:12 pm

引言回覆:
定左過大禮的日子未呀?

我下星期五即11月28日會過大禮,果日好日。
回頂端
小中子
XXX.XXX.200.152

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 1:10 pm

有冇人想搵09年1月3日出門的套房呢?

holiday inn 出門套房(2009年1月2及3晚均可)
原價 $5000+10% (旅行社報的價)

現售 $3999
再減$3599
最後減價$2999!!!!!

有興趣請pm 我~

小中子 在 Sat Nov 29, 2008 7:09 pm 作了第 1 次修改
回頂端
agnestai
XXX.XXX.35.187

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 5:14 pm

hi all,

好無耐, 屋企d老人家都唔多識, 我又唔知邊度找到, 麻煩大家幫幫忙

1) 請問09年1月3日, 邊日過大禮呢?
2) 09年1月3日幾點出門, 先最好呀?
3) 請柬果d尊稱, 係O係邊度找的??
4) 透明label, 如果係Excel 係點set位??

Thanks~~~
回頂端
排骨
XXX.XXX.18.121

發表發表於: Sun Nov 23, 2008 11:50 pm

引言回覆:
hi all,

好無耐, 屋企d老人家都唔多識, 我又唔知邊度找到, 麻煩大家幫幫忙

1) 請問09年1月3日, 邊日過大禮呢?
2) 09年1月3日幾點出門, 先最好呀?
3) 請柬果d尊稱, 係O係邊度找的??
4) 透明label, 如果係Excel 係點set位??

Thanks~~~

hi agnestai,

1)其實有好多日都可以過大禮,就你自己方便,我就會在11月28日過大禮。
2)果日上午11點至下午1點係吉時,可以在這段時間出門,如果唔係你亦可選擇較早出門,不過就要好早,好似係7點.....
3)帖果d尊稱可以上網搵,如果搵唔到你可以pm比我,我應該可以幫到你!!
4)sorry, 這個我都唔係太清楚,因為係我老豆幫我攪的。
回頂端
ching_laisc
XXX.XXX.130.96

發表發表於: Tue Nov 25, 2008 2:21 am

有冇人1月3日係沙田註冊.............我上午9:30.........
回頂端
小中子
XXX.XXX.95.201

發表發表於: Sat Nov 29, 2008 7:13 pm

TST Holiday Inn 出門套房(2009年1月2及3晚均可)

1. 標準套房

底價: $1599

2. 接新娘套房 (連大廳) -> 見下圖

底價: $2999

任你出價, 價高者得
截止日期為 08年12月20日[/b]

小中子 在 Fri Dec 05, 2008 10:28 pm 作了第 1 次修改
回頂端
豬豬~
XXX.XXX.185.122

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 11:00 am

我地仲有一個月左右就大日子~~
緊張..好多野都未攪呀><
我12號先過大禮呀.....
回頂端