發表主題 回覆文章
CTKK09
XXX.XXX.5.77

發表發表於: Tue Nov 18, 2008 3:57 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
係啦!! 4M都應該repair下啦!! 個場大d,客人又多d,應該整下啦! 起碼同4/f d 場一樣style先啦!! 咁先consistent呀嗎!

如果4/f 帝皇廳可以擺多d圍數,我都揀帝皇廳呀!! 裝左修之後,真係靚左,grand左好多!! 如果博藝會想多d生意,就好應該快d裝修埋4M! 多D客人可以揀呀嗎!!!
仲有呀! D BACKDROP都係時候換啦! 始終都用左一段時間啦... ... 做decoration d 人都話好dirty啦,out out 地tim~~

希望博藝會可以改善一下啦!!
其他jm agree 嗎?? Wink 大家都俾d意見啦~~
回頂端
邪留丸公主
XXX.XXX.46.233

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 10:59 pm

各位, 急問 :
佢地播碟部機可唔可以播cd - r 燒出黎既碟架?
因為我之前都係燒dvd, 去試碟時都可以播到, 但前排部機中左毒, 冇左個dvd 燒碟. 所以依家只可以燒dvd.....
有冇人可以幫到我啊?? 因為我星期六就係大日子了..... Crying or Very sad
回頂端
haha_cheung
XXX.XXX.8.143

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 7:12 pm

點解唔直接打去問呀??????
你咁急....以防萬一...
回頂端
meishan
XXX.XXX.139.106

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 12:51 pm

邪留丸公主 寫到:
各位, 急問 :
因為我之前都係燒dvd, 去試碟時都可以播到, 但前排部機中左毒, 冇左個dvd 燒碟. 所以依家只可以燒dvd.....
有冇人可以幫到我啊?? 因為我星期六就係大日子了..... Crying or Very sad

佢哋嗰部係"步步高"... 不過如果你有MD,可以用佢哋部MD機播歌。不過我好懷疑佢部MD機 work 唔 work。依家都唔覺有 MD賣。
回頂端
sisi51
XXX.XXX.135.197

發表發表於: Tue Nov 25, 2008 7:19 pm

RICCI 寫到:
哈~我firm左啦~我都會係09年12月係博藝會宴會廳設宴啦!yeah!!
今日我仲得到一d資訊想同jm分享下呢~

1.博藝會租約去到2013年~好放心
2.宴會廳外面,遲d會加裝led 燈呢~靚d~
3.個stage下年好大機會降低d~

不過有d野就真係需要改善而kelvin都firm唔到我會唔做到.擔 心

1.水晶燈問題: 依嫁已經好殘.又爛~不過都唔firm會換定在原有作出改善....相信要睇kelvin同各位用家牙力啦~
2.backdrop: 08年4月開始用...到下年都好大可能殘啦~如可密切留意backdrop情況作出更換會更佳

我諗大家都一齊出聲啦~因為原來大老闆都會睇里度個post ga~
正因為咁~我相信博藝會係一間好有熱誠同好尊重客人意見的~
所以大家有意見一定要提出~這樣博藝才會更吸引~

宴會廳除左外面會加裝led 燈之外, Kalven 仲話樓梯都會裝燈, 玩燈光效果 (我上次見到佢試緊效果. 都唔錯.) 基本上一出lift 就見到D 顏色燈. 好似一個私人PARTY 入口咁. 好鬼得呀!
回頂端
Pinocchio
XXX.XXX.177.3

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 10:32 am

sisi51 寫到:
RICCI 寫到:
哈~我firm左啦~我都會係09年12月係博藝會宴會廳設宴啦!yeah!!
今日我仲得到一d資訊想同jm分享下呢~

1.博藝會租約去到2013年~好放心
2.宴會廳外面,遲d會加裝led 燈呢~靚d~
3.個stage下年好大機會降低d~

不過有d野就真係需要改善而kelvin都firm唔到我會唔做到.擔 心

1.水晶燈問題: 依嫁已經好殘.又爛~不過都唔firm會換定在原有作出改善....相信要睇kelvin同各位用家牙力啦~
2.backdrop: 08年4月開始用...到下年都好大可能殘啦~如可密切留意backdrop情況作出更換會更佳

我諗大家都一齊出聲啦~因為原來大老闆都會睇里度個post ga~
正因為咁~我相信博藝會係一間好有熱誠同好尊重客人意見的~
所以大家有意見一定要提出~這樣博藝才會更吸引~

宴會廳除左外面會加裝led 燈之外, Kalven 仲話樓梯都會裝燈, 玩燈光效果 (我上次見到佢試緊效果. 都唔錯.) 基本上一出lift 就見到D 顏色燈. 好似一個私人PARTY 入口咁. 好鬼得呀!

我想問宴會廳的新娘房有無裝修呀??我之前BOOK酒席時,阿chris話會整架?唔知整鬙憬O??我見其他兩個廳的新娘房又大又靚.
宴會廳裡面本身有無led 燈呀??
回頂端
OLEOPONG
XXX.XXX.117.225

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 1:55 pm

我早兩日都去過博藝會睇場,睇哂3個場後都覺得4M係舊左D,但係就勝在夠觸立。當日SERVICE我地果位叫JACKY,佢話4M黎緊會換水晶燈,不過仲未有期~ 唔知換完水晶燈同加左LED燈後會唔會個場GRAND返D呢~ 我現在都仲心大心細~
回頂端
CTKK09
XXX.XXX.5.77

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 3:54 pm

OLEOPONG 寫到:
我早兩日都去過博藝會睇場,睇哂3個場後都覺得4M係舊左D,但係就勝在夠觸立。當日SERVICE我地果位叫JACKY,佢話4M黎緊會換水晶燈,不過仲未有期~ 唔知換完水晶燈同加左LED燈後會唔會個場GRAND返D呢~ 我現在都仲心大心細~

如果係真o既話就好啦!! 真係好期待呀!!!!

我幾個月之前都book左4m啦! 不過,唔知邊個幫我跟呀! 係咪開單果個經理就係啦??
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.98.203

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 4:42 pm

邪留丸公主 寫到:
各位, 急問 :

正常讀到dvd碟既機都可以支援到cd-r. 所以都不需要擔心. 不過最好都係打電話問清楚或婚宴前上去試一試先.
回頂端
萬豬莎華
XXX.XXX.171.126

發表發表於: Fri Nov 28, 2008 3:39 am

hi!各位朋友!我下星期就會係帝皇廳擺酒!
不過最近有朋友係博藝會擺酒唔比放花炮!
但我打去問佢又話只要射唔到水晶燈就ok!
有無人知道其實可唔可以放花炮呢?
我買左十幾支花炮唔知點算。
回頂端