發表主題 回覆文章
siuleig
XXX.XXX.248.8

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 6:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
Siubee 寫到:
siuleig 寫到:

其實我都越黎越發覺佢地 d service 真係好唔掂! 初初每一次上去我都冇預約, 但都可以試下衫, 睇下款咁, 近呢幾次上去我唸住費事比 d sales 話, 所以事前突登打去預約, 點知就反而每次都約唔倒心目中既時間. d sales 一時話好多 booking, 一時又話呢排多好日子, d 衫出晒街, 一時又話叫我最好唔好揀 sat 同 sun, 最估唔到既就係我早成個月前 book 佢地都話 full, 好似唔想我上去咁!! Evil or Very Mad
死啦,攪到我有d驚添....我好耐無上去啦,不過年底多客咁我都知....希望佢地唔好再咁無system啦

唉..... 仲有佢地 d sales 既態度都好有問題囉! 好似好唔想我地想去咁! Mad
回頂端
meishan
XXX.XXX.136.75

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 10:52 pm

siuleig 寫到:
Siubee 寫到:
siuleig 寫到:

其實我都越黎越發覺佢地 d service 真係好唔掂! 初初每一次上去我都冇預約, 但都可以試下衫, 睇下款咁, 近呢幾次上去我唸住費事比 d sales 話, 所以事前突登打去預約, 點知就反而每次都約唔倒心目中既時間. d sales 一時話好多 booking, 一時又話呢排多好日子, d 衫出晒街, 一時又話叫我最好唔好揀 sat 同 sun, 最估唔到既就係我早成個月前 book 佢地都話 full, 好似唔想我上去咁!! Evil or Very Mad
死啦,攪到我有d驚添....我好耐無上去啦,不過年底多客咁我都知....希望佢地唔好再咁無system啦

唉..... 仲有佢地 d sales 既態度都好有問題囉! 好似好唔想我地想去咁! Mad

係呀!係呀!佢]成日都話好多booking,又話啲衫出晒街,總之就係唔好放工之後或者唔洗返公嘅日子先去.所以我同你相反,以前都會乖乖哋book 咗先去,但book 咗去到都一定見到成棚人,無話book 咗一定有人serve 你.所以我最近兩次無 book 架,佢哋問都無問我 book 咗幾點。
我諗佢哋真係太好生意,啲staff 又唔係太 pro,呢點佢哋一定要好好改善。如果唔係第日一定有好多 complain.
回頂端
-eva-
XXX.XXX.244.35

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 8:14 pm

Siubee 寫到:
-eva- 寫到:
我上個星期去左試妝啦 Very Happy 我比較鍾意自然d既妝,化妝師都有比好多意見我 Very Happy 又搞掂一樣真係好啦 Wink 依家黎緊就係要減肥影婚紗相 Exclamation
太好啦!我依架都好努力減緊,我十二月影啦,你幾時影?

我一月影呀 Very Happy 但係我呢排返工好忙都唔得閒去做運動,皮膚又差左都唔知點算
回頂端
siuleig
XXX.XXX.210.25

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 12:33 am

meishan 寫到:
siuleig 寫到:

係呀!係呀!佢]成日都話好多booking,又話啲衫出晒街,總之就係唔好放工之後或者唔洗返公嘅日子先去.所以我同你相反,以前都會乖乖哋book 咗先去,但book 咗去到都一定見到成棚人,無話book 咗一定有人serve 你.所以我最近兩次無 book 架,佢哋問都無問我 book 咗幾點。
我諗佢哋真係太好生意,啲staff 又唔係太 pro,呢點佢哋一定要好好改善。如果唔係第日一定有好多 complain.

係啦, 有時真係好勞氣的. 仲有一點係, 我覺得佢地唔係好錫 d 衫囉, 成日都見佢地比人試完之後就周圍擺, 唔會即刻用衣架掛返, 好似出面 d boutique 大減價時咁.... Confused
回頂端
KSen
XXX.XXX.170.216

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 1:07 am

meishan 寫到:
siuleig 寫到:
Siubee 寫到:
siuleig 寫到:

我之前同奶奶媽媽去揀衫時,明明約好時間,但係上到去,間舖頭又係爆棚,無人理我地.....唉.............
回頂端
KSen
XXX.XXX.170.216

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 1:10 am

siuleig 寫到:
meishan 寫到:
siuleig 寫到:

係啦, 有時真係好勞氣的. 仲有一點係, 我覺得佢地唔係好錫 d 衫囉, 成日都見佢地比人試完之後就周圍擺, 唔會即刻用衣架掛返, 好似出面 d boutique 大減價時咁.... Confused

請問有無姊妹係呢間度做租衫?我好擔心佢會將做租的衫四圍擺,被人試....喎...
同埋好多人話其實做租都係改番舊的衫俾你,各位有無什麼心得教我點睇做租的衫係新的?
回頂端
Siubee
XXX.XXX.179.52

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 10:14 am

-eva- 寫到:
Siubee 寫到:
-eva- 寫到:
我上個星期去左試妝啦 Very Happy 我比較鍾意自然d既妝,化妝師都有比好多意見我 Very Happy 又搞掂一樣真係好啦 Wink 依家黎緊就係要減肥影婚紗相 Exclamation
太好啦!我依架都好努力減緊,我十二月影啦,你幾時影?

我一月影呀 Very Happy 但係我呢排返工好忙都唔得閒去做運動,皮膚又差左都唔知點算
勤力d full mask 啦! Cool
回頂端
美滿0117
XXX.XXX.229.54

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 11:49 am

講到這樣有些怕, 我昨天上藝心都是想看下, 但佢唔介意未落單先試衫, 服務都ok, 好好傾. 但佢說要加價, 心想現在這種環境還要加價, 真的假.
回頂端
KaKa1231
XXX.XXX.64.22

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 11:53 am

可否pm佢個price list比我呢?我都有興趣...
回頂端
preyan
XXX.XXX.244.18

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 12:27 pm

Siubee 寫到:
siuleig 寫到:
meishan 寫到:
我年初鶖氻v經 join 驉A因為big day 迫近,近排去得密驉A已經先後幫我媽咪同未來奶奶揀衫。
每次去,我對佢]囍L象一次比一次差。
staff 幾好架,好肯幫你,但無耐公司無乜系統,佢]搵衫、check 衫、落單好摰伅﹛C登記制度又唔完善。總知就"立立亂"啦。
尋晚帶攭n妹去試衫,諗住俾佢]睇鴽琩銗L姊妹揀曮妣m。點知俾我無意中發現佢]無登記到我未來奶奶同埋其中一個姊妹套衫。問番佢],佢]梗係死唔認,因為我keep 麙i單無寫我揀曮妣m Sad
我攭n妹再揀衫事小,要勞煩我未來奶奶出巡事大,仲要話我揀嚝Q頭唔掂。之前佢訂鷞嚝c等鬫身茪諝有貨佢已經唔高興(我知係因為佢]無hold 貨記錄,一有貨就賣俾其他客人,無好好]留貨俾訂貨曮^。
好彩,最後我發現佢]唔知點解會有兩本登記冊,因為我分開幾次去試衫(媽咪同未來奶奶梗要分開啦,佢]爭衫點算?),鷭taff 用鱄囍P登記冊登記。
我建議各位jm,你]一係影低你]揀麰m,一係記低件衫個number. 以免佢]本登記冊唔見驉A要重頭揀過的衫。

係呀!妳地的情況都發生左係我身上呀!
真係未落訂好好服務,落左之後比未落差左少少
有時仲黑住臉對我,我朋友都睇到,不過係背住我黑臉,但我都睇到,因為佢變臉好慢呀,仲要係老闆娘wor
回頂端