發表主題 回覆文章
Siubee
XXX.XXX.239.70

發表發表於: Mon Nov 17, 2008 10:01 am

廣告贊助 [隱藏]
preyan 寫到:
Siubee 寫到:
preyan 寫到:
婚期二星期前會去CONFIRM衫,雖然FLORA話可以係21號先去,但我覺得時間上似唔係咁足夠,我婚期係27日呀!
好似真係唔夠時間喎.... Rolling Eyes
因為每次我想上去試新款衫,佢地就話衫己被人借出,上到去都試唔到,而家我約左下星期二去試,到時會係最終決定
希望你揀到靚衫啦 Wink
回頂端
preyan
XXX.XXX.244.18

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 10:41 am

Siubee 寫到:
preyan 寫到:
Siubee 寫到:
preyan 寫到:
婚期二星期前會去CONFIRM衫,雖然FLORA話可以係21號先去,但我覺得時間上似唔係咁足夠,我婚期係27日呀!
因為每次我想上去試新款衫,佢地就話衫己被人借出,上到去都試唔到,而家我約左下星期二去試,到時會係最終決定

慘,我揀果d好似太過簡單,唔突出,點算?
回頂端
busyling
XXX.XXX.43.112

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 12:25 am

幸福小祖 寫到:
我尋日先上去左, 我要左10件既package, 係我同我朋友夾擊下, 加左100蚊, 佢就送多兩套衫同free埋拖尾我, 呵呵~~~ d service其實唔錯, 我未話租, 佢己經係咁囉衫俾我試, 同埋見到d衫都好閃好新好靚~~~ 佢話大約兩個月就有一次新貨, 叫我1月再去揀衫, 仲有, 佢話應該12月尾或者1月d package會貴d同埋d package唔會再話任你揀衫, 係有限制既, 所以姊妹們好快d上去睇下岩唔岩自己啦~~ 個price list 大約都仲記得, 有需要pm我~~~

可以pm 個pricelist同 地址畀我嗎?? thx~~ Laughing
回頂端
Siubee
XXX.XXX.239.10

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 8:34 am

preyan 寫到:
Siubee 寫到:
preyan 寫到:
Siubee 寫到:
preyan 寫到:

你其實係唔係like d clear d 既style?你有無影到相呀?
回頂端
preyan
XXX.XXX.244.18

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 9:42 am

Siubee 寫到:
preyan 寫到:
Siubee 寫到:
preyan 寫到:
Siubee 寫到:
preyan 寫到:

你其實係唔係like d clear d 既style?你有無影到相呀?

我無影相,男友掛住睇電腦揀自己款,無人幫到我
有d款望落ok,但著上身又係另一回事
不過我叫同事陪我再去,而家轉左金色,希望final fitting無

preyan 在 Sat Nov 22, 2008 12:34 pm 作了第 1 次修改
回頂端
meishan
XXX.XXX.139.106

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 11:58 am

我年初嗰時己經 join 咗,因為big day 迫近,近排去得密咗,已經先後幫我媽咪同未來奶奶揀衫。
每次去,我對佢哋啲印象一次比一次差。
啲 staff 幾好架,好肯幫你,但無耐公司無乜系統,佢哋搵衫、check 衫、落單好嘥時間。登記制度又唔完善。總知就"立立亂"啦。
尋晚帶咗啲姊妹去試衫,諗住俾佢哋睇吓我其他姊妹揀咗啲咩衫。點知俾我無意中發現佢哋無登記到我未來奶奶同埋其中一個姊妹套衫。問番佢哋,佢哋梗係死唔認,因為我keep 嗰張單無寫我揀咗啲咩衫 Sad
我啲姊妹再揀衫事小,要勞煩我未來奶奶出巡事大,仲要話我揀嘅鋪頭唔掂。之前佢訂咗對鞋等咗成個月先有貨佢已經唔高興(我知係因為佢哋無hold 貨記錄,一有貨就賣俾其他客人,無好好哋留貨俾訂貨嗰啲客)。
好彩,最後我發現佢哋唔知點解會有兩本登記冊,因為我分開幾次去試衫(媽咪同未來奶奶梗要分開啦,佢哋爭衫點算?),啲staff 用咗唔同登記冊登記。
我建議各位jm,你哋一係影低你哋揀咗嘅衫,一係記低件衫個number. 以免佢哋本登記冊唔見咗,要重頭揀過的衫。
回頂端
新界的士
XXX.XXX.193.178

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 3:59 pm

我都好有興趣0係藝心租衫呀, 請問可唔可以pm個price list俾我呀?
Email: taxiwedding@hotmail.com
回頂端
siuleig
XXX.XXX.248.8

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 3:59 pm

meishan 寫到:
我年初嗰時己經 join 咗,因為big day 迫近,近排去得密咗,已經先後幫我媽咪同未來奶奶揀衫。
每次去,我對佢哋啲印象一次比一次差。
啲 staff 幾好架,好肯幫你,但無耐公司無乜系統,佢哋搵衫、check 衫、落單好嘥時間。登記制度又唔完善。總知就"立立亂"啦。
尋晚帶咗啲姊妹去試衫,諗住俾佢哋睇吓我其他姊妹揀咗啲咩衫。點知俾我無意中發現佢哋無登記到我未來奶奶同埋其中一個姊妹套衫。問番佢哋,佢哋梗係死唔認,因為我keep 嗰張單無寫我揀咗啲咩衫 Sad
我啲姊妹再揀衫事小,要勞煩我未來奶奶出巡事大,仲要話我揀嘅鋪頭唔掂。之前佢訂咗對鞋等咗成個月先有貨佢已經唔高興(我知係因為佢哋無hold 貨記錄,一有貨就賣俾其他客人,無好好哋留貨俾訂貨嗰啲客)。
好彩,最後我發現佢哋唔知點解會有兩本登記冊,因為我分開幾次去試衫(媽咪同未來奶奶梗要分開啦,佢哋爭衫點算?),啲staff 用咗唔同登記冊登記。
我建議各位jm,你哋一係影低你哋揀咗嘅衫,一係記低件衫個number. 以免佢哋本登記冊唔見咗,要重頭揀過的衫。

其實我都越黎越發覺佢地 d service 真係好唔掂! 初初每一次上去我都冇預約, 但都可以試下衫, 睇下款咁, 近呢幾次上去我唸住費事比 d sales 話, 所以事前突登打去預約, 點知就反而每次都約唔倒心目中既時間. d sales 一時話好多 booking, 一時又話呢排多好日子, d 衫出晒街, 一時又話叫我最好唔好揀 sat 同 sun, 最估唔到既就係我早成個月前 book 佢地都話 full, 好似唔想我上去咁!! Evil or Very Mad
回頂端
Siubee

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 4:33 pm

preyan 寫到:
我無影相,男友掛住睇電腦揀自己款,無人幫到我
有d款望落ok,但著上身又係另一回事
不過我叫同事陪我再去,而家轉左金色,希望final fitting無事
因為同事見到我配搭全部都係淺色系列天空藍/淺金色/白底紅玫瑰,因為99有件好閃粉紅色,同事擔心我唔夠突出
係咪要揀件紅色呢?
你一件紅色都無?佢地有好多閃令令既衫架.有無叫sales介紹d款俾你睇?希望你final fitting 成功!
回頂端
Siubee

發表發表於: Thu Nov 20, 2008 4:36 pm

siuleig 寫到:
meishan 寫到:
我年初鶖氻v經 join 驉A因為big day 迫近,近排去得密驉A已經先後幫我媽咪同未來奶奶揀衫。
每次去,我對佢]囍L象一次比一次差。
staff 幾好架,好肯幫你,但無耐公司無乜系統,佢]搵衫、check 衫、落單好摰伅﹛C登記制度又唔完善。總知就"立立亂"啦。
尋晚帶攭n妹去試衫,諗住俾佢]睇鴽琩銗L姊妹揀曮妣m。點知俾我無意中發現佢]無登記到我未來奶奶同埋其中一個姊妹套衫。問番佢],佢]梗係死唔認,因為我keep 麙i單無寫我揀曮妣m Sad
我攭n妹再揀衫事小,要勞煩我未來奶奶出巡事大,仲要話我揀嚝Q頭唔掂。之前佢訂鷞嚝c等鬫身茪諝有貨佢已經唔高興(我知係因為佢]無hold 貨記錄,一有貨就賣俾其他客人,無好好]留貨俾訂貨曮^。
好彩,最後我發現佢]唔知點解會有兩本登記冊,因為我分開幾次去試衫(媽咪同未來奶奶梗要分開啦,佢]爭衫點算?),鷭taff 用鱄囍P登記冊登記。
我建議各位jm,你]一係影低你]揀麰m,一係記低件衫個number. 以免佢]本登記冊唔見驉A要重頭揀過的衫。

其實我都越黎越發覺佢地 d service 真係好唔掂! 初初每一次上去我都冇預約, 但都可以試下衫, 睇下款咁, 近呢幾次上去我唸住費事比 d sales 話, 所以事前突登打去預約, 點知就反而每次都約唔倒心目中既時間. d sales 一時話好多 booking, 一時又話呢排多好日子, d 衫出晒街, 一時又話叫我最好唔好揀 sat 同 sun, 最估唔到既就係我早成個月前 book 佢地都話 full, 好似唔想我上去咁!! Evil or Very Mad
死啦,攪到我有d驚添....我好耐無上去啦,不過年底多客咁我都知....希望佢地唔好再咁無system啦
回頂端