發表主題 回覆文章
小席
XXX.XXX.11.20

發表發表於: Tue Nov 14, 2006 12:43 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    請問如果我下年3月去美國Honeymoon, 要幾時辦理簽證?
    回頂端
    小席
    XXX.XXX.11.20

發表發表於: Tue Nov 14, 2006 12:44 am

一般佢地會批幾耐俾你架?
    回頂端
    ps1130
    XXX.XXX.52.205

發表發表於: Tue Nov 14, 2006 3:54 pm

小席 寫到:
    一般佢地會批幾耐俾你架?

旅遊簽証一般都批十年架...
    回頂端
    丁丁
    XXX.XXX.55.38

發表發表於: Thu Mar 01, 2007 10:10 am

咁即係要預幾耐之前去申請呀?
    回頂端
    cwp
    XXX.XXX.3.100

發表發表於: Tue Dec 11, 2007 1:08 pm

請問你三月去美國哪個洲?
    回頂端
    Littlepanda
    XXX.XXX.183.170

發表發表於: Tue Mar 11, 2008 9:53 pm

丁丁 寫到:
    咁即係要預幾耐之前去申請呀?

最後1至2個月前啦....美國簽証好鬼麻煩, 萬一文件有問題, 都有鬆動嘛. 快既時候, 有時一個星期都ok, 但你要事先上網預約, 有時未必約到你想去既時間
    回頂端
    OYes
    XXX.XXX.185.98

發表發表於: Thu Oct 30, 2008 4:10 pm

$900平讓美國簽証費用!!!!!

我help朋友去左大新銀行交美國簽証費用$1040, 因她行程更改唔需要簽証.

我10月14日交這個費用, 此費用有效期一年.

提示: 申請者要連同大新銀行收據一齊申請. 我簽左有10年(27歲簽未婚), 有問題希望help到你啦!!!!! My email: puiyee@live.com
    回頂端