發表主題 回覆文章
P&A
XXX.XXX.238.244

發表發表於: Thu Oct 09, 2008 10:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
hi各位, 我同bf plan緊09年12月3號想o係St. Teresa行禮, 第3式,
請問我係未應該今年12月1號9am打去book?
回頂端
hody_v
XXX.XXX.239.83

發表發表於: Tue Oct 21, 2008 11:08 pm

麻煩你可否send 那些資料給我嗎?
婚禮場刊(禮儀、彌撒、選曲)
觀禮邀請咭(純作邀請親友觀禮)
email: hody2005@yahoo.com.hk

我想要第一式
回頂端
SiSaSi
XXX.XXX.62.62

發表發表於: Mon Oct 27, 2008 8:57 pm

hody_v 寫到:
麻煩你可否send 那些資料給我嗎?
婚禮場刊(禮儀、彌撒、選曲)
觀禮邀請咭(純作邀請親友觀禮)
email: hody2005@yahoo.com.hk

我想要第一式

me too! 但我想要第三式,please PM. Thank you!
回頂端
Jamieson
XXX.XXX.88.223

發表發表於: Tue Oct 28, 2008 1:02 am

我係st.teresa 3月15下午兩點半舉行呀,有冇妹姐同我同一日呀?
回頂端
dayday
XXX.XXX.22.178

發表發表於: Wed Oct 29, 2008 11:49 pm

HI 各位, 我book 咗今年12. 12 下午2:30, 唔知有冇姊妹都係呢日前後呢? 另外我揾了教堂佈置, 請問係咪都要同蔡小姐講聲? 定係報到時同沈生講就得ga la? Rolling Eyes
回頂端
小蓉蓉
XXX.XXX.14.105

發表發表於: Tue Dec 02, 2008 10:36 pm

想問有無準新人係2009年3月21日下午4點後,聖德肋撒堂行婚禮呀?
我係2點半到4點行WEDDING MASS,想知有無人跟住我地鴾U一節呀!
THANKS
回頂端
BigFoot
XXX.XXX.230.117

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 12:52 am

想問下有冇 jm 會自己做 D 簡單o既佈置?
可以幫我佈置個 friend 話要知道張嘉賓簽名^, 同埋每 2 行木 bench 之間o既距離先得.有冇人已經知道?
如個打電話比蔡小姐問,唔知會唔會比佢鬧?!
回頂端
loving_waiwai
XXX.XXX.18.123

發表發表於: Wed Dec 24, 2008 10:52 am

我book左下年12月呀~ 上星期六去左填表同落訂喇~~~ 蔡小姐都唔係大家講得咁惡o者~~
回頂端
P&A
XXX.XXX.230.254

發表發表於: Thu Dec 25, 2008 12:52 am

loving_waiwai 寫到:
我book左下年12月呀~ 上星期六去左填表同落訂喇~~~ 蔡小姐都唔係大家講得咁惡o者~~

loving_waiwai, 我都係上星期6去左填表同落訂呀~
你係幾點? 我諗我可能見到你呢~

仲有, 我都覺得蔡小姐唔係咁惡O者~ 可能佢把聲令大家有D誤會啦~
回頂端
hody_v
XXX.XXX.76.213

發表發表於: Sun Dec 28, 2008 12:52 pm

想問下st.teresa 泊車係唔係泊係st.teresa 後面車場?
回頂端