發表主題 回覆文章
琳琳 & Alex
XXX.XXX.234.8

發表發表於: Mon Oct 20, 2008 4:50 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
可以send資料給我嗎?
thank you.
回頂端
菜肉包
XXX.XXX.234.94

發表發表於: Mon Oct 20, 2008 7:41 pm

今日中午見完客上咗去,諗住八卦睇吓有冇返新衫,點知.....比我見到有件新返嘅直身婚紗好靚好閃,仲要係露背脊魚尾型!可惜我hip大,著唔到呢d款! Wink
唯有等下次啦!
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.218.167

發表發表於: Tue Oct 21, 2008 6:26 pm

琳琳 & Alex 寫到:
可以send資料給我嗎?
thank you.

hi ! 我已經pm比你,check吓啦!
回頂端
ng_double
XXX.XXX.37.165

發表發表於: Tue Oct 21, 2008 7:44 pm

ginna 寫到:
happyjoyce 寫到:
Legato 寫到:
我今日試咗件紅色有d彩色花的拖尾直身晚裝,好靚好型. Razz
我好想敬酒時著(因為要帶金器),但又驚敬酒時唔方便,要抽住條拖尾行,又驚比人踩倒!
我想問大家敬酒時會點揀衫呢?拖尾麻煩嗎?幫吓我啦!

我都打算用紅色 or 金色敬酒,至於拖唔拖尾我覺得無所謂,靚就得啦!! Smile

敬酒一定要載番d金飾嗎?
我唔鍾意紅色...咁點算? Rolling Eyes

我認為唔一定要用紅/金色敬酒!
最好揀咗鍾意嘅晚裝先,再夾吓場地的色tone,唔撞晒色就得!
回頂端
Wai Jane
XXX.XXX.71.141

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 12:26 pm

我酒樓d椅套係金色,所以唔會用金色敬酒,
而家揀咗件銀色公主裙敬酒著!
回頂端
eeylo
XXX.XXX.71.13

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 3:09 pm

星期日試妝,好滿意!!
而家hold咗化妝師幫全晚,佢話會睇我confirm咗d衫款,再為我安排造型呀!我覺得自己有d似明星咁 Cool.....哈哈 Embarassed
我想問吓大家...要包姊妹團化妝嗎?
回頂端
海美人
XXX.XXX.141.114

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 4:07 pm

我打算包埋所有姊妹化妝費用!
回頂端
mickey_BB
XXX.XXX.213.173

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 4:48 pm

點解有打電話去,成日無人聽??
可以send details比我嗎? 有冇pricelist / photo俾我參考.
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.176.177

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 6:07 pm

mickey_BB,
你想要邊方面價錢呢?租衫package定化妝,佢地有其他service架!你話我知啦! Laughing
我租衫就用$4880套餐(有5件衫),化妝就join跟全晚套餐.但係我要再加租衫呀,5件衫只係夠我同男朋友咋!
你幾時bd呢? Smile
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.176.177

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 6:24 pm

eeylo 寫到:
星期日試妝,好滿意!!
而家hold咗化妝師幫全晚,佢話會睇我confirm咗d衫款,再為我安排造型呀!我覺得自己有d似明星咁 Cool.....哈哈 Embarassed
我想問吓大家...要包姊妹團化妝嗎?

eeylo,
你book咗邊個化妝師呀?係唔係Rainbow?? Laughing
我會負責比伴娘化妝同set頭髮錢!
回頂端