發表主題 回覆文章
gladysgladys
XXX.XXX.118.103

發表發表於: Tue Oct 21, 2008 12:49 am

廣告贊助 [隱藏]
我最擔心的唔係損失訂金問題,而係臨急臨忙要重新搵酒席,都唔知搵唔搵到,搵到個場又唔係自己心水.....出年三月咁多好日,照計都會做埋三月的婚宴先啦...係唔係呀
回頂端
michelleyee
XXX.XXX.144.125

發表發表於: Tue Oct 21, 2008 12:58 am

我book咗2009年年尾,我book都算大集團,不過都係好驚...
回頂端
tinymoon
XXX.XXX.229.224

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 9:49 am

小 Sin 子 寫到:
我個 friend 下年 BD , book 左酒席, 都擔心, 所以佢買左保險. 話千幾蚊喎. 有事可以賠番哂 d 訂金.

不過我 book 果間都係連鎖大型酒樓, 所以都唔太擔心.

乜有d咁既保險?有冇details呀?我book左2010年年尾.. 有成兩年... 真係有d驚..... 雖然都係大集團....
回頂端
WING @@
XXX.XXX.8.73

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 11:44 am

tinymoon 寫到:
小 Sin 子 寫到:
我個 friend 下年 BD , book 左酒席, 都擔心, 所以佢買左保險. 話千幾蚊喎. 有事可以賠番哂 d 訂金.

乜有d咁既保險?有冇details呀?我book左2010年年尾.. 有成兩年... 真係有d驚..... 雖然都係大集團....

我未BOOK呀~~其實都有d驚,但係唔BOOK比人BOOK左咁點好????
唉~~進退兩難
回頂端
Wai Jane
XXX.XXX.71.141

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 12:42 pm

唔好話09年 or 2010年 d新娘們,
我今年12月婚期都有擔心! Confused
希望大家都順順利利!!
回頂端
avajerry
XXX.XXX.66.219

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 2:41 pm

我book左2010-1-3,,我仲驚,,仲有成1年幾,,,唔知我book 尖東御苑皇宴,,,安唔安全,,有冇人同我一樣book左lee間,,都係,,2010年嫁
回頂端
gladysgladys
XXX.XXX.119.124

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 3:00 pm

尖東果間新開張, 無咁快有事掛?
回頂端
海美人
XXX.XXX.141.114

發表發表於: Wed Oct 22, 2008 3:34 pm

小 Sin 子 寫到:

想請問係邊間保險公司?
我有興趣了解吓!
thanks.
回頂端
小 Sin 子
XXX.XXX.210.108

發表發表於: Thu Oct 23, 2008 7:55 am

海美人 寫到:
小 Sin 子 寫到:

想請問係邊間保險公司?
我有興趣了解!
thanks.

等我問下我朋友, 再話俾大家知.
回頂端
wocat
XXX.XXX.130.61

發表發表於: Thu Oct 23, 2008 9:38 am

其實擔心都冇用加啦..如果係倒閉都冇發..唔係我地擔心呀..我之前都同媽咪講訂酒樓佢講你咁快唔怕倒閉..我未講我都唔知邊間倒閉如果知一定唔會訂佢..但如果唔訂我講一定冇位呀..如果酒樓倒閉我未同佢講唔擺law..冇計呀..hahaha..所以大家擔心都冇用..開心做你地新郎新娘呀.. Very Happy
回頂端