發表主題 回覆文章
妹妹仔
XXX.XXX.160.234

發表發表於: Thu Oct 09, 2008 3:28 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
yyin 寫到:

蛋糕臺及門口我無特別搞
背景我俾材料(紫紗&銀珠串)......
原本係姊妹做
但地話我地無甘靚
叫伙記做
但我朋友好嬲

請問你既backdrop紗布去邊買呀?大概要幾錢呢????
回頂端
肥大大
XXX.XXX.97.85

發表發表於: Sat Oct 11, 2008 8:38 pm

點解你地有婚紗相coupon送o既?係咪一定要book夠幾多圍先有?上次我去落訂個經理都冇提過... Shocked
回頂端
阿靚
XXX.XXX.45.144

發表發表於: Sun Oct 12, 2008 1:05 am

bigfatyan 寫到:
傻娃 寫到:
大家好! 終於睇完70頁各jm的留言啦!

我book 30/11/2009 映月樓 3/F,於上星期五同男友、伯母及我最好的姊妹一齊去訂。我訂完之後返屋企諗諗下,就好驚個場的decoration唔靚,擔心到想轉場tim。而家見到大家對個場的意見都係好的,唔係我想像中咁差,先放心,而且男友仲應承比多少少$做靚個場tim Laughing

我呢個咁神經質的準新娘,以後就加入大家的討論區啦,請多多指教~ Razz

我都book左3/f, 09年10月16日

我都覺得比多少少錢做靚個backdrop, 就正好多!

哈哈~~~ 我同你一日, 都係16/10/2009 ~~~
回頂端
阿靚
XXX.XXX.45.144

發表發表於: Sun Oct 12, 2008 1:13 am

之前都有人介紹悅映新婚lovely wedding, 好似都幾好, 我SEND EMAIL問佢地, 佢地都有覆我, 價錢都OK, 佈置都好似幾靚 .... 我打算11月婚紗展JOIN ...
回頂端
gav_jai
XXX.XXX.14.174

發表發表於: Sun Oct 12, 2008 1:52 am

肥大大 寫到:
點解你地有婚紗相coupon送o既?係咪一定要book夠幾多圍先有?上次我去落訂個經理都冇提過... Shocked

你book 10圍以上,就會送一本"美心囍宴會"的coupon,婚紗相coupon已包括在內~ Laughing
回頂端
肥大大
XXX.XXX.97.85

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 1:24 am

gav_jai 寫到:
肥大大 寫到:

你book 10圍以上,就會送一本"美心囍宴會"的coupon,婚紗相coupon已包括在內~ Laughing

oh~真係唔該哂你~落完訂之後就塞左本野入櫃桶冇睇過~而家睇返先有~hehe~

你book左邊間呀??我仲諗緊,我怕俾人斬到一頸血呀~
回頂端
gav_jai
XXX.XXX.14.43

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 8:39 pm

肥大大 :

你都幾大頭蝦wor... Laughing
其實本coupon我都仲未攞ar,你留意下個日期去到09年3月,我諗住3月後先去攞~

我返大陸影婚紗相ar,12月先影,如果萬一真係影得唔好ga話,
我都會係hk再影多次,不過希望唔洗啦~ Wink
回頂端
EVAkittyLAU
XXX.XXX.162.73

發表發表於: Wed Oct 15, 2008 12:29 am

hihi, 我都book左映月樓, 但佈置唔知點, 整好唔整.
已訂左3/F
煩死人....好貴..我想DIY, 其實映月樓本身係有咩佈置架.
Thanks you help.
你地有冇photo ar.
回頂端
準太太
XXX.XXX.215.213

發表發表於: Wed Oct 15, 2008 8:06 pm

gav_jai 寫到:
肥大大 :

其實本coupon我都仲未攞ar,你留意下個日期去到09年3月,我諗住3月後先去攞~

我返大陸影婚紗相ar,12月先影,如果萬一真係影得唔好ga話,

Hi, 你返大陸影相 ar ? 去邊度呀, 同埋 join 邊間, 我都好想去影外景呀~~
回頂端
Queenie^^
XXX.XXX.148.93

發表發表於: Wed Oct 15, 2008 10:32 pm

準太太 寫到:
gav_jai 寫到:
肥大大 :

Hi, 你返大陸影相 ar ? 去邊度呀, 同埋 join 邊間, 我都好想去影外景呀~~

我都返左深圳影呀, 都好ok喎~
回頂端