發表主題 回覆文章
happyjoyce
XXX.XXX.87.109

發表發表於: Sun Oct 12, 2008 4:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
發現手機木馬病毒 寫到:
請問可唔可以都send埋俾我呢 ?
iw_w65438231@yahoo.com.hk

多謝

已經send咗俾你了! Wink
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.87.109

發表發表於: Sun Oct 12, 2008 5:01 pm

海美人 寫到:
佢哋d衫是否好好呢?可以PM我嗎?

已pm咗給你了!
我覺得佢地可以話係尖沙咀價錢有中環級數 Wink !
有d衫仲好fashion,最緊要係service好好!! Very Happy
回頂端
海美人
XXX.XXX.175.27

發表發表於: Sun Oct 12, 2008 7:47 pm

thank you..我已經收到資料...唔該!
其實我家姐早2年都結咗婚,好多嘢佢都俾意見我的 Smile !不過我同佢d嘅style係完全唔同呢 Sad 唯有揀衫方面,自己做多d 功夫啦!
所以口碑幾好嘅shop,我都想去睇吓 Wink
回頂端
Wai Jane
XXX.XXX.87.214

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 1:21 pm

BD當日著嘅婚紗,晚裝當然要係自己鍾意啦!
你去試衫,佢哋會介紹唔同款俾你,放心試吓.我好同意其他jm話佢哋good service!
回頂端
" Miss小靜 "
XXX.XXX.220.221

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 5:56 pm

報告....我已經試咗衫!雖然我男朋友唔理我 Evil or Very Mad ,但有班好朋友一樣可以好開心咁試衫.... Very Happy (但係比佢哋笑我手臂肥呢 Embarassed )
去到my love, 比我預期多衫喎,正如其他新娘講嘅一樣...d衫真係好新,好多a-line款,我仲睇過d姊妹裙都唔錯.
原本只係free試2件,但係gigi比我試咗5件呀,有d款著出嚟仲好修身型,件件都好靚,尤其是有一件紫色拖尾晚裝,我一入門口已經"嘩"啦,因為我超鍾意紫色呀 Very Happy Very Happy,!
咁大家相比之前試嘅另一間,都認為呢間好d!

" Miss小靜 " 在 Sun Oct 26, 2008 3:43 pm 作了第 1 次修改
回頂端
luz
XXX.XXX.219.21

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 7:14 pm

Pls pm to me too, thanks.
回頂端
珍珍~.~
XXX.XXX.87.81

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 7:52 pm

我琴日同男朋友上過去,有位sales show咗幾件衫比我哋睇,其實大致都有興趣,不過因為我無預先約定,而佢嘅booking客又剛剛到,所以咪無試衫囉!
不過男仔衫就少d,佢話會再有新貨返,希望會快d返啦!
回頂端
eeylo
XXX.XXX.91.95

發表發表於: Tue Oct 14, 2008 6:06 pm

今日call我,話星期日可以試妝喇!
仲叫我做吓mask添!
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.91.191

發表發表於: Tue Oct 14, 2008 6:55 pm

luz,
我已經pm你!
回頂端
rick&cherry
XXX.XXX.2.224

發表發表於: Wed Oct 15, 2008 11:25 am

我都有興趣上去睇,請pm給我.
E-mail:cherryclw@yahoo.com.hk
回頂端