發表主題 回覆文章
happyjoyce
XXX.XXX.52.239

發表發表於: Wed Oct 08, 2008 7:51 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
eeylo 寫到:
原來佢地冇做"婚紗展".....上次只是去派章程做宣傳咋!!

我comfirm咗了.....package有5件衫(可以任我揀款配搭,good Surprised ),婚紗hold咗display的米白色閃 lace a-line拖尾.....晚裝3件(紅色a-line/香檳金色泡泡傘裙 / 藍色lowcut a-line).....仲有一件就未揀!!其實而家個package一定唔夠用,不過再加衫都唔貴,等班姊妹相量吓要咩colour先啦!Wink
我另外book咗試粧,不過時間未定,等佢地再覆我!

Hi...咁你搵邊個mua?
佢地有冇叫你睇吓d化妝magazine,方便試妝時同mua溝通呀!! Wink
回頂端
彤子
XXX.XXX.136.7

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 4:09 pm

有冇姊妹知道試妝費係幾多錢呀? Rolling Eyes
回頂端
彤子
XXX.XXX.136.7

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 4:17 pm

happyjoyce 寫到:
彤子 寫到:
happyjoyce 寫到:
我昨日試咗妝了,同大家分享吓我第一次化新娘妝嘅心情......雖然只是試妝但mua一樣好細心,佢知我平時只係淡妝返工,而且又未影婚紗相,怕我一吓接受唔到會話誇張,所以佢話由淡至深加效果俾我睇!而頭髮佢好快手咁就set咗幾個唔同嘅style出來,仲加咗d頭飾睇效果,當堂好sharp Very Happy ,因為我會叫化妝師跟全晚,所以可以到時先再睇吓我揀咗d咩晚裝款,然後配合髮型!
我都試咗差不多2個鐘呀,佢都好好心機,連我bf都話佢地good service!最開心係我而家又可以煩少一樣喇!!ha...ha!! Wink

Very Happy Very Happy !我都有興趣join埋化妝,你搵邊個mua?

彤子....我而家hold咗嘅mua叫"Rainbow",佢真係好有心機,gigi話佢好多job架,我安排到搵佢係我地一點緣份喎 ...Laughing

希望我可以book到啦!! Razz
回頂端
eeylo
XXX.XXX.37.39

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 5:11 pm

菜肉包 寫到:
eeylo 寫到:
原來佢地冇做"婚紗展".....上次只是去派章程做宣傳咋!!

我comfirm咗了.....package有5件衫(可以任我揀款配搭,good Surprised ),婚紗hold咗display的米白色閃 lace a-line拖尾.....晚裝3件(紅色a-line/香檳金色泡泡傘裙 / 藍色lowcut a-line).....仲有一件就未揀!!其實而家個package一定唔夠用,不過再加衫都唔貴,等班姊妹相量吓要咩colour先啦!Wink
我另外book咗試粧,不過時間未定,等佢地再覆我!

請問你件香檳金EG是佢地新返的衫嗎?我都想有1件係落"降"傘裙型!!

gigi話係新衫呀...件衫係lowcut,下身款有d橙色大花,好young! Cool
回頂端
eeylo
XXX.XXX.37.39

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 5:16 pm

我知道試粧費係$380!
回頂端
" Miss小靜 "
XXX.XXX.86.177

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 6:46 pm

明天要上去試衫,但男朋友頭先話公司臨時要O.T. Crying or Very sad !只得伴娘陪我去,你哋覺得OK嗎?
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.176.42

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 7:00 pm

我覺得女仔d意見仲好,男仔多數求求其其!你揀咗之後先帶佢睇啦!! Wink
佢哋都好nice,唔駛擔心!
你試完衫記得來講吓呀!! Razz
回頂端
發現手機木馬病毒
XXX.XXX.72.30

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 11:43 pm

請問可唔可以都send埋俾我呢 ?
iw_w65438231@yahoo.com.hk

多謝
回頂端
"nancy"
XXX.XXX.137.180

發表發表於: Sat Oct 11, 2008 3:44 pm

我打算試衫時由班姊妹陪我,到confirm租邊間嘅時候,先捉男朋友上去.... Cool
回頂端
海美人
XXX.XXX.141.233

發表發表於: Sat Oct 11, 2008 7:12 pm

佢哋d衫是否好好呢?可以PM我嗎?
回頂端