發表主題 回覆文章
rachel406
XXX.XXX.240.169

發表發表於: Wed Oct 08, 2008 12:20 pm

廣告贊助 [隱藏]
Tammyterry 寫到:
rachel406 寫到:
有你咁講我都放心d~
珠鏈.....我都有諗住用呢....哈哈!!

你可以下次度身時,叫佢俾你睇下啲飾物係點嘅,我好直接話佢知如果佢嗰啲唔靚我就要出去租,所以佢就拉埋我一二角等我自己慢慢睇,我真係每樣都攞嚟望下架,不論靚唔靚,自己會唔會揀都睇下,我記得我度身時,剛巧有人嚟攞衫,佢又係有埋飾物,我見到佢有兩條鏈都幾靚架,係好閃嗰啲款嚟嘅~~

ok!我一定會! 其實上次揀衫時我都有同我個sales講話我個mua冇乜飾物&頭飾, 所以如果gp冇乜得俾我揀, 我就要自己出去租, 跟住sales都話會幫我搞掂~
回頂端
EVAkittyLAU
XXX.XXX.167.177

發表發表於: Thu Oct 09, 2008 4:50 pm

hihi,

我都租左芝柏呀..你地choose 左咩晚裝.ar.
可否告知..因我擔心choose 不到.
thanks.
回頂端
rachel406
XXX.XXX.240.169

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 1:29 pm

EVAkittyLAU 寫到:
hihi,

我都租左芝柏呀..你地choose 左咩晚裝.ar.
可否告知..因我擔心choose 不到.
thanks.

你諗住揀咩類型既晚裝??
回頂端
EVAkittyLAU
XXX.XXX.162.18

發表發表於: Sat Oct 11, 2008 11:40 am

我想擇一套係要好sharp, 賓客一見就會嘩..一聲 law Smile , 敬酒就紅or金colour,同埋送客, 三套咋..
回頂端
EVAkittyLAU
XXX.XXX.162.73

發表發表於: Wed Oct 15, 2008 12:46 am

知唔知芝柏的外租晚裝特別ma???????????????
回頂端
小朱朱子
XXX.XXX.177.242

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 3:35 pm

你地好呀~慘喇~芝柏有無新衫返? 有無邊件靚架? 我都join左,但係選唔到bor.....help
回頂端
雪米兒
XXX.XXX.153.133

發表發表於: Sat Nov 15, 2008 11:59 am

我們的婚禮後記:化妝&禮服篇

請到以下地方看看我對芝柏的評價
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=173879
回頂端
A@J
XXX.XXX.79.244

發表發表於: Sun Dec 07, 2008 11:07 pm

Halo~
JM們,我地都join左GP既外租~~
我一見到d婚紗已經覺得係my cup of tea 啦~~
我地一共租左八套
出年4月先fitting~~
如果JM們知道有新番既gown,記住通知我呀!!
Thx!!
回頂端
agnestak
XXX.XXX.209.81

發表發表於: Sun Dec 07, 2008 11:47 pm

小朱朱子 寫到:
你地好呀~慘喇~芝柏有無新衫返? 有無邊件靚架? 我都join左,但係選唔到bor.....help

I have just chosen clothes...

my package is 1 wedding gown + 3 evening gowns + 1 man suit.

there are many choices for wedding gown I can choose from.

but for evening gowns....very few choice....ai....very difficult to choose 3 evening gowns finally.... because I prefer A-line simple style type, but there are not so many lor..... Crying or Very sad
回頂端
Tammyterry
XXX.XXX.64.169

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 3:54 pm

各位JM好,好耐冇喺呢度見了,喺GP租衫真係冇揀錯,雖然間唔中就聽到有JM對GP有啲唔好嘅評價,但在我身上,GP真係好好服務,好多JM都話GP啲晚裝唔靚,有啲又話唔知好唔好睇,又有啲話唔多款揀,老實講,我唔知點為之多,點為之靚,GP嘅晚裝款多數以一隻色做配搭,如果你想要5顏6色,即一套晚裝內有4/5隻色配搭,我諗GP就冇乜了,我自己就唔多喜歡呢啲七彩嘅晚裝,所以我冇擔心過。

Tammyterry 在 Tue Dec 16, 2008 6:02 pm 作了第 1 次修改
回頂端