發表主題 回覆文章
RonnieVV
XXX.XXX.84.139

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 9:36 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
P&C 寫到:
你地好, 我book左今日星期日試衫(第一次), 我想問下駛唔駛錢試衫???
我當時唔記得問.....因為我第一次去, 唔知邊d叫新款, 我到時問下佢再通知大家..... Very Happy

希望可以揾到arm心水啦!!

傻豬, 試衫唔駛錢o既...佢地有free trial...
到你join o左package 之後, 就任試
記得試完返o黎分享下呀
回頂端
P&C
XXX.XXX.176.29

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 12:59 pm

好~~一定分享.....
回頂端
LEE--ANN
XXX.XXX.150.143

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 1:07 pm

如果有高質素架進口麵料婚紗。訂做架價錢又唔會比租貴,你會考慮嗎?我有朋友度身做著之后,結完婚擺上網志,總賺著錢添。
我講緊就係呢間啦,佢地做俏佳人檔次和質素的婚紗晚裝,主要幫外國公司和香港高檔婚紗公司做貨架,可以話係揾到源頭啦,所以可以話係物美價廉架。
有個聯絡E-MAIL:linyzeng@gmail.com 具体其它聯係方式就沒啦。不過聽講都几出名架,國泰航空的空姐成班人都成日幫襯呢間做PARTY DRESS。有几個空姐結婚都係佢地做架,匯丰也有好多職員幫襯佢地。或者你可以問下係呢兩間公司做野架朋友啦。
<有關資料已被留言版管理員刪除,請善用我們的pm功能>
回頂端
海美人
XXX.XXX.71.151

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 4:00 pm

我想上去睇吓,可以告知我package資料嗎?
thank you!
回頂端
RonnieVV
XXX.XXX.90.136

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 4:43 pm

海美人 寫到:
我想上去睇吓,可以告知我package資料嗎?
thank you!

之前有o既package 係:$7800: 1WG + 3EG (唔包男禮& 褂)
依家佢地有埋租男禮, 但唔知package 係點
回頂端
RonnieVV
XXX.XXX.90.136

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 11:38 am

好煩呀, 因為唔知揀邊件好, 依家諗到頭都爆埋....
我bf 頂我唔順, 叫我不如加多一件eg, 但係我又覺得一晚著4eg 又好似好多咁喎...
(P.S. 我夜晚唔著褂呀)
回頂端
細女
XXX.XXX.26.2

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 1:00 pm

RonnieVV 寫到:
我bf 頂我唔順, 叫我不如加多一件eg, 但係我又覺得一晚著4eg 又好似好多咁喎...

你仲有唔夠一個月咋喎,你之前唔係cfm左幾件既咩,點解咁架?
洗唔洗我上你個blog幫下你眼呀?
4件又真係多左d,if你不停換衫轉style,可能會成晚唔見左個新娘架.... Rolling Eyes
回頂端
RonnieVV
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 1:20 pm

細女 寫到:

你仲有唔夠一個月咋喎,你之前唔係cfm左幾件既咩,點解咁架?
4件又真係多左d,if你不停換衫轉style,可能會成晚唔見左個新娘架.... Rolling Eyes

上次o個幾件係hold o左咋..未confirm, 仲有機會轉嘛, confirm o左無機會轉o架喇...
我都仲心大心細要唔要多一件好喎...
我試過呢件....但係又覺得做席前唔係咁好

佳麗 1 號 .jpg  Filesize: 70.77 KB  瀏覽次數: 623 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
RonnieVV
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 1:25 pm

其實我好鍾意呢條, 不過, 呢條已經無期, 如果有期, 我就唔駛咁煩, confirm o左啦...

Janice Man.jpg  Filesize: 85.02 KB  瀏覽次數: 621 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
細女
XXX.XXX.26.2

發表發表於: Mon Oct 13, 2008 1:39 pm

細女 寫到:

上次o個幾件係hold o左咋..未confirm, 仲有機會轉嘛, confirm o左無機會轉o架喇...
我都仲心大心細要唔要多一件好喎...
我試過呢件....但係又覺得做席前唔係咁好

都有見你try呢件,好令,特別係胸前d花花,不過色水真係淡左dd,影完相出來隻色可能唔出.....你個backdrop咩色?
回頂端