發表主題 回覆文章
ce_ci。
XXX.XXX.212.240

發表發表於: Sun Oct 05, 2008 8:35 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
車厘子cheche 寫到:
ce_ci,

我都hold左你個件婚紗呀!!! 另外我又轉左最新返個件深紫色晚裝, 我朋友仔都覺得呢件有"嘩" 的感覺, heehee Laughing

cheche

咁咪好lor Very Happy 深紫色個件都好好睇ka!!
件婚紗真係好鍾意 Very Happy Very Happy
回頂端
ce_ci。

發表發表於: Sun Oct 05, 2008 8:42 pm

sandywong 寫到:
ce_ci。 寫到:
唔好意思呀,咁遲至覆 Very Happy
已 pm all~
可以check下~

ce_ci。

我都收到啦!!!唔該晒....
2件都好靚!!2件都係deep V....我至愛 Laughing ,好想試件黃色呀,又有大露背衫,啱哂我,但我覺得拆走背脊條鍊會仲靚...
但得2張相,係咪今次番得比較少衫呢?
我見你著住黃色晚裝,旁邊個公仔著咗件金色都好似幾得喎!!

唔駛客氣~
我都係好鐘意deep v ka!!但係唔知有冇得拆走背脊條鍊wor!?
其實我仲有其他ka...不過pm要1張1張send,我唔係好識攪 Embarassed
金色我都有試ar~都好得ka!!!!!
回頂端
ce_ci。

發表發表於: Sun Oct 05, 2008 8:55 pm

佳麗斯,華記~
已經pm la Very Happy
回頂端
bd2010
XXX.XXX.140.222

發表發表於: Mon Oct 06, 2008 10:47 pm

ce_ci。 寫到:
佳麗斯,華記~

ce_ci,
可以pm埋俾我嗎?thanks
回頂端
華記
XXX.XXX.220.89

發表發表於: Tue Oct 07, 2008 8:51 am

ce_ci。 寫到:
佳麗斯,華記~

收到la,些些,我都好似hold左哩件婚紗,後面左右兩邊是吊帶,露背,如果係的話我應該都係hold左哩件,黄色個件係新款,我之前都hold左另一件黄色,但見到你著得更靚,可能又要轉款,哈哈,但我驚著得我好肥,好似好貼身,我約左星期六上去,到時再share... Very Happy
回頂端
ce_ci。
XXX.XXX.164.84

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 2:08 pm

bd2010 寫到:
ce_ci。 寫到:
佳麗斯,華記~

ce_ci,

已PM la~ Very Happy
回頂端
ce_ci。
XXX.XXX.164.84

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 2:12 pm

華記~
原來你都係hold左哩件婚紗呀~咁岩既 Very Happy Very Happy
不過哩件我覺得好令令ka..有d復古咁~
haha~其實黃色個件唔係咁貼身ka ja~可以1試~

你聽日就去試3 wor~期待中~
回頂端
海美人
XXX.XXX.71.151

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 3:56 pm

我都想要d資料,唔該!
回頂端
bd2010
XXX.XXX.140.222

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 10:46 pm

ce_ci。 寫到:
bd2010 寫到:
ce_ci。 寫到:
佳麗斯,華記~

ce_ci,

已PM la~ Very Happy

ce_ci,
收到了,謝!
公仔件金色EG都幾好,等我下次去睇睇先 Razz
回頂端
華記
XXX.XXX.246.13

發表發表於: Sat Oct 11, 2008 12:15 am

ce_ci。 寫到:
華記~
原來你都係hold左哩件婚紗呀~咁岩既 Very Happy Very Happy
不過哩件我覺得好令令ka..有d復古咁~
haha~其實黃色個件唔係咁貼身ka ja~可以1試~

你聽日就去試3 wor~期待中~

係丫,個件我都好喜歡,我第一次上去join既時侯,我問佢有無哩d款,佢show左哩件比我睇,但未釘好,我個時都好喜歡,你幾時bid day 丫,回來再share...
回頂端