發表主題 回覆文章
小豬咪
XXX.XXX.138.50

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 10:48 pm

廣告贊助 [隱藏]
小貓丁丁 寫到:
有冇jm仲未加入我地個表呢?? Razz

jm / Bigday / 酒席 / 註冊 / 婚紗相 (拍攝日期/攝影師/化妝師)/ 當晚攝影 / 租衫 / 化妝 :

winniec: 2008年11月28日/旺角好彩/屯門/ 風華絕色(08年9月5-8,,,張老師+風sir )/全為你一條龍服務)

Yanno/ 2009年3月21日 / 博藝會 / 律師證婚 / 絕色 + Mona Lisa Coupon / 1312wedding / 新天地 / 1312wedding Grace

tracy/2009年9月26日/都會煌府/律師證婚,mc︰tony/ 法國(08年12月)+風華絕色(09年4月頭/alan/張老師)/ 專業制作 / 未M /shadow:crystal

ishiha/2009年9 月29日/都會海逸景逸軒/律師證婚(暫定)/風華絕色(已影, 李sir+沛樺老師)+法國婚紗(有coupon)/freelance)SHUN+Gabriel_Media/Classic (紅磡)/ Joyce Ma

小貓丁丁: 09年10月3日 / 中港城帝庭皇宮 / 律師證婚(未book),MC :Tony / 風華絕色(08年9月15-17,李sir,張老師)+3v (09年3月) / 未book / 顯卓 /化妝搵自己朋友

小豬咪: 09年10月3日 / 利舞台利寶閣 / 風華絕色(08年11月1日book)/租衫:顯卓

MaryB/09年10月18日/ 尖沙咀鴻星海鮮酒家(22-26)/伊甸園(未book)/風華絕色_Alan,張老師/ 未 book / Jacko Lee

Cherry:2010年1月29日/都會煌府/律師證婚/風華絕色(09年4月(not confirm )

o華,,小豬咪原來你都係中秋新娘呢~^^
好開心有人同我同一日big day 呀
多d上黎傾計丫~~傾到結婚都大把野講呀~yeah!

小貓丁丁,

係呀,咁橋我哋又係果日結婚喎!!!

多謝你分享啲拍攝過程呀!其實都好多謝其他有份分享o既jm,因為好詳盡呀! Laughing
本來未決定o既我,睇咗你哋啲詳盡資料,都應該揀風華絶色影啦!

因為只係見你upload果啲相,景又靚,啲衫又靚,當然人又更加靚啦!係啲相,都分享到你哋拍得好開心! ^_^

小豬咪
回頂端
Yanno
XXX.XXX.36.97

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 10:49 pm

prettyangel 寫到:
好耐無返過黎啦....
我D美編...終於OK了....由影完到今日先CONFIRM....半年了...
真可憐....總算OK...
而家等相簿...

Hi Angel,
可唔可以PM埋俾我呀?
回頂端
Yanno

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 10:59 pm

Hello 各位姐妹~~
我返黎喇, 尋晚打8號風球delay左一日先返到香港
好在影相時天氣好好, 冇落雨, 好好天仲唔會太熱
我揀相時見到丁丁一眼呀, 打左個招呼後就馬上被人拉走
唔知果日係咪因為在哥o係度, 見所有揀相既couple都被人釘人, 好唔自在呀!
但我都好勁呀, 只係加左一張相咁多, 仲要係Annie (serve我既staff) 叫我唔好一張都唔加令在哥冇面子我先係咁二加左一張, 想俾十個叻自已呀!! Laughing
回頂端
Cher Cher Cherry
XXX.XXX.81.222

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 11:07 pm

Yanno 你做咩加咁少相?在哥影唔得唔好嗎?
你有無帶化妝師出去?
最後你有無share比我地睇下?
回頂端
siuwan1011
XXX.XXX.12.150

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 11:18 pm

Yanno 寫到:
Hello 各位姐妹~~
我返黎喇, 尋晚打8號風球delay左一日先返到香港
好在影相時天氣好好, 冇落雨, 好好天仲唔會太熱
我揀相時見到丁丁一眼呀, 打左個招呼後就馬上被人拉走
唔知果日係咪因為在哥o係度, 見所有揀相既couple都被人釘人, 好唔自在呀!
但我都好勁呀, 只係加左一張相咁多, 仲要係Annie (serve我既staff) 叫我唔好一張都唔加令在哥冇面子我先係咁二加左一張, 想俾十個叻自已呀!! Laughing

嘩...你好勁啊!可以忍手唔加相...我都叫咗我男友睇住我唔好比我加相....我怕我失控啊!我都要好似你咁叻叻!
回頂端
Yanno

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 11:36 pm

小貓丁丁 寫到:
winniecc 寫到:

hi 小貓丁丁,

你影完返來啦!! 我好擔心你果幾日打風有無影響到你影呀!! 不過見你影得咁開心應該果日天氣唔錯~~
張老師果人係未好好呢?? 我影d相有小部份post咗上去佢地個網呀!!我sent咗email無你~~你得閑去睇下,, 俾d意見我啦!!(因為果部份相我都無選架)
係呢??你另外有無加多咗相呀??
我都好期待睇你d相呀?? Very Happy

o華~~睇左你d相喇
佢咁好post左你d相上去ge?
之前有冇講過俾你知??
但點解咁奇怪靜係post你冇揀果部份??
唔知佢會唔會post我果d呢
我見到你同我都有揀果條裙呢~heehee
咁多張之中,,我最鐘意你同老公著白色禮服,
背景係綠色樹and草果張
橙色小屋背景都唔錯
d葵花睇黎都開得好靚bor!!^^|
但我冇影到花ar
因為下年book左3v去廣州影葵園
今次台灣total都成87張相~_~
影得好靚ga~~~!!!!!
我已經好狠心咁飛相~但唔知點解都揀左咁多
你呢??揀左幾多張
我好想知yanno揀左幾多呀~!!!
因為我同佢同一日揀相
佢一入到黎間店,我地就相認左喇
但又唔可以o係間店同佢講咁多野><

我只係揀多左一張咋, 其實連果張都可以唔加架, 好勁, haha!!
你走後Rachel仲呃我話你揀多左一百張, 我仲以為你大出血添, 好在!
你加左41張要加幾錢呀?

Winnie, 邊d相係你架, 可唔可以send埋俾我睇呀? 謝謝
yanno9998@hotmail.com
回頂端
小貓丁丁
XXX.XXX.216.12

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 11:45 pm

Yanno 寫到:
小貓丁丁 寫到:

hi 小貓丁丁,

你影完返來啦!! 我好擔心你果幾日打風有無影響到你影呀!! 不過見你影得咁開心應該果日天氣唔錯~~
張老師果人係未好好呢?? 我影d相有小部份post咗上去佢地個網呀!!我sent咗email無你~~你得閑去睇下,, 俾d意見我啦!!(因為果部份相我都無選架)

o華~~睇左你d相喇
之前有冇講過俾你知??
橙色小屋背景都唔錯
但我冇影到花ar
你呢??揀左幾多張
因為我同佢同一日揀相

我只係揀多左一張咋, 其實連果張都可以唔加架, 好勁, haha!!
你走後Rachel仲呃我話你揀多左一百張, 我仲以為你大出血添, 好在!

Winnie, 邊d相係你架, 可唔可以send埋俾我睇呀? 謝謝

yanno Crying or Very sad
嗚,,,,,,你好叻呀
我唔制呀~~有好多野想同你講呢~~~~
回頂端
小貓丁丁
XXX.XXX.216.12

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 11:50 pm

galabb 寫到:
小貓丁丁,

你帶埋張老師去就話佢幫你換衫o者(仲要戶外播), 如果我諗住唔帶佢出去咁我點
換呀, 冇人幫會唔會好麻煩架,因為李sir個助手又係男仔喎!! Confused

應該要老公幫下手喇
佢有個帳篷GA,,打開左足夠兩個人企入去
如果老公幫下手拉拉鍊應該都OK
我當時係因為BF用緊帳篷換褲
而我地個地點又少人,所以搵架車擋住都冇問題呢~ Very Happy
回頂端
MaryB
XXX.XXX.71.90

發表發表於: Thu Sep 25, 2008 12:06 am

Vava L 寫到:
小貓丁丁 寫到:
o華~~我仲見到d新相有新人去左影我想去ge十分同埋菁桐呀!!
d相仲影得好靚!!!

個色水點解咁靚ge??
係執出黎定點??
我都係去同一個地方,,
但揀相果日冇呢d效果ga!!!

http://www.up-shopping.com/perfect-wedding/photo/displayimage.php?alb...

新照片ge主頁呢~~:

http://www.up-shopping.com/perfect-wedding/photo/displayimage.php?alb...

我覺得個景都好靚呀,
真係幾好。
我睇左你blog度既相啦,
影得好靚呀,
真係好期待我的台灣之旅。

Vava L,
我9月28日去,9月29日影,之後會係台灣玩到10月3日先走呀
你執左野未呀,你係唔係早我一日去呀?
回頂端
MaryB
XXX.XXX.71.90

發表發表於: Thu Sep 25, 2008 12:08 am

小貓丁丁 寫到:
Yanno 寫到:
小貓丁丁 寫到:

hi 小貓丁丁,

o華~~睇左你d相喇
之前有冇講過俾你知??
橙色小屋背景都唔錯
但我冇影到花ar
你呢??揀左幾多張
因為我同佢同一日揀相

yanno Crying or Very sad
嗚,,,,,,你好叻呀
我唔制呀~~有好多野想同你講呢~~~~

小貓丁丁,佢地service得甘好, 駛唔駛比番多少貼土佢地?
回頂端