發表主題 回覆文章
Garlic
XXX.XXX.103.49

發表發表於: Tue Sep 09, 2008 5:20 pm

廣告贊助 [隱藏]
KittyYing 寫到:
妳新屋好靚啊~ 我而家都搵緊裝修, 可否給我一些CF資料? THANKS!

pm佐比你啦, 我仲做佐儲物假天花同房既傢俬, 遲d 再upload比你睇丫...
回頂端
新人卡樂B
XXX.XXX.13.240

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 11:59 pm

設計及裝修都好靚呀!師傅是不是這裡的網友介紹呢!還有請問你的傢俬是否在大陸做gar?
回頂端
KKPAUL
XXX.XXX.222.103

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 1:32 am

Hi Garlic,

I also want to know where u buy the wall paper and the cabinet.
Pls mail to me. Many thanks.
回頂端
Goosebaby
XXX.XXX.148.39

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 1:56 am

Dear Garlic,

wow~ Very Happy
很出色呀,感覺舒服~~
我也很喜歡牆紙的顏色及花紋 Cool

我家也在裝修中(最後選了家人相熟的公司),請問你是用甚麼地磚或是地板?能否pm店鋪資料及價錢,下星期我也要去買磚了~

thx!!!!
(email: goosetoto-baby@yahoo.com)
回頂端
Garlic

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 12:28 pm

新人卡樂B 寫到:
設計及裝修都好靚呀!師傅是不是這裡的網友介紹呢!還有請問你的傢俬是否在大陸做gar?

係呀, designer係呢度網友介紹架, 不過個網友已經好耐冇上黎, 而我又搵唔返佢出個thread啦 Crying or Very sad 佢果時屋企都裝修得好靚架

我係裝修連傢俬比晒一間做, 係一個designer幫我, 佢負責設計, 出圖, 監工, 統籌同安排cf做野...
傢俬都係佢幫我架, 係大陸做, 不過佢地有自己廠房...
回頂端
Garlic

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 12:33 pm

KKPAUL 寫到:
Hi Garlic,

I also want to know where u buy the wall paper and the cabinet.
Pls mail to me. Many thanks.

wallpaper係designer幫我訂, 因為平d, 不過係出面都可以輕易搵到, 係多正架, 你去是但一間牆紙舖, 有代理多正牆紙既都有架...再唔係, 你問下你cf代訂牆紙有冇cf價...

個柜係訂造, 資料pm佐比你..
回頂端
Garlic

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 12:35 pm

Goosebaby 寫到:

很出色呀,感覺舒服~~

我家也在裝修中(最後選了家人相熟的公司),請問你是用甚麼地磚或是地板?能否pm店鋪資料及價錢,下星期我也要去買磚了~

thx!!!!
(email: goosetoto-baby@yahoo.com)

我係用仿木地磚, 貪其易打理...資料send佐比你lu....
回頂端
Garlic

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 4:24 pm

Garlic 寫到:

很出色呀,感覺舒服~~

thx!!!!

我係用仿木地磚, 貪其易打理...資料send佐比你lu....

oops, 我send佐去你另一個account添, 唔知你收唔收到呢? Embarassed
回頂端
Goosebaby
XXX.XXX.135.119

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 6:27 pm

Garlic 寫到:
Garlic 寫到:

很出色呀,感覺舒服~~

thx!!!!

oops, 我send佐去你另一個account添, 唔知你收唔收到呢? Embarassed

Very Happy 收到了~!!十分感謝您的資料,等我明天到旺角逛逛看,仿木地磚真的很吸引,唯一是擔心不易舖平或磚本身有不平的情形~~
回頂端
Garlic

發表發表於: Fri Sep 12, 2008 10:43 am

Garlic 寫到:
Garlic 寫到:

很出色呀,感覺舒服~~

thx!!!!

Very Happy 收到了~!!十分感謝您的資料,等我明天到旺角逛逛看,仿木地磚真的很吸引,唯一是擔心不易舖平或磚本身有不平的情形~~

我問過好多磚舖既人, 都話木紋磚, 6" x 24"係max size, 如果太大太長就點舖都唔靚, 原因就係磚本身唔平或地唔平, 佢地話就算意大利磚都一定有呢d問題, 唔好以為意大利磚就一定好野, 只係情況少d咁解...
回頂端