發表主題 回覆文章
Garlic
XXX.XXX.103.49

發表發表於: Fri Sep 05, 2008 4:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
多謝呢度咁多位, 特別係vanessa_n_n, 小sin子, petersun, alovea....
我的新家差唔多完成啦, share返d成果大家睇下...

ps..唔知點解影極都影唔好, 同現場有d出入, 大家睇住先啦...因為未裝修完, 會見到好多垃圾係度.. Confused

IMG_1813_resize.JPG  Filesize: 118.47 KB  瀏覽次數: 11891 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: tv柜 (開佐閃光燈), 唔知點解效果同現場睇都唔係好同..
IMG_1812_resize.JPG  Filesize: 120.36 KB  瀏覽次數: 11891 次
 圖片描述: tv柜 (冇開閃光燈), 仲欠d灰鏡, 清鏡, 玻璃層架未裝..
IMG_1809.jpg  Filesize: 118.69 KB  瀏覽次數: 11891 次
 圖片描述: 龍門架右邊仲欠灰鏡未裝, wallpaper影佐相冇現場咁靚, 唔夠突出同立體...

Garlic 在 Wed May 13, 2009 5:33 pm 作了第 1 次修改
回頂端
G. Garden
XXX.XXX.242.181

發表發表於: Fri Sep 05, 2008 4:47 pm

係靚wor~~ 讚~
回頂端
Kameik
XXX.XXX.214.18

發表發表於: Fri Sep 05, 2008 5:11 pm

幅牆幾特別喎
回頂端
堯婆婆
XXX.XXX.242.106

發表發表於: Fri Sep 05, 2008 9:02 pm

I also want to do your TV wall & cabinet ... can you please tell me how much and where you find this?

thanks a lot
回頂端
Van-28
XXX.XXX.184.155

發表發表於: Fri Sep 05, 2008 9:09 pm

幅牆幾特別喎 what is that ?
回頂端
Garlic
XXX.XXX.125.124

發表發表於: Sat Sep 06, 2008 2:23 am

G. Garden 寫到:
係靚wor~~ 讚~

多謝 Embarassed
回頂端
Garlic

發表發表於: Sat Sep 06, 2008 2:29 am

Van-28 寫到:
幅牆幾特別喎 what is that ?

Kameik & Van,

幅牆係用佐wallpaper, 現場睇效果好好, 不過我點影都影唔到個效果... Sad

IMG_1461.jpg  Filesize: 63.75 KB  瀏覽次數: 11803 次
 圖片描述: 沒有提供
IMG_1460.jpg  Filesize: 82.87 KB  瀏覽次數: 11803 次
回頂端
Garlic

發表發表於: Sat Sep 06, 2008 2:38 am

堯婆婆 寫到:
I also want to do your TV wall & cabinet ... can you please tell me how much and where you find this?

thanks a lot

我d傢俬訂造架, 用6分夾板, 呢個tv柜$8450包收口, 未完工架, 中間打橫會有一塊灰鏡, 側邊位打直係清鏡, 仲有幾塊玻璃層板.. Wink
回頂端
Garlic

發表發表於: Sat Sep 06, 2008 2:46 am

L形儲物柜同大門...又係未整好, 柜桶仲爭兩塊灰鏡..大門個設計係自己諗架..

IMG_1857.jpg  Filesize: 99.95 KB  瀏覽次數: 11794 次
回頂端
KittyYing
XXX.XXX.216.115

發表發表於: Tue Sep 09, 2008 1:46 pm

妳新屋好靚啊~ 我而家都搵緊裝修, 可否給我一些CF資料? THANKS!
回頂端