發表主題 回覆文章
yuyee
XXX.XXX.205.146

發表發表於: Tue Aug 26, 2008 12:19 pm

廣告贊助 [隱藏]
i Like 紫米露 more.

then how about other 食物 ...can change or Not....without pay $$ ......
l
回頂端
lavender
XXX.XXX.182.177

發表發表於: Fri Aug 29, 2008 4:21 pm

yuyee 寫到:
i Like 紫米露 more.

then how about other 食物 ...can change or Not....without pay $$ ......
l

其他好似冇得揀ga啦, 轉一款好似收$200定$300 Rolling Eyes
翅可以加囉, 但我覺得唔係咁抵, 所以d送冇轉過 Rolling Eyes
回頂端
07monkey
XXX.XXX.216.240

發表發表於: Sun Aug 31, 2008 10:55 pm

我剛剛訂左15圍@09年5月,因為要間場,所以有啲擔心氣氛差同比較暗, 請問你們有沒有姐妹試過間場的感覺同photos可以分享一下, thanks!! Embarassed
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.124.37

發表發表於: Mon Sep 01, 2008 10:26 am

07monkey 寫到:
我剛剛訂左15圍@09年5月,因為要間場,所以有啲擔心氣氛差同比較暗, 請問你們有沒有姐妹試過間場的感覺同photos可以分享一下, thanks!! Embarassed

你有冇機會有多d圍數? 佢地20圍就可以包場.
回頂端
Natalie 妹妹
XXX.XXX.26.226

發表發表於: Mon Sep 01, 2008 10:39 am

dreamPOPO 寫到:
Hello Daisy,

你好呀, 我都book 咗時代玉桃苑呀.......好緊要, 佢仲裝修緊, 仲未有得睇場......不過我見個公關姐姐好nice, 唔會太hardsell......而我又有朋友係book 咗呢間, 咁佢係06 年6月, 我就12月.......

應該無問題嘅, 佢哋20 圍可以包到場......又無柱位, 樓底又高.....新娘room 又有獨立toilet.....算係唔錯~~~~

can you send the details to me, thanks.
回頂端
Winnie366

發表發表於: Mon Sep 01, 2008 10:49 am

Natalie 妹妹 寫到:
dreamPOPO 寫到:
Hello Daisy,

你好呀, 我都book 咗時代玉桃苑呀.......好緊要, 佢仲裝修緊, 仲未有得睇場......不過我見個公關姐姐好nice, 唔會太hardsell......而我又有朋友係book 咗呢間, 咁佢係06 年6月, 我就12月.......

應該無問題嘅, 佢哋20 圍可以包到場......又無柱位, 樓底又高.....新娘room 又有獨立toilet.....算係唔錯~~~~

can you send the details to me, thanks.

你可以看看佢地的網頁

http://the-graces.com.hk/wedding_decorate.php?rest=g
回頂端
07monkey
XXX.XXX.216.240

發表發表於: Tue Sep 02, 2008 1:38 am

Winnie366 寫到:

因為我爸有成棚親友在大陸,所以只請朋友同事,男家為主,點計都無二十圍,唉.....好擔心 ,訂個度會唔會太衝動呢?
回頂端
Winnie366

發表發表於: Tue Sep 02, 2008 10:39 am

因為我爸有成棚親友在大陸,所以只請朋友同事,男家為主,點計都無二十圍,唉.....好擔心 ,訂個度會唔會太衝動呢?

你睇下你會唔會有18圍, 再同佢地傾下包場俾min charge (20圍), 咁多咗的2圍就存起第日同家人做食咗去(例如, 生日, 做節等等).

佢個場真係好靚, 我都係去睇場之後就即book.
回頂端
Winnie366

發表發表於: Tue Sep 02, 2008 10:39 am

仲有3個星期就做我的大日子, 要同酒樓傾run down, 有咩要主意??

大家請提議.
回頂端
lavender
XXX.XXX.182.177

發表發表於: Tue Sep 02, 2008 3:56 pm

仲有3個星期就做我的大日子, 要同酒樓傾run down, 有咩要主意??

大家請提議.

佢會同你firm揀邊個menu, 你有幾多件衫, 咁佢就會初步suggest你o向邊個菜上時去換衫

記得帶埋同佢簽既備忘同pricelist, 因為呢幾年係咁加價, 我去傾野時佢都以為要計我08年既新價, 我果時每圍第13人要加$220, 而家唔知要加幾多, 揀定要邊個backdrop, 初步confirm有幾多圍咁囉, 我果時firm左20-22圍, 如果諗到再上黎補充啦 Rolling Eyes
回頂端