發表主題 回覆文章
lovingsleep
XXX.XXX.104.29

發表發表於: Thu Aug 21, 2008 12:35 am

廣告贊助 [隱藏]
Winnie366 寫到:
lovingsleep 寫到:
想問下各位.....
pinky幫我pencil mark左,如果有人又mark同一日,佢地會打電話比我嗎? 我唔敢打去問,因為佢地又會催我去比訂,我想過埋expo在決定

今個星期有婚紗展, 可以睇下.你的bd係幾時, 幾多圍? 你仲有看到邊個場適合你?

bd打算係1113(係我是但睇下網上版通勝揀既),黑色星期五,不過原來果日係好日黎架! 我睇過奧海城皇廷、聯邦,cwb麒麟閣、聘珍樓、鴻星,覺得ok還是玉桃苑,大概16圍。 你bd又係幾時呀?
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.124.37

發表發表於: Thu Aug 21, 2008 10:24 am

想問下各位.....
pinky幫我pencil mark左,如果有人又mark同一日,佢地會打電話比我嗎? 我唔敢打去問,因為佢地又會催我去比訂,我想過埋expo在決定

今個星期有婚紗展, 可以睇下.你的bd係幾時, 幾多圍? 你仲有看到邊個場適合你?

bd打算係1113(係我是但睇下網上版通勝揀既),黑色星期五,不過原來果日係好日黎架! 我睇過奧海城皇廷、聯邦,cwb麒麟閣、聘珍樓、鴻星,覺得ok還是玉桃苑,大概16圍。 你bd又係幾時呀?

我下個月就係啦. cwb麒麟閣其實環境同食物都唔錯, 佢可以有中式同西式backdrop, 可以放30幾圍都得, 但樓底就矮d同有柱, 而玉桃苑就個樓底就高同無柱, 燈色又夠grand, 佢有呢個優點,但就只可以放到25-26圍, 所以我都係選咗玉桃苑.
回頂端
lovingsleep
XXX.XXX.165.241

發表發表於: Thu Aug 21, 2008 2:14 pm

我下個月就係啦. cwb麒麟閣其實環境同食物都唔錯, 佢可以有中式同西式backdrop, 可以放30幾圍都得, 但樓底就矮d同有柱, 而玉桃苑就個樓底就高同無柱, 燈色又夠grand, 佢有呢個優點,但就只可以放到25-26圍, 所以我都係選鬙仵蝑b.

麒麟閣比我一種冷清清既感覺,可能係上次睇場,都無乜人,只有小貓幾隻。 我都好鍾意出lift既 decorations,經理都幾好傾,可能我16圍都係包場,因為無人去食飯。 但我search過有人話果度d菜好多味精,所以令我打左個節扣。 但它都係我既2nd choice.

希望你bd一切順利,遲d同我地一齊d share Very Happy
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.137.106

發表發表於: Fri Aug 22, 2008 6:26 pm

我下個月就係啦. cwb麒麟閣其實環境同食物都唔錯, 佢可以有中式同西式backdrop, 可以放30幾圍都得, 但樓底就矮d同有柱, 而玉桃苑就個樓底就高同無柱, 燈色又夠grand, 佢有呢個優點,但就只可以放到25-26圍, 所以我都係選鬙仵蝑b.

麒麟閣比我一種冷清清既感覺,可能係上次睇場,都無乜人,只有小貓幾隻。 我都好鍾意出lift既 decorations,經理都幾好傾,可能我16圍都係包場,因為無人去食飯。 但我search過有人話果度d菜好多味精,所以令我打左個節扣。 但它都係我既2nd choice.

希望你bd一切順利,遲d同我地一齊d share Very Happy

那一間係你2nd choice? 麒麟閣?

你指麒麟閣的食物多味精?

我比較喜歡玉桃苑出lift的感覺, 較開揚. 麒麟閣的就比較窄, 不過麒麟閣就係獨立樓層.
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.120.86

發表發表於: Sun Aug 24, 2008 2:08 pm

唔知玉桃苑的食物質數如何呢?
回頂端
lavender
XXX.XXX.29.227

發表發表於: Mon Aug 25, 2008 9:34 am

唔知玉桃苑的食物質數如何呢?

我果時擺呢, 仲左個翅之外, 樣樣都ok, 最好味係個甜品, d野食送到上台時仲熱既 Smile
回頂端
yuyee
XXX.XXX.205.146

發表發表於: Mon Aug 25, 2008 4:53 pm

What other 甜品 can change? Embarassed
回頂端
happywewe
XXX.XXX.254.80

發表發表於: Mon Aug 25, 2008 10:19 pm

yuyee 寫到:
What other 甜品 can change? Embarassed

我前日岩岩係expo book左....佢話糖水會用紫米露唔用紅豆沙....

另外甜品唔係成日食個d笑口棗....佢地會用糕點...但我唔記得係咩糕喇!
回頂端
lavender
XXX.XXX.182.177

發表發表於: Tue Aug 26, 2008 10:01 am

我係揀左紫米露, 至於個榚點我都唔記得係乜, 不過好好味囉, 兩樣都好味, 不過趕住送客, 我只係食左少少ja, 可惜呀~不過好彩今年12月再有朋友o向呢到擺, 到時可以食番夠啦 Mr. Green
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.124.37

發表發表於: Tue Aug 26, 2008 11:04 am

糕點好似係芒果燸米慈
回頂端