發表主題 回覆文章
mystella2007
XXX.XXX.68.250

發表發表於: Fri Aug 22, 2008 3:23 pm

廣告贊助 [隱藏]
如果大家想擺自助餐, 沙田婚姻註冊署樓上, 即京都酒樓上面 有間叫天幕餐廳. 係pub黎架...近火車站, 交通方便, 而且環境都幾靚. 我09年都係度擺 最重要係經濟實惠咯......

佢有唔同既餐牌俾你選擺. 大家可打去問下, 

希望大家都搵到自己理想的婚宴場地
回頂端
VICUY
XXX.XXX.34.175

發表發表於: Sat Aug 23, 2008 12:51 am

你好呀~ 我係vicky呀~
我都諗住響度攪,o個度氣氛應該唔錯,又private d~
不過有好多野要考慮呀~
聽聞野食同服務又唔係咁好,又無新娘房,o個stage個位又響側邊...
我想響埋o個度証婚,但又唔知o個場點set好...
係呢~ 你book左邊日呀?
回頂端
mystella2007
XXX.XXX.68.250

發表發表於: Sat Aug 23, 2008 11:55 pm

VICUY 寫到:
你好呀~ 我係vicky呀~
我都諗住響度攪,o個度氣氛應該唔錯,又private d~
不過有好多野要考慮呀~
聽聞野食同服務又唔係咁好,又無新娘房,o個stage個位又響側邊...
我想響埋o個度証婚,但又唔知o個場點set好...
係呢~ 你book左邊日呀?

hi, 我叫stella
搞outdoor 地方既選擇唔多, 因為我行禮係沙田, 所以呢度最fit 我, 我bd 出年321,
我都聽聞食物唔ok, 不過我自己去食過飯, 又ok喎. 不過有時我去飲, 都唔覺得樣樣好食lor, 因為唔同人既口味都唔同, 所以我都覺得個度ok,因為有d地方係食食物,有d地方係食佢個環境嘛。嘻, 我係咁諗~~~~
如果你證婚,咪叫佢收晒d枱, 淨係排椅子咯, 好似外國咁咯, 如果你係度證婚仲好, 唔使好似我咁book教堂, 
新娘方啊 ?之前同我follow既經理走左, 但我記得佢講過會整個新娘方, 你可以再問下佢, 宜家我張單係cass負責。
stage我接受到咯, 我又冇乜所為。
 我今晚上去攞返張單, 都有人係度搞婚禮,佢冇咩佈置, 因為佢既地下會有燈,所以都幾靚. 
回頂端
a cheung
XXX.XXX.93.126

發表發表於: Fri Nov 28, 2008 5:34 pm

你好呀...我都係有諗過2009向sky bar 包場証婚+cocktail, 因為真係冇咁多$擺酒但又想通知親朋好友, 我都好鐘意果度outdoor, 請問你包場幾多個小時, 共用了幾$, 可否給我多d 資料作參考, tks
回頂端
kelly0101
XXX.XXX.235.223

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 12:31 pm

mystella2007 寫到:
如果大家想擺自助餐, 沙田婚姻註冊署樓上, 即京都酒樓上面 有間叫天幕餐廳. 係pub黎架...近火車站, 交通方便, 而且環境都幾靚. 我09年都係度擺 最重要係經濟實惠咯......

佢有唔同既餐牌俾你選擺. 大家可打去問下, 

希望大家都搵到自己理想的婚宴場地

if you want more infos , pls pm or send to stella_feel@yahoo.com.hk

我都有諗過sky platform包場証婚+cocktail,save more$, 請問你包場幾多個小時, 共用了幾$, 可否給我多d 資料作參考.
回頂端
Zzzzzzzzz
XXX.XXX.193.145

發表發表於: Sun Mar 29, 2009 3:10 pm

我都有興趣, pls tell me some information and photo 參考下 .
回頂端
kelly0101
XXX.XXX.199.119

發表發表於: Fri Apr 24, 2009 12:50 pm

有冇朋友響埋o個度証婚?
回頂端
missL
XXX.XXX.186.21

發表發表於: Sat May 30, 2009 12:30 pm

可唔可以都pm 比我?
我好想攪一個戶外陽光既婚禮
THANK U SO MUCH!!
回頂端
NedJan
XXX.XXX.191.105

發表發表於: Sat Aug 15, 2009 10:32 am

I am interested about it. Can you please send me the details?
janwong_88@yahoo.com.hk
回頂端
di bo
XXX.XXX.221.12

發表發表於: Mon Aug 17, 2009 11:10 pm

please pm details, thx
回頂端