發表主題 回覆文章
lavender
XXX.XXX.29.227

發表發表於: Tue Jul 22, 2008 9:00 am

廣告贊助 [隱藏]
我上網見到呢款蛋糕型吹泡泡&禮服回禮盒好靚, 不過果時酒樓唔比玩, 好可惜 Crying or Very sad
相關網址
http://hk.myblog.yahoo.com/eung@ymail.com

ap_20080716091329589.jpg  Filesize: 34.39 KB  瀏覽次數: 1593 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
戒枕26.JPG  Filesize: 25.14 KB  瀏覽次數: 1593 次
741798-untitled.JPG  Filesize: 4.42 KB  瀏覽次數: 1593 次

lavender 在 Wed Jul 23, 2008 2:29 pm 作了第 1 次修改
回頂端
lavender

發表發表於: Tue Jul 22, 2008 9:01 am

仲有馬車!

馬車.jpg  Filesize: 50.51 KB  瀏覽次數: 1592 次
回頂端
琳琳
XXX.XXX.12.81

發表發表於: Tue Jul 22, 2008 3:51 pm

好靚呀~

我依家幫緊我朋友籌備婚禮﹐依家先知多咗咁多呢D得意嘅回禮禮物盒﹐有機會都想玩多一次結婚呢~
回頂端
bebe2828

發表發表於: Wed Jul 23, 2008 11:27 am

好靚呀, 請問有冇人同佢訂過野?可唔可以講下個詳情, thnx
回頂端
lavender

發表發表於: Wed Jul 23, 2008 2:28 pm

um....我朋友有問緊, 初步價錢ok, 包左快遞到屋企價錢, 我朋友睇中馬車果款, 都裝到2-6粒朱古力ga, 而家等佢未來老公搏槌就訂啦, 你仲想知d咩, 我可以問下佢 Wink
回頂端
Van
XXX.XXX.142.235

發表發表於: Wed Jul 23, 2008 2:52 pm

我哥12月結婚,知唔知仲有無其他款,咩價錢??? 如果訂多d有冇得平!
回頂端
bebe2828
XXX.XXX.175.95

發表發表於: Wed Jul 23, 2008 8:05 pm

我都睇中馬車果款, 好似浪漫D, 唔知可唔可以同你地一齊定呢, 因為400個以上8蚊2個呢!
我諗我訂200個多DD GA JA Embarassed
回頂端
lavender

發表發表於: Fri Jul 25, 2008 7:27 pm

Van 寫到:
我哥12月結婚,知唔知仲有無其他款,咩價錢??? 如果訂多d有冇得平!

訂多D會平D, 如果都睇中馬車可以PM我 Wink
回頂端
lavender

發表發表於: Fri Jul 25, 2008 7:28 pm

bebe2828 寫到:
我都睇中馬車果款, 好似浪漫D, 唔知可唔可以同你地一齊定呢, 因為400個以上8蚊2個呢!
我諗我訂200個多DD GA JA Embarassed

PLS CHECK PM Wink
回頂端
Rabbit T
XXX.XXX.39.244

發表發表於: Fri Jul 25, 2008 9:48 pm

Please PM me details about 吹泡泡...how much for 300 pieces?

thank you.
回頂端