發表主題 回覆文章
michelle_hk
XXX.XXX.30.56

發表發表於: Mon Jun 23, 2008 9:22 pm

廣告贊助 [隱藏]
做姊妹前都曾經有過幻想可以識到其他兄弟,但實際上是沒有時間和心情去留意他們。
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.229.50

發表發表於: Tue Jun 24, 2008 3:17 pm

其實要識都唔會識唔到既....
但係唔會係婚禮當日既事囉... 果日咁忙, 邊有時間傾計
最多都係之後再約出黎....
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Tue Jun 24, 2008 3:20 pm

hellojenny 寫到:

咁就最緊要先拎到對方0既電話號碼…
回頂端
hellojenny

發表發表於: Tue Jun 24, 2008 5:07 pm

芒果布甸 寫到:

哈哈哈哈~~~~
都係架.... 不過應該身邊都會有朋友有電話既.... 話晒黎得飲... 都應該有d connection既
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Tue Jun 24, 2008 5:13 pm

芒果布甸 寫到:

哈哈哈哈~~~~
都係架.... 不過應該身邊都會有朋友有電話既.... 話晒黎得飲... 都應該有d connection既

自己主動問人地電話number,比較有誠意… Wink
回頂端
hellojenny

發表發表於: Wed Jun 25, 2008 5:30 pm

芒果布甸 寫到:
芒果布甸 寫到:

哈哈哈哈~~~~

自己主動問人地電話number,比較有誠意… Wink

哈哈.... 都係既...
回頂端
豬豬~
XXX.XXX.169.232

發表發表於: Sun Jun 29, 2008 1:49 pm

係要識...響新人結婚前..既聚會一定有電話list..到時仲唔大家相約kaka

到結婚當日再見到d姊妹咁靚..實會結識到異性
回頂端