發表主題 回覆文章
irene~121
XXX.XXX.153.113

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 12:52 pm

廣告贊助 [隱藏]
Vie 寫到:
irene~121 寫到:

我今日去左睇4:30個場...見到今次d新衫一係就好簡單,一係就好多detail... d model 咁瘦, 著完都唔係好瘦....應該都幾蝦人著...而且d 色都好sharp, 未必個個鍾意& handle 得到!!

我都係, 覺得金色果件好靚, 但驚自己著到成個大肚咁~
不過真係勁鍾意豆沙紅閃閃好靚! Very Happy

係ar~~今次d勁閃衫好特別~~ 我都鍾意件粉紅色....but 要加錢ar~~我冇記錯係bdv ga~~ ><
回頂端
小桂
XXX.XXX.80.6

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 3:27 pm

Vie 寫到:
yedda, mariejackie & miss. summer,
pls check your pm! Very Happy

你好呀,可唔可以PM埋個相簿畀我參考下呀!
Thank you very much! Smile
回頂端
yori
XXX.XXX.147.76

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 5:32 pm

Hi Vie,

Can you PM to me for 新天地 expo 衫的photo?

thank you!!!
回頂端
Yedda
XXX.XXX.232.253

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 6:32 pm

vie, 收到啦!
你影晒d新衫, 好勁呀!
但今次d新衫真係一般, 但今次多左d金同red, 嘻嘻, 我一直著用紅色衫, 今次好似有件ok啦![/quote]

係呀! 我睇中左豆沙紅果件呀!
我想問下點樣可以同佢地講想試果件衫, 我要落門市講? 定係電話都ok?[/quote]

真係唔知要點同佢講喎! 係呢, 你幾時試衫?
我就book左16號去試, 如果我比你先, 我再話你知點同佢地講!
豆沙紅邊件? 係直身款?
回頂端
Yedda

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 6:34 pm

Vie 寫到:
irene~121 寫到:

我今日去左睇4:30個場...見到今次d新衫一係就好簡單,一係就好多detail... d model 咁瘦, 著完都唔係好瘦....應該都幾蝦人著...而且d 色都好sharp, 未必個個鍾意& handle 得到!!

我都係, 覺得金色果件好靚, 但驚自己著到成個大肚咁~
不過真係勁鍾意豆沙紅閃閃好靚! Very Happy

金色個件係好正, 但真係好難著得靚!
太肥同太瘦都唔靚
回頂端
Yedda

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 6:35 pm

我都覺得今次d款, 不過我覺得簡單都幾靚, 你有無心水?[/quote]

vie, 你呢? 有無睇中?
我覺得今次d婚紗not good, 都睇唔啱, 你有無?
回頂端
MarieJackie
XXX.XXX.182.141

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 9:17 pm

Vie 寫到:
MarieJackie 寫到:
Vie 寫到:
yedda, mariejackie & miss. summer,

唔該哂你呀!我腸左d新衫啦,我好鍾意粉紅勁閃o個件同埋深藍色o個件呀!好靚呀!等我下次去試下先!希望可以試岩同有我o既期租啦!

其實我都覺得深藍果件好靚, 不過呢隻藍色你要問左屋企人比唔比著先喎! Laughing

佢地冇所謂架,而且佢地都知我一定要著呢隻藍色架! Very Happy
回頂端
MarieJackie
XXX.XXX.182.141

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 9:20 pm

Vie 寫到:
Vie 寫到:

唔該哂你呀!我腸左d新衫啦,我好鍾意粉紅勁閃o個件同埋深藍色o個件呀!好靚呀!等我下次去試下先!希望可以試岩同有我o既期租啦!

其實我都覺得深藍果件好靚, 不過呢隻藍色你要問左屋企人比唔比著先喎! Laughing

佢地冇所謂架,而且佢地都知我一定要著呢隻藍色架! 我5/6(四)去試下先Very Happy
回頂端
Bratz Cole
XXX.XXX.21.245

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 11:01 pm

小桂 寫到:
Vie 寫到:

你好呀,可唔可以PM埋個相簿畀我參考下呀!
Thank you very much! Smile

Vie

可唔可以PM埋個相簿畀我, Tks!
回頂端
Vie
XXX.XXX.164.36

發表發表於: Tue Jun 03, 2008 9:22 am

唔知點解用唔到pm, 大家不如去呢度睇! Very Happy

http://good-times.webshots.com/album/563645600rwejKG?vhost=good-times
回頂端