發表主題 回覆文章
黑色小魔怪
XXX.XXX.183.129

發表發表於: Wed May 07, 2008 5:52 pm

廣告贊助 [隱藏]
你好呀~

我想問下如果要你地寫聘書會大約幾錢?? 同埋幾時比到我? THX~
回頂端
專業大妗
XXX.XXX.53.25

發表發表於: Thu May 08, 2008 12:30 am

Dear All,

I am back! pls check PM!
回頂端
fishylion
XXX.XXX.14.59

發表發表於: Mon May 12, 2008 1:16 am

專業大妗,
我想請大妗幫手, 主要是中式禮宜呀. 出門入門斟茶事宜
因為媽咪幾緊張, 所以一定要請大妗, 等佢安心d

請你給我多點資料好嗎?
1. 價錢
2. 最主要包什麼,做什麼工作/角色?

請email給我, my email is: hazelhk@gmail.com

我婚期是明年3月13日
thank you! Wink
回頂端
janicetam
XXX.XXX.237.196

發表發表於: Mon May 19, 2008 2:27 pm

請問幾錢同想要information,

janicetam1983@yahoo.com.hk
thanks!!!
回頂端
katy_owen_nicky
XXX.XXX.172.209

發表發表於: Tue May 20, 2008 9:20 am

我都想要d information and price list...
katy_owen_nicky@yahoo.com.hk
thanks
回頂端
花面瞄瞄
XXX.XXX.190.216

發表發表於: Thu May 22, 2008 11:51 pm

想問幾錢, 同埋你既工作係負責d咩野
lamlovescat@yahoo.com.hk
回頂端
Michelle & Kitman
XXX.XXX.118.237

發表發表於: Sat May 31, 2008 1:27 pm

致專業大衿,

我下個星期一上頭啦!請問上頭用品除左鏡、剪、紅繩、??葉、針線,湯丸、生果、利是,還有其他東西要準備嗎?

請問湯丸要幾多粒、幾多碗?要吃嗎?
生果要幾多個,要咩生果,要吃嗎?
利是幾多封,要幾多錢?之後利是如何處理?

由於我只上頭,隔幾天才出門,請問上完頭既紅繩、??葉如何處理?到出門時要戴返嗎?

唔好意思,太多問題!請解答… maple_leaf124@hotmail.com

萬分感激!
回頂端
hello_kitty0123
XXX.XXX.238.234

發表發表於: Sun Jun 01, 2008 3:31 pm

專業大妗,

請問新娘入門時,兄弟團是否不可跟隨新娘入門呢?是不是要在門外等候?
如是的話,又包括伴郎嗎? 姊妹呢?是不是全部要在門外等候? 除左伴娘(大妗姐) 陪入門??其他人在門外或楼下等???

Thank you very much!!!

回頂端
珊珊來遲
XXX.XXX.131.70

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 7:03 pm

我都想請大妗姐, 可唔可SEND D 資料俾我

1. 價錢 同做D咩嘢, 有冇D咩嘢PLAN可以JOIN.

hihi_sharontang@hotmail.com
回頂端
專業大妗
XXX.XXX.1.191

發表發表於: Wed Jun 04, 2008 9:35 pm

Dear All

Pls check your PM, tks!
回頂端