發表主題 回覆文章
aquarius
XXX.XXX.231.224

發表發表於: Fri May 30, 2008 2:01 pm

廣告贊助 [隱藏]
話說我同老公影完結婚相,俾啲2R相俾6299一家人睇,點知佢哋問都冇問吓就將啲2R相分咗,99三張,62又三張…!最後,同佢哋講返啲相唔係俾佢哋,搞到99好失望咁囉!我知99好想要full set我哋結婚當日既相同video,但我又極抗拒將自己既嘢俾人keep,因為我知99會俾好多人睇,所以我唔係好鍾意,自己俾人睇就話啫…
(我老公個阿哥結婚套碟我都睇咗起碼2次,未結婚前,每次上99屋企,佢都問睇咗未)

其實我都知係好少事,呢個都只係習慣問題!但係我自己唔想,亦唔慣,覺得自己既嘢點解要keep喺人哋屋企,但我又唔想99唔開心(因為佢都ok對我好)!所以想睇吓jm們一般會唔會俾一set碟99囉!
回頂端
Pekklebaby
XXX.XXX.215.150

發表發表於: Fri May 30, 2008 2:04 pm

我地燒齊全套比阿媽同99架,因為佢地都好想同d fd呀同事呀分享,而且燒哂比佢地,就由佢地自己去哂番d相分比親戚,事關我地都有好多人唔識架嘛 Razz
回頂端
Mikuyo
XXX.XXX.129.129

發表發表於: Fri May 30, 2008 2:33 pm

其實佢地係好開心個仔娶到個好老婆, 先會俾咁多人睇 je Very Happy
回頂端
Cutie Lulu Cheng
XXX.XXX.230.201

發表發表於: Fri May 30, 2008 4:48 pm

我99本身都想,但我同老公都唔想,因為我地都知道99攞住d相或DVD都唔係因為「鄧」我地開心,只係一方面讚佢自己當晚有幾咁出眾,另一方面就係鬧我 (而家甚至會鬧埋老公) 有咩做錯、做得唔好咁!所以當然係無謂時刻俾人o係背後鬧啦!

不過我個case又真係特別d既,所以呢個意見都真係未必o岩你!
回頂端
Good Friend
XXX.XXX.232.172

發表發表於: Fri May 30, 2008 10:40 pm

Pekklebaby 寫到:
我地燒齊全套比阿媽同99架,因為佢地都好想同d fd呀同事呀分享,而且燒哂比佢地,就由佢地自己去哂番d相分比親戚,事關我地都有好多人唔識架嘛 Razz

我都係燒齊全套比阿媽同99架, 大家開心o者.
回頂端
Pekklebaby
XXX.XXX.120.146

發表發表於: Fri May 30, 2008 11:11 pm

Good Friend 寫到:
Pekklebaby 寫到:

我都係燒齊全套比阿媽同99架, 大家開心o者.

係呀,大家一得閒都會睇番,都唔錯呢 Laughing
回頂端
mini mini cherry
XXX.XXX.172.65

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 12:23 am

我99好中意睇我地d相架,有好多野我地都會分享,所以我諗我唔會介意佢有晒d相ge copy
回頂端
mermaid
XXX.XXX.255.246

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 2:46 pm

如果雙方關係ok的,我都會俾佢地。
我媽同奶奶收到我曬給她們的相片都很開心,而且佢地又會俾其它親戚看,唔使我應酬d唔熟的親戚。
回頂端
珊珊來遲
XXX.XXX.131.70

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 3:26 pm

我咪又係咁, 不過唔只係99, 連我姑奶都係咁, 之前我哋係bali島影咗d結緍箱, 有d soft copy我擺咗係姑奶以前間房度(我未同我老公一齊往), 我姑奶同我99往係隔離屋, 果日佢d朋友來玩, 佢都自己攞d soft copy 俾佢d朋友睇.. 本來都有d唔係咁開心, 但唸吓唸吓, 佢都係登我哋高興, 覺得我哋影得靚同好開心, 佢先會囉俾人睇, 如果佢唔擺我哋上心. 直頭唔理我哋啦...所以之後我哋都燒多隻擺係佢哋度.

我99直頭問我哋囉咗個大相架, 擺係佢間房度. 我覺得佢都係以我哋為榮啫. 所以由佢哋囉.
回頂端
kome
XXX.XXX.248.66

發表發表於: Mon Jun 02, 2008 5:01 pm

”珊珊來遲”就講得o岩LA~佢地都係覚得你影得靚先想比人睇o者...所以都吾洗甘介意o既...我都有比copy 99架...
回頂端