發表主題 回覆文章
Tuen Mun
XXX.XXX.239.10

發表發表於: Wed May 28, 2008 1:56 pm

廣告贊助 [隱藏]
mansuit好似有十靚款簡,upgrade後有多十靚款簡,留意如果吾upgrade,件衫係奶黃色o既,吾係純白色,我o岩o岩買o左對純白色o既鞋,咁變o左又要upgrade埋件衫,如果吾係d色好似同對鞋吾襯。
回頂端
Tuen Mun

發表發表於: Wed May 28, 2008 2:14 pm

終於簡o左相,加o左幾千蚊,吾係太多,我同女朋友冇簡多過package o既相,但係簡相簡幾個鐘,d sales又車輪戰咁...對法國o既印象改觀,原本一路都覺得吾錯o既.....真係一次就夠曬數,吾相再影拿.....
回頂端
fanyin
XXX.XXX.22.107

發表發表於: Wed May 28, 2008 5:03 pm

gigiwingyan 寫到:
bebeee 寫到:
Stephen Wong 寫到:
fanyin 寫到:
我24張,揀晒所有o野,$1都冇加..
極速...一個鐘攪掂!哈!
琴晚收到相喇.........張油畫好靚^3^

有無得睇下0的相呀!?!?

yeah, 我都無出血呀!!! 用左$500 upgrade油畫框 ja!! Laughing

好叻喎~~d相影成點丫??

一般啦, 唔係話好靚啦!好似影得偏肥, 可以睇下呀!

http://comtools.esdlife.com/blog/index.php?op=ViewAlbum&albumId=2...

好靚呀~~請問你邊忽肥呢? Rolling Eyes 完全唔覺得肥囉~
哈哈~
我好後悔好後悔冇補影返外面...(影o個日落雨..)
攪到只係得內景..
係好正式o既結婚相囉...樣就影得幾清幾靚o既..但d景同post就冇咩特別..哈哈

可能就係因為咁,好快揀晒....$1都冇加,hehe
回頂端
Tuen Mun

發表發表於: Wed May 28, 2008 5:44 pm

咁coating你諗住吾做定係係出面做?係出面做幾錢呢?
回頂端
fanyin
XXX.XXX.22.107

發表發表於: Wed May 28, 2008 5:56 pm

Tuen Mun 寫到:

我諗住唔做呀~因為呢輯我都係玩玩性質~
其實d相簿有幾可拎出o黎睇丫~都係結婚前後一年半載o既事~
況且有soft copy,隨時可以翻曬,曬幾大都得,曬幾多都得 hehe Wink
回頂端
creammelody
XXX.XXX.135.231

發表發表於: Wed May 28, 2008 8:15 pm

我明天取相啦, tolal不用 $10000元,
沒加 uv coating,
可看看
http://hk.myblog.yahoo.com/enjoy_money07/article?mid=109&prev=110...
回頂端
bebeee
XXX.XXX.197.111

發表發表於: Wed May 28, 2008 9:58 pm

MoLee 寫到:
我想問下, fb用黎影相的wg/eg/mansuit係咪無咩選擇呀?, 好似好多jm都話fb影相的衫麻麻地....特別係mansuit, 係咪要upgrade的款先靚呀?

講真~~upgrade真係靚好多~~尤其是出海~~套白suit真係唔慳得~~
回頂端
bebeee
XXX.XXX.197.111

發表發表於: Wed May 28, 2008 10:02 pm

fanyin 寫到:
Tuen Mun 寫到:

我諗住唔做呀~因為呢輯我都係玩玩性質~
其實d相簿有幾可拎出o黎睇丫~都係結婚前後一年半載o既事~
況且有soft copy,隨時可以翻曬,曬幾大都得,曬幾多都得 hehe Wink

你都好有道理~~不過我就對住d靚相~忍唔住係咁買買買~~haha~~
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.18.73

發表發表於: Thu May 29, 2008 12:43 am

fanyin 寫到:
bebeee 寫到:
Stephen Wong 寫到:
fanyin 寫到:
我24張,揀晒所有o野,$1都冇加..
極速...一個鐘攪掂!哈!
琴晚收到相喇.........張油畫好靚^3^

有無得睇下0的相呀!?!?

yeah, 我都無出血呀!!! 用左$500 upgrade油畫框 ja!! Laughing

好叻喎~~d相影成點丫??

一般啦, 唔係話好靚啦!好似影得偏肥, 可以睇下呀!

http://comtools.esdlife.com/blog/index.php?op=ViewAlbum&albumId=2...

好靚呀~~請問你邊忽肥呢? Rolling Eyes 完全唔覺得肥囉~
哈哈~
我好後悔好後悔冇補影返外面...(影o個日落雨..)
攪到只係得內景..
係好正式o既結婚相囉...樣就影得幾清幾靚o既..但d景同post就冇咩特別..哈哈

可能就係因為咁,好快揀晒....$1都冇加,hehe

哈哈, 多謝你呀, 因為太肥果d我無 post出黎呀! 因為自己都唔係好想睇!
你點解唔補影呀? 因為太攰呀? 我都覺得好攰呀! 我都後悔無影多d水池!
咁d相滿唔滿意呀? 邊個幫你影呀?
我都無加相呀@
回頂端
Tuen Mun
XXX.XXX.2.187

發表發表於: Thu May 29, 2008 1:01 am

如果出海,男仔都係著白褲好似好睇少少
回頂端