發表主題 回覆文章
joygigi
XXX.XXX.13.79

發表發表於: Sun May 25, 2008 5:41 pm

廣告贊助 [隱藏]
goldenmoon 寫到:
joygigi,

sent左喇, 睇下收唔收到

收到LA.....謝謝!!
\D相好靚呀...我最鍾意風車那些....我本來都一心諗住去...但唔知點解最後無去!!
你係VT OR BMW??我忘記左
回頂端
winken
XXX.XXX.20.45

發表發表於: Sun May 25, 2008 8:30 pm

goldenmoon,

多謝你share 你啲相, 我覺得個景好靚呀, 個風車景係邊度黎架??
回頂端
曉元
XXX.XXX.238.53

發表發表於: Sun May 25, 2008 9:50 pm

mallowcat 寫到:
EC724 寫到:
我3月27揀衫, 28號影相. 但而家好擔心呀 原本book左典明經理..點知arm arm收到email話佢係做到2月, 又唔講話俾邊個攝影師代替 >< 唔知點算好 Sad

咁大件事,點解無人send email比我???
我都係book左典明經理......咁家下點算?
我都係因為典明經理才join非常台北,可唔可以退$架?
有你姊妹知道發生了甚麼事??? Confused

我地冇join佐bmw,當初在展場係典明經理同我地洽談,因為之前睇到網路上話非常台北和bmw的名聲好差,為佐join與否我地考慮好耐,係因為被典明拍過的朋友話被我知,佢地好快樂.好開心的過了一整天,我睇過佢地相,真係好靚,雖然同bmw chick過,另外兩位攝影師蘇子和董主任都不錯,但我都係鐘意典明經理影出來既感覺…..後來想再去下訂,才知典明經理已經離職,便託了朋友想辦法,
好彩我朋友同典明經理好熟,知道佢離職後在part time,便問我要不要去那度影相,我當然話要啦,其實初初心裡都係有些不安,畢竟台灣不熟啊!只知離台北好遠啊,但係見到典明經理我和我男朋友都安心唔少,今次影相好順利,我都有問呀,不過典明經理唔講佢離職既原因,我覺得要係有人仲要搵佢影相既,問問被佢影過既人,要不然可以寫在留言版,哈哈….因為典明既助理話,就好似city hunter咁樣,睇留言就知有冇人要影相啦。

係啦,今次我地係去典明經理既秘密基地,里度有湖啊,剛出發時天陰陰,都好擔心會唔會落雨,聽講台灣這陣子好容易落雨,典明話一切交彼佢,唔會令我地大老遠跑來仲失望,好感動添 T_T
到佐湖邊真係好驚喜,都冇咩人,應該話除佐我地同埋工作人員,去到既地方都係寧靜既地方,好靚……
但係湖邊影到一半就落雨啦,嗚嗚~越落越大………
典明同佢助手話,要拍到最後一刻,要我地加油,不能放棄!
好彩這雨落過一陣便停,真係幾辛苦,但成果都好滿意,係啦係啦,典明的助手,燈光師--小聖 話要係能有一個全新的燈,佢就唔使咁傷腦筋,佢為佐幫我打光,整個人滾到湖裡,都淹了半個身,嚇死我啦!
佢地真係好認真,多謝典明經理幫我影的咁靚,希望小聖你好快就有新的燈啦。

造型師-阿君,係一個動作好快既老師,我朋友影婚紗時換造型都要20分鐘以上,佢用佐15分鐘就完成啦,好神速...一句話---佩服!
回頂端
goldenmoon
XXX.XXX.167.29

發表發表於: Mon May 26, 2008 8:43 am

joygigi 寫到:
goldenmoon 寫到:
joygigi,

sent左喇, 睇下收唔收到

\D相好靚呀...我最鍾意風車那些....我本來都一心諗住去...但唔知點解最後無去!!

我係join vt的..
我第一站就去呢度喇...
回頂端
goldenmoon
XXX.XXX.167.29

發表發表於: Mon May 26, 2008 8:45 am

winken 寫到:
goldenmoon,

多謝你share 你啲相, 我覺得個景好靚呀, 個風車景係邊度黎架??

實際係邊唔記得, 不過係行萬里同淡水個條線
係第一站黎的... 不過要俾入場費囉 (nt 500)
回頂端
afialam
XXX.XXX.221.196

發表發表於: Tue May 27, 2008 12:57 am

我想問各位jm,你地通常影完相幾耐先有得睇版o架?
我3月29日影完,非台話5月尾6月頭會有得睇,但係到宜家都仲未有任何動靜喎! Confused 唉,我又有啲心急想睇,你地通常係幾時有得睇o架?
回頂端
goldenmoon
XXX.XXX.65.254

發表發表於: Tue May 27, 2008 1:11 am

afialam 寫到:
我想問各位jm,你地通常影完相幾耐先有得睇版o架?
我3月29日影完,非台話5月尾6月頭會有得睇,但係到宜家都仲未有任何動靜喎! Confused 唉,我又有啲心急想睇,你地通常係幾時有得睇o架?

你有冇SEND EMAIL 問 MAVIS 呀?

你宜家SEND去問定佢差唔多啦, 因為上次佢個時同我講話5月中有相, 我就5月初EMAIL 問佢幾時有, 佢都要隔幾日至覆我, SO 我諗你宜家問下佢幾時出到好D..
回頂端
apple(4)
XXX.XXX.224.238

發表發表於: Tue May 27, 2008 1:17 am

joygigi 寫到:
雖然係遲了, 但我已經回答左你的pm, 你收唔收到呀......
回頂端
apple(4)
XXX.XXX.224.238

發表發表於: Tue May 27, 2008 1:25 am

曉元 寫到:
我地冇join佐bmw,當初在展場係典明經理同我地洽談...
嘩...你咁犀利架, 可以搵到典明經理幫手拍照, 自從他離開BMW後就失去聯絡, 他還繼續拍照?? 我還以為他會休息, 因為他曾經同我講話想休息吓...我都想找他呀, 如果你唔介意, 可否pm他的資料給我呀?? 你取了相未呀?? 我見你寫得個"基地"咁好, 都想看看...... Wink
回頂端
KE414
XXX.XXX.202.68

發表發表於: Tue May 27, 2008 8:58 am

我好開心呀,d相足之到左手啦,不過...真係多謝nicole對我同我bf的照顧呀!
回頂端