發表主題 回覆文章
Stephen Wong
XXX.XXX.11.41

發表發表於: Sat May 24, 2008 12:50 pm

廣告贊助 [隱藏]
fanyin 寫到:
我24張,揀晒所有o野,$1都冇加..
極速...一個鐘攪掂!哈!
琴晚收到相喇.........張油畫好靚^3^

有無得睇下0的相呀!?!?
回頂端
cutygirl
XXX.XXX.58.165

發表發表於: Sat May 24, 2008 7:01 pm

咁我都揀得算快啦.2個鐘都唔駛..不過我覺得影出黎不過不失啦.有d真係好唔自然.有d都過得去既..係呀.要揀得快呀.唔係心大心細又會再揀多幾張..沒完沒了架..哈哈.本來我都諗住咩都唔加,結果都係少出血..唉..轉左本相簿,油畫同簽名布,加左d相..都成萬呀..所以呢d野係冇得就既.. Laughing
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.21.137

發表發表於: Sun May 25, 2008 12:06 am

Stephen Wong 寫到:
fanyin 寫到:

yeah, 我都無出血呀!!! 用左$500 upgrade油畫框 ja!! Laughing
回頂端
bebeee
XXX.XXX.197.111

發表發表於: Sun May 25, 2008 6:08 am

gigiwingyan 寫到:
fanyin 寫到:

yeah, 我都無出血呀!!! 用左$500 upgrade油畫框 ja!! Laughing

好叻喎~~d相影成點丫??
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.93.23

發表發表於: Sun May 25, 2008 11:59 pm

bebeee 寫到:
fanyin 寫到:

一般啦, 唔係話好靚啦!好似影得偏肥, 可以睇下呀!

http://comtools.esdlife.com/blog/index.php?op=ViewAlbum&albumId=2...
回頂端
Stephen Wong
XXX.XXX.54.209

發表發表於: Mon May 26, 2008 3:16 pm

bebeee 寫到:
fanyin 寫到:

http://comtools.esdlife.com/blog/index.php?op=ViewAlbum&albumId=2...

梗係好就真la!!!!
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.97.161

發表發表於: Mon May 26, 2008 11:38 pm

bebeee 寫到:
fanyin 寫到:

梗係好就真la!!!!

你真係識講野既姐, 就算d相唔靚, 有你依句說話已經開心 Very Happy
回頂端
bebeee
XXX.XXX.197.111

發表發表於: Mon May 26, 2008 11:49 pm

bebeee 寫到:
fanyin 寫到:

梗係好就真la!!!!

你真係識講野既姐, 就算d相唔靚, 有你依句說話已經開心 Very Happy

真係好正喎~~樣就梗係靚啦~~不過你揀條wg真係勁靚啦~~
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.97.161

發表發表於: Tue May 27, 2008 12:17 am

bebeee 寫到:
bebeee 寫到:
fanyin 寫到:

梗係好就真la!!!!

真係好正喎~~樣就梗係靚啦~~不過你揀條wg真係勁靚啦~~

依度既人果然都好識講野同好有愛心, 多謝你地!
係唔係拖地果條呀? 我一試就鐘意啦, 現場睇係好靚, 不過唔知點解影出黎無咁靚呀, 現場係好 fit的, 但影出黎就肥! 你地睇到啦, 我自己偷影果張係瘦d嫁
回頂端
MoLee
XXX.XXX.76.114

發表發表於: Wed May 28, 2008 12:26 pm

我想問下, fb用黎影相的wg/eg/mansuit係咪無咩選擇呀?, 好似好多jm都話fb影相的衫麻麻地....特別係mansuit, 係咪要upgrade的款先靚呀?
回頂端