發表主題 回覆文章
iceman38
XXX.XXX.203.104

發表發表於: Wed May 21, 2008 12:37 am

廣告贊助 [隱藏]
波子機 寫到:
gigiwingyan 寫到:
iceman38 寫到:
MoLee 寫到:
iceman38 寫到:
你記唔記得你地個 sale叫咩名呀?
係唔係都係 sell coating, 相簿呀?

咁你有無轉相簿呀? 好似轉個封面$500,
抵唔抵呢?

不過台灣d相簿好似老套d

我已pm鑆hotographer link and 做相簿D資料比妳了.
FB都係正常的sell我相簿同coating la, very expensive, 7xxx, 6xxx, 5xxx, 3xxx. 我全部都無轉呀! 但package 包的相簿同簽名布真係幾核突, 而且全部size的兩張大相都只係包一個相架. Mad

iceman, 你可否pm photographer link 同做相簿的資料俾我, thx~~

pm髐韺A了.

iceman 你好紅呀, 你快d幫下大家啦! Surprised

iceman 可否pm個 photograher link 俾我呀? 我下個月去影呀 thanks

pm髐韺A了.
回頂端
bebeee
XXX.XXX.197.111

發表發表於: Wed May 21, 2008 5:47 am

Stephen Wong 寫到:
bebeee 寫到:
Tuen Mun 寫到:
我想問簡相o既程序係點o既呢?

會一批批咁拎~~園景既~~studio既~~合照~個人~對相~~
睇到你眼花花~~

0的相已經有排睇了...
然後又要揀油畫杷相, 框, upgrade 唔upgrade 0的野...揀相簿封面排版等等等

咁真係有排選呀, 佢地會唔會整亂d相呀>?我諗住要自己分好d景先,
咁就唔會重複!
佢有無限你點選呀? 我聽人講多數係選d唔要既出來,
咁可唔可以要既就拿出來咁呢!唔知會唔會好d!

唔會整亂~~都會係同埋個景一group 一group咁畀你睇既~~放心~~
梗係可以要既拎出來啦~~我都係咁~~點都得丫~~佢不過suggest你唔要拎出來o者~~
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.183.7

發表發表於: Wed May 21, 2008 9:52 am

bebeee 寫到:
bebeee 寫到:

會一批批咁拎~~園景既~~studio既~~合照~個人~對相~~
睇到你眼花花~~

然後又要揀油畫杷相, 框, upgrade 唔upgrade 0的野...揀相簿封面排版等等等

咁真係有排選呀, 佢地會唔會整亂d相呀>?我諗住要自己分好d景先,
咁就唔會重複!

唔會整亂~~都會係同埋個景一group 一group咁畀你睇既~~放心~~
梗係可以要既拎出來啦~~我都係咁~~點都得丫~~佢不過suggest你唔要拎出來o者~~

咁都好d, 因為台灣果d會整亂佢, 等你易會選番d重複既相!
因為我怕選左d唔要既相, 出黎佢就立即收埋佢, 然後聽一講, 你選完, 佢又會再拿番出黎比你睇多次!
回頂端
prettyangel
XXX.XXX.68.239

發表發表於: Wed May 21, 2008 9:59 am

prettyangel 寫到:
MoLee 寫到:
MoLee 寫到:
我25號去揀相,你呢?

揀相了我

哈哈,您講明您住在屯門?! me too!

HaHA~~Stephen, 又見到你了, 我原本都住tm呀, 住髐G十幾年, 舊年先搬出去, 近d番工嘛~~~

哈哈~ 我周圍走ma, 百厭~
哦, 您之前住屯門邊度呀?!!

我住tm碼頭個邊呀.......其實碼頭個邊都幾好呀, 人少d, 空氣好d Very Happy

我係碼頭區返工架...我同男友一齊做野的...我男友而家都係住屯門..
市中心果頭...婚後我都會搬入黎

prettyangel 同您都係碼頭wo, hahha~
咁您男友好近我wo, hahah~~

係呀...碼頭呢面ok架...平時返工都覺得環境不錯
回頂端
bebeee

發表發表於: Wed May 21, 2008 7:32 pm

bebeee 寫到:
bebeee 寫到:

睇到你眼花花~~

咁就唔會重複!

咁都好d, 因為台灣果d會整亂佢, 等你易會選番d重複既相!
因為我怕選左d唔要既相, 出黎佢就立即收埋佢, 然後聽一講, 你選完, 佢又會再拿番出黎比你睇多次!

其實一切都係在於自己~~我o個時揀完~~叫佢再拎左我揀既由頭再揀一次~~再out多d又得~~叫佢拎out左o個d~~再睇一次又得~~so good ga
回頂端
花老爺
XXX.XXX.29.33

發表發表於: Wed May 21, 2008 8:19 pm

o係始創21-28/5有promotion $1688
回頂端
cutygirl
XXX.XXX.196.85

發表發表於: Thu May 22, 2008 6:59 pm

係呀..我都係揀完之後再叫佢拎d 我out左既俾我再睇一次,又將我揀左個d再重頭睇一次...不過我都揀左成五十幾張相,又要排次序,又要做簽名布,又要做油畫..真係勁多野要做.但係我都係用左2個鐘度.. Wink
回頂端
bebeee

發表發表於: Thu May 22, 2008 8:16 pm

cutygirl 寫到:
係呀..我都係揀完之後再叫佢拎d 我out左既俾我再睇一次,又將我揀左個d再重頭睇一次...不過我都揀左成五十幾張相,又要排次序,又要做簽名布,又要做油畫..真係勁多野要做.但係我都係用左2個鐘度.. Wink

我用左3個鐘~~真誇張~~
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.6.105

發表發表於: Thu May 22, 2008 9:28 pm

bebeee 寫到:

咁如果我唔加相, 24張, 應該會好快既!
咁你地有無 upgrade相簿呀? 要幾錢呢?
回頂端
bebeee

發表發表於: Thu May 22, 2008 11:07 pm

bebeee 寫到:

咁如果我唔加相, 24張, 應該會好快既!
咁你地有無 upgrade相簿呀? 要幾錢呢?

有平有貴架~~所以都唔駛咁緊張~~唔要coating又平d~~水晶面就500 (我o個時都冇架)~~我加左2500轉水晶相簿~~唔好搵我做standard~~我加多好多錢丫~~因返自己budget~~就okay啦~~記住係有得講價架~~
回頂端