發表主題 回覆文章
Imaginary
XXX.XXX.227.184

發表發表於: Fri Apr 25, 2008 10:56 pm

廣告贊助 [隱藏]
09年尾結婚,睇左朗廷同朗豪7/F Ballroom,
覺得朗廷Ballroom好靚,但朗豪又好似grand d,
心大心細,唔知柬邊間好....
各位可唔可以俾d意見?
唔該晒!
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.107.9

發表發表於: Sat Apr 26, 2008 11:41 am

Imaginary 寫到:
09年尾結婚,睇左朗廷同朗豪7/F Ballroom,
覺得朗廷Ballroom好靚,但朗豪又好似grand d,
心大心細,唔知柬邊間好....
各位可唔可以俾d意見?
唔該晒!

How many tables do you have? Remember that there is a column at the Langham Palace Ballroom. The view of some of your guests may be blocked by the column if you have too many tables.

Regarding the services, the Langham Hotel TST is much better Very Happy
(P.S. I have booked the Langham Hotel TST ar.)
回頂端
Imaginary
XXX.XXX.181.37

發表發表於: Sat Apr 26, 2008 7:03 pm

We plan to have 22-24 tables.
Yes, I agreed that the serivce from LPH is not good because the sales seemed not like taking with us...
回頂端
二零
XXX.XXX.40.46

發表發表於: Sat Apr 26, 2008 9:09 pm

We plan to have 22-24 tables.
Yes, I agreed that the serivce from LPH is not good because the sales seemed not like taking with us...

如果你得22-24圍, 除返開朗豪ballroom每圍的價錢會吾會好貴呢 ?
同埋佢地d sales真係吾休做咁的樣....
我係expo問佢野都吾想答, email又無人覆, 所以最後幫襯朗延
回頂端
kabac
XXX.XXX.201.186

發表發表於: Sun Apr 27, 2008 12:03 am

我兩個地方都有睇過場,不過最後都係無book呢兩個地方...
我就覺得Langham TST成層俾晒你既感覺好好,個場亦無柱,娛樂區亦分開! 果陣既sales亦好好態度! 係樓底就一般啦... 唔係太高...
朗豪有一部分既地方樓底真係好高,不過衰在有好大既柱響中間,呢個真係嚴重扣分,同埋d sales態度真係麻麻...
所以... 我會go for朗廷!
回頂端
Imaginary
XXX.XXX.181.37

發表發表於: Sun Apr 27, 2008 12:56 am

其實我地都覺得朗廷既ballroom正過朗豪既ballroom,但係朗豪既pre-function area又比較寬敞d.
所以我地而家都仲係好十五十六..
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.252.204

發表發表於: Sun Apr 27, 2008 1:18 pm

其實我地都覺得朗廷既ballroom正過朗豪既ballroom,但係朗豪既pre-function area又比較寬敞d.
所以我地而家都仲係好十五十六..

How about the location? TST is better than MK wor Wink
回頂端
a little cat
XXX.XXX.122.141

發表發表於: Wed Apr 30, 2008 12:24 am

我都係响朗廷擺,,
唔揀朗豪都係因為柱既問題,,
under 20圍的話就無問題,,
因為樓底高的部份可以擺到20圍,,
一over就唔掂,,
我有朋友去過嗰度飲,,
佢就話佢當晚被安排坐樓底矮嗰part,,
個感覺當相唔好,,
因為似分開兩個party咁,,
加上朗廷又平dd,,
服務姐姐又殷勤,,
所以朗廷真係唔錯^^
回頂端
Imaginary
XXX.XXX.218.234

發表發表於: Wed Apr 30, 2008 1:26 am

多謝各位既意見.
我諗我地最終會book 朗廷!

P.S.
聽人講朗廷出年會裝修,唔知係唔係真呢?
回頂端
小老三
XXX.XXX.212.57

發表發表於: Wed Apr 30, 2008 12:52 pm

多謝各位既意見.
我諗我地最終會book 朗廷!

P.S.
聽人講朗廷出年會裝修,唔知係唔係真呢?

我 book左朗廷無咁耐, 我問左 angel (my sales), 佢話只係會裝修內部上層o既野, 唔會影響 ballroom Very Happy
回頂端