發表主題 回覆文章
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Thu Apr 17, 2008 11:37 am

廣告贊助 [隱藏]
小吉祥 寫到:
sunshine ss 寫到:
小吉祥 寫到:
好悶

我都係呀...無老細成個星期呀....

就黎公司有蚊飛過都聽到啦~~~ Laughing

我就大王同埋d 狗狗都係度, 但沒心機

哈哈...

係羅...如果今日係fri米好羅~~
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.111.12

發表發表於: Thu Apr 17, 2008 2:17 pm

小吉祥 寫到:
小吉祥 寫到:
好悶

我都係呀...無老細成個星期呀....

就黎公司有蚊飛過都聽到啦~~~ Laughing

我就大王同埋d 狗狗都係度, 但沒心機

哈哈...

係羅...如果今日係fri米好羅~~

我都好想今日係fri,好累好眼瞓......
回頂端
PrettyPC

發表發表於: Thu Apr 17, 2008 2:18 pm

小吉祥 寫到:
PrettyPC 寫到:
唔知而家melody同bb做緊咩呢?

食緊奶奶定係瞓緊覺覺豬呢? Very Happy

媽咪就可能..保養緊..食緊補品..同埋..同埋搵 $$

baby 得4樣野認做...

如果可以快d見到佢地就好啦...... Very Happy
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Apr 18, 2008 9:44 am

早晨呀!

今日終於到fri啦~~~仲要公司得番我同會計咋!!!! 嘩哈哈...I am so free....
回頂端
PrettyPC

發表發表於: Fri Apr 18, 2008 2:51 pm

早晨呀!

今日終於到fri啦~~~仲要公司得番我同會計咋!!!! 嘩哈哈...I am so free....

你就好啦.....我boss好耐冇出差啦.....冇得爽!
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Apr 18, 2008 4:34 pm

早晨呀!

你就好啦.....我boss好耐冇出差啦.....冇得爽!

嘻嘻...

頭先o向公司樓下既天橋見到阿旺拍戲呀...唔覺意做左路人甲...仲俾人叫唔好o向後面行....(唉...我眼大睇過龍....唔知道麻...)

呢個時候才發現前面好多人舉晒手提電話影阿旺...我至望過去見到佢! 原來阿旺好瘦...面形細細, 下巴尖尖!!! Razz
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.130.11

發表發表於: Sat Apr 19, 2008 12:38 am

各位好呀...我剛同朋友仔去完元朗bbq,, kekeke....平衡下我忙碌的工作生活,.....拿拿林留番d 腳毛先........

漸漸適應新公司嘅工作環境.....感覺無之前咁辛苦了, 但並不代表唔忙, 只係.....開始接受咗.... Sad 但時間過得好快, 好快又一日, 都好嘅.....

沙巴之旅好正, 環境好靚, 海又清又靚, 响碼頭都可以見到水底嘅魚魚, 海胆, 珊瑚等......天色又靚, 好彩第一日影咗好多靚靚嘅日落相, 因為之後幾日, 近黃氏昏時, 都下一小時左右的大雨......但日頭就好好天好晒......

今次純粹去 hae, 無shopping, 果d 所謂嘅shopping mall, 仲衰過我屋企樓下嘅商場.....我覺得仲差過羅胡城, 賣d 嘢又唔靚又貴......so 慳番唔少......kekeke....

我天日會upload d 相, 希望快d share 到比大家啦.....

另外, 恭喜晒 melody 呀.....bb 一定好幸福.......... Laughing 我都想快d 見下bb.....
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.163.99

發表發表於: Sat Apr 19, 2008 4:34 pm

dreamPOPO 寫到:
各位好呀...我剛同朋友仔去完元朗bbq,, kekeke....平衡下我忙碌的工作生活,.....拿拿林留番d 腳毛先........

漸漸適應新公司嘅工作環境.....感覺無之前咁辛苦了, 但並不代表唔忙, 只係.....開始接受咗.... Sad 但時間過得好快, 好快又一日, 都好嘅.....

沙巴之旅好正, 環境好靚, 海又清又靚, 响碼頭都可以見到水底嘅魚魚, 海胆, 珊瑚等......天色又靚, 好彩第一日影咗好多靚靚嘅日落相, 因為之後幾日, 近黃氏昏時, 都下一小時左右的大雨......但日頭就好好天好晒......

今次純粹去 hae, 無shopping, 果d 所謂嘅shopping mall, 仲衰過我屋企樓下嘅商場.....我覺得仲差過羅胡城, 賣d 嘢又唔靚又貴......so 慳番唔少......kekeke....

我天日會upload d 相, 希望快d share 到比大家啦.....

另外, 恭喜晒 melody 呀.....bb 一定好幸福.......... Laughing 我都想快d 見下bb.....

popo....welcome back....

你d旅行相......期待ing.......好想sell我老公去沙巴hea番轉

所以麻煩你比d料我丫,thanks!

你而家通常幾點放工架?搵晚我地出黎食飯啦.....
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Mon Apr 21, 2008 10:26 am

dreamPOPO 寫到:

popo....welcome back....

你d旅行相......期待ing.......好想sell我老公去沙巴hea番轉

所以麻煩你比d料我丫,thanks!

你而家通常幾點放工架?搵晚我地出黎食飯啦.....

各位早晨! Razz

popo,

我睇左你d相啦~~~好靚呀~~~相信1定可以令你好relax... Cool

prettyPC,

我極力推介沙巴...因為真係好爽好嘆~~~~ (不過如果你鍾意周圍去睇野, 沙巴就無咩啦...反之如果要浪漫啦喎...呢度大把~~~~) 嘻嘻! Razz
回頂端
T&T
XXX.XXX.255.210

發表發表於: Mon Apr 21, 2008 12:05 pm

各位早晨!
上星期去o左上海出差, 所以失蹤已久, 今日返工就上黎留下腳毛先...

我係星期六晚強風之下返到香港o既, 大家睇電視都知好多機都轉飛去第2度, 可能我班機delay o左2個鐘先起飛, 到香港時已經係11點幾, 所以都重降落到.
但去半空, 開始下降去香港時先係最驚險, 架機勁震, 中途試過拋上拋落, 有女仔亦嚇到叫o左出黎..... Shocked

雖然我唔算太驚, 但都有o的手軟軟o架...唯有寄望個天唔想我地咁快死, 等全機人都長命百歲囉.....結果我地都安全降落, 雖然太大風令飛機同條橋join唔到, 我地又等多10分鐘先落到機, 但都好開心啦....

雖然今次俾人upgrade上business class, 但真係幾好享受都補唔番.... Confused

唔講衰o野啦, 見到popo 去沙巴o的相就開心, 多謝你呀!

我估melody媽媽宜家日日對住仔仔都未必有時間上黎, 好快啦...等佢settle好晒, 康復晒我地就去睇佢地啦...

另外, 我想問有無人識人訂disneyland hotel? 我見到website有個promotion, 包dinner 一間房$1988. popo好似去過, 你覺得ok嗎?
回頂端