發表主題 回覆文章
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Wed Apr 09, 2008 10:05 am

廣告贊助 [隱藏]
各位早!

pink melody,

加油~~~

希望可以快d見到你同精靈bb啦! Wink

popo,

我支持你呀! 去沙巴玩得開心d~~~ Razz
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Wed Apr 09, 2008 10:12 am

忍唔住同大家分享葛葛生日既相...嘻嘻

回頂端
sunshine ss

發表發表於: Wed Apr 09, 2008 3:56 pm

T&T,

我收到你pm啦~~~thx! Razz
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.111.12

發表發表於: Thu Apr 10, 2008 11:24 am

大家早呀!今朝冇人既?
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Apr 11, 2008 9:06 am

早晨呀! Razz

番埋今日咋...大家努力呀!!! Very Happy
回頂端
PrettyPC

發表發表於: Fri Apr 11, 2008 9:45 am

sunshine ss 寫到:
早晨呀! Razz

係呀係呀..... Very Happy 不過今個星期好似過得好快咁.....
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Apr 11, 2008 12:56 pm

PrettyPC 寫到:
sunshine ss 寫到:
早晨呀! Razz

係呀係呀..... Very Happy 不過今個星期好似過得好快咁.....

下午4點要開會...快d過, 快d過...
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.47.6

發表發表於: Sun Apr 13, 2008 10:26 pm

各位好呀, 我還在沙巴呀......天晚8 點機返HK 喇.....今個TRIP 好開心呀, 無咩太趕嘅行程, 但亦很充實.....

沙巴嘅天色好靚....由其係日落, 影咗唔少相..... KEKEKE.....我遲少少同大家分享下.....

我住呢間RESORT 唔錯, 幾C 服.....不過預啱一大班"老韓" (INX GROUP) 的人响度攪INCENTIVE TRIP, SO 有時會誤以為自己去咗韓國, 因為撞口撞面都係韓人, 連早餐都有KIMCHI 食, 我都食咗唔少....HOHOHO....

我DAY 1 到步後, 留咗响RESORT 度休息, 影下相, 做下SPA, 個SPA 都OK, 環境唔錯, 但時間太短, 得果80MINS, 價錢都唔平架......有少少唔夠喉........DINNER 就在RESORT 內食DINNER BUFFET, 一般啫......

DAY 2 就JOIN 咗個WILDLIFE 一日遊....主要坐BOAT 原河睇野生動物, 我哋當日就見到MONKEY, 長鼻MONKEY, 蜥蝪.....可惜見唔到鱷魚同蛇.....個TRIP 包埋DINNER, BUT 得好少款食物, 數量亦唔夠, 攪到我返到HOTEL 要叫"IN ROOM DINING".....陰公, 我餓瞓唔到覺架嘛......個TRIP 最後係睇 FIREFLIES, 好靚好浪漫....成棵樹好似X'MAS TREE 咁閃燈.......呢個TRIP 嘅車桯就長D, 來回成4-5 粒中......因而都偏遠......

DAY 3 就出咗TOWN 行下, BUT 無嘢啱SHOP....有點可惜.....見無咩行, 返咗HOTEL 小睡片刻, 再出去食SEAFOOD.....好正, 唔算好平, BUT 好新鮮.....用簡單的COOKING 方法, 經己好鮮味......正......天日LUNCH會再去另一間TRY下.....

返黎再同大家滙報啦.......BYE... Laughing
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.47.6

發表發表於: Sun Apr 13, 2008 10:28 pm

呀, 忘記咗同葛葛講聲"生日快樂, 精靈活潑"....

我食埋個消夜 -- 雪條.....先....BYEBYE~~
回頂端
PrettyPC

發表發表於: Mon Apr 14, 2008 9:13 am

dreamPOPO 寫到:
各位好呀, 我還在沙巴呀......天晚8 點機返HK 喇.....今個TRIP 好開心呀, 無咩太趕嘅行程, 但亦很充實.....

沙巴嘅天色好靚....由其係日落, 影咗唔少相..... KEKEKE.....我遲少少同大家分享下.....

我住呢間RESORT 唔錯, 幾C 服.....不過預啱一大班"老韓" (INX GROUP) 的人响度攪INCENTIVE TRIP, SO 有時會誤以為自己去咗韓國, 因為撞口撞面都係韓人, 連早餐都有KIMCHI 食, 我都食咗唔少....HOHOHO....

我DAY 1 到步後, 留咗响RESORT 度休息, 影下相, 做下SPA, 個SPA 都OK, 環境唔錯, 但時間太短, 得果80MINS, 價錢都唔平架......有少少唔夠喉........DINNER 就在RESORT 內食DINNER BUFFET, 一般啫......

DAY 2 就JOIN 咗個WILDLIFE 一日遊....主要坐BOAT 原河睇野生動物, 我哋當日就見到MONKEY, 長鼻MONKEY, 蜥蝪.....可惜見唔到鱷魚同蛇.....個TRIP 包埋DINNER, BUT 得好少款食物, 數量亦唔夠, 攪到我返到HOTEL 要叫"IN ROOM DINING".....陰公, 我餓瞓唔到覺架嘛......個TRIP 最後係睇 FIREFLIES, 好靚好浪漫....成棵樹好似X'MAS TREE 咁閃燈.......呢個TRIP 嘅車桯就長D, 來回成4-5 粒中......因而都偏遠......

DAY 3 就出咗TOWN 行下, BUT 無嘢啱SHOP....有點可惜.....見無咩行, 返咗HOTEL 小睡片刻, 再出去食SEAFOOD.....好正, 唔算好平, BUT 好新鮮.....用簡單的COOKING 方法, 經己好鮮味......正......天日LUNCH會再去另一間TRY下.....

返黎再同大家滙報啦.......BYE... Laughing

我都好想去沙巴呀,等你返黎再介紹下你住邊間酒店啦....see you....
回頂端